Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
phantasmagori pisze:Może jakaś zrzutka na Sofijkę? do czasu znalezienia wirtualnego opiekuna?
kwiatkowa pisze:Wieści są takie, jakie być muszą... JASIA zostaje u mnie na stałe.
Nie chce mi się wyjaśniać powodów, ale każdy, kto miałby oddać kota osobie, która a) od 2 miesięcy się interesuje, a nie zdołała przyjechać; b) tak się interesuje, że właściwie nie zapytała o żadną rzecz związaną z kotem (chorym kotem), miałby podobnie duże wątpliwości (a kto ich nie miał, to... nie miał). Tyle ode mnie.
Mam w związku z tą decyzją prośbę: jestem wirtualną opiekunką Sofijki z Boguszyc (u Agn). W związku z tym, że przejmuję całkowitą odpowiedzialność za Jasię, będę musiała zatroszczyć się o nią również finansowo. Potrzebuję więc kogoś, kto przejmie opiekę finansową (45 zł) za Sofijkę.
Bardzo dziękuję tym, którym dobro Jasi leżało na sercu.
Za kciuki, dobre myśli, wsparcie i realną pomoc. Zwłaszcza Ciotce pixie65.
Jutro założę nowy wątek Jasi (Jali).
Czuję niesmak... ale to już koniec tej sprawy.
Dorota
ostatniaszansa pisze:Kwiatkowa za JańcięTy masz Jańcię, ja od tygodnia - Babunię (sunia 12-14 lat ? ) ani jednego zęba, podobno część miała wyrwane przez Panią M.K (?!)
Sofijka - dorzucam się jako jeden z wirtualnych opiekunów, niestety mogę tylko 15 zł , kto dołączy ? Kwiatkowa, proszę podaj na pw gdzie mam wpłacać, podaj też swój adres , prześlemy trochę karmy kociej . Przez omyłkę , nieuwagę ? dostaliśmy w darze karmę dla kotów. Na dożywianiu mamy( poza schroniskiem ) 6 kiciusiów, starczyłoby jej dla nich na 3 lata![]()
Ewa
ostatniaszansa pisze:Kwiatkowa , uprzejma prośba o umowