Czarne Diabły Tasmańskie, Fabrycy ma DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 31, 2010 8:58 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Bandido lepiej, Shrek w DS!

Ech, co za zaraza chodzi :evil: Mam nadzieję, że tylko ten g@#$% wirus żołądkowy :ok:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie paź 31, 2010 9:50 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Bandido lepiej, Shrek w DS!

co jest do diabła tasmańskiego :mrgreen: u mnie tez koty chorują. Jak nie zygańsko, to s..ńsko, to znów gardło i ropa z nosa :!:
Nie jest mi lepiej,ze inni mająto samo.Wiec kciuki
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Nie paź 31, 2010 18:50 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Bandido lepiej, Shrek w DS!

Hmmmm, i u nas podobnie 8O Złą passę (pawiowania) zapoczątkował Shrek, ale udzieliło się także jego młodszej siostryczce Nelce :? Na razie wszyscy mają względny apetyt, Shrek nawet rzec można, że wilczy. Obstawiamy, że to odreagowanie stresu związanego z pojawieniem się nowego członka stada. Oby!!! Zwłaszcza, że Nelkę trzeba było długo głaskać, przytulać i całować w łebek, aby poczuła się potrzebna i wtedy łaskawie zaczęła chrupać i mruczeć z zadowolenia.

mrkevka

Od: Czw paź 28, 2010 18:23

Post » Nie paź 31, 2010 21:32 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Bandido lepiej, Shrek w DS!

Ojoj, u mnie Shrek miał wilczy apetyt i zero objawów niepokojących - możliwe, że to stres się odbił :? . Jak jest apetyt, to nie jest źle ... :ok: za szybki powrót do normy!
Shrek to czasem potrafi przesadzić z jedzeniem i zrobić zrzut :roll: , na początku mi taki numer wyciął :twisted: . Ale wtedy Nelka nie powinna ...

alix76

Post » Nie paź 31, 2010 23:08 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Bandido lepiej, Shrek w DS!

to rodzinne. duży shrek jak zeżre więcej niż 4 kilo żarła na raz to też potrafi zrzut przedni zrobić. ale przeważnie nie zdążę posprzątać bo żżera zaraz z powrotem. raczej czysto jest potem bo wylizuje do końca. Może i małego by tego nauczyć?
grunt to higiena i dobre wychowanie. Pozdrawiam wszystkich :twisted:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Pon lis 01, 2010 9:35 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Bandido lepiej, Shrek w DS!

Oby mały Shrek nie musiał zbyt często trenować sztuczki dużego Shreka :wink:
Na razie dzieciom się poprawiło, nikomu już nie doskwierają żadne przypadłości żołądkowe. Kotki rozrabiają i śpią naprzemiennie, więc chyba wróciło zdrówko do normy.

mrkevka

Post » Pon lis 01, 2010 9:58 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Bandido lepiej, Shrek w DS!

:1luvu: uff, cieszę się, że kryzys minął! Martwiłam się, że dałam ze Shrekiem nieprzewidziany gratis :twisted: Jak rozumiem, zapanowała harmonia rodzinna :lol: , cieszę się, że Shrek wpasował się w ekipę :D .
U mnie też już powoli się normuje. noc był kiepska, bo kotom przypomniało się, że trzeba ustalić terytoria. Bandido wylądował wreszcie w kuchni, nijak nie szło go uspokoić. Coś nie przepada za Fabryczniakiem. Trawis poczuł się na tyle dobrze, że rozdał kilak liści, tak ogólnie. Fabiś odwija się jak umie, więc razem wyszło niezłe tornado.
Gołąbeczka dala popis wieczorem, jej stały numer to w przedpokoju dorwać któregoś kota, sprzedać mu trzy szybkie i schować się transporterka podczas gdy ogłupiały przeciwnik rozgląda się za napastnikiem - najlepiej to wygląda w przypadku Trawisa. No i wczoraj w zasadzie wszystko poszło zgodnie z planem, oprócz tego, że w transporterze siedział Zidane :ryk: . Mina Gołąbki - bezcenna!
Po tak udanej nocy Bandido był rano tak słodziutki i przytulaśny, że aż szkoda było wstawać ... przypomniało mi się, że właśnie po to ma się koty, żeby je tak słodko przytulać i słuchać mruczenia ... ale Bandido bardzo schudł, mam nadzieję, że będzie teraz dzielnie chrupał, bo on za bardzo nie miał z czego chudnąć :( .
Odpukać, chyba jest już ok, każdy trochę podjadł i na razie nikt nie zwymiotował. Trawis jeszcze podjada po troszku, ale to już idzie w dobrym kierunku. Na wszelki wypadek stado dostało pastę odkłaczajacą, w przypadku Zidana to cała procedura :roll: .

alix76

Post » Pon lis 01, 2010 10:49 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Bandido lepiej, Shrek w DS!

