Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Marcelibu pisze:A jednak nie słyszy.... Biedny maluch, ile on zaliczył złego od ludzi w swoim krótkim życiu.
kiche_wilczyca pisze:Krew mnie zalała, płakać mi się chce, jak patrzę na filmik. Jak ten debil mógł tak tego kociaka potraktować?? Boshe, jak jak bym miała tego kociaka w domu to bym non stop płakała![]()
Georg-inia pisze:
Monisia, objawy neuro się cofają - przynajmniej tak mi się wydaje. Coraz lepiej malec łazi - chociaż wciąż na szeroko rozstawionych łapkach. Już bez problemu wspina się po kocu na kanapę, sam zeskakuje - czasem jeszcze się wyfiknie, ale w większości przypadków ładnie lądujegłówka już się tak nie trzęsie, większość chrupek trafia już do pysia, a nie poza miskę. To jest postęp! A że nie słyszy? no cóż, nie jest to najgorsza tragedia, nie?
a jakby tak nie umiał sam jeść, nie umiał się załatwiać? Poza tym Franek jest całkiem normalny jak na swój wiek. Oczywiście ma ograniczenia fizyczne, bo jednak jest kociakiem niskopiennym - np. drapak jest dla niego niedostępny na razie, ale w porównaniu z tym, co mogłoby być a tym co jest, to brak słuchu to mały pikuś
Zresztą - jak komuś starczy cierpliwości do oglądania - to zapraszam na filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=KoVA7RnIp3Q
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 131 gości