Oj, wesoło masz z tą gromadką, wesoło...... Całe szczęście, że Shrek nie jest damskim bokserem i sióstr nie bije :lol: Ciekawe, czy nie brak mu tych męskich zabaw z Twoimi chłopakami :P

mrkevka

Post » Pon lis 01, 2010 15:45 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Bandido lepiej, Shrek w DS!

On raczej nie agresor, wolał przewalanki z podgryzaniem :mrgreen: , a to może robić z siostrzyczkami, psicami oraz z nowymi Rodzicami :twisted: . Ogony się wywietrzyły na balkonie, uporczywie próbowały zjeść gąsienicę (o tej porze roku??) a teraz śpią. Bandido śpi na moich kolanach i cichutko mruczy.
Chwilo, trwaj ... :1luvu:

alix76

Post » Pon lis 01, 2010 17:51 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Bandido lepiej, Shrek w DS!

Gdyby duży Shrek i jego sześćdziesiąt słodkich kilogramów leżało mi na kolanach wołałbym : dosyć, dosyć. starczy..... czasami zazdroszczę kocim mamkom. :1luvu:

salvadoredali67

Post » Pon lis 01, 2010 17:56 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Bandido lepiej, Shrek w DS!

Za to możesz na swoim pieseczku odbywać przejażdżki po parku :twisted:

alix76

Post » Pon lis 01, 2010 18:42 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Bandido lepiej, Shrek w DS!

salvadoredali67 pisze:Gdyby duży Shrek i jego sześćdziesiąt słodkich kilogramów leżało mi na kolanach wołałbym : dosyć, dosyć. starczy..... czasami zazdroszczę kocim mamkom. :1luvu:

Sześćdziesiąt kilogramów dużego Shreka mógłbyś zamienić na ekwiwalent w postaci 12 razy po pięć kilogramów małych Shreków. Przestałbyś zazdrościć i mógłbyś nosić dumne miano Kociego Tatka :lol: :lol:
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Pon lis 01, 2010 18:47 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Bandido lepiej, Shrek w DS!

alix76 pisze: Gołąbeczka dala popis wieczorem, jej stały numer to w przedpokoju dorwać któregoś kota, sprzedać mu trzy szybkie i schować się transporterka podczas gdy ogłupiały przeciwnik rozgląda się za napastnikiem - najlepiej to wygląda w przypadku Trawisa. No i wczoraj w zasadzie wszystko poszło zgodnie z planem, oprócz tego, że w transporterze siedział Zidane :ryk: . Mina Gołąbki - bezcenna!
.

Boska historyjka :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Już sobie to wyobraziłam :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon lis 01, 2010 22:42 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Bandido lepiej, Shrek w DS!

alix76 pisze:On raczej nie agresor, wolał przewalanki z podgryzaniem :mrgreen: , a to może robić z siostrzyczkami, psicami oraz z nowymi Rodzicami :twisted: . Ogony się wywietrzyły na balkonie, uporczywie próbowały zjeść gąsienicę (o tej porze roku??) a teraz śpią. Bandido śpi na moich kolanach i cichutko mruczy.
Chwilo, trwaj ... :1luvu:

Oj tak, Shrek uwielbia podgryzanki, za to my nieco mniej. Musimy mu delikatnie wyperswadować te jego władcze maniery, bo jego ostre małe ząbki zostawiają konkretne ślady. Kocim siostrom jego zabawy bardzo się podobają, bo darzą go miłością wielką :D

mrkevka

Post » Wto lis 02, 2010 9:19 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Bandido lepiej, Shrek w DS!

Dzieci należy wychowywać bezstresowo. tak jakby po szwedzku. skoro chce zagryzać świat i okolicę tygrys- lampart jeden, i w dodatku siostrzyczkom się to podoba to trzeba się przyzwyczaić a nie bidulę Shreka stresować. ... Biedak. Psi namordnik mu założą.. maskę z milczenia owiec.... biedny kiciol..... :lol:

salvadoredali67

[poprzednia][następna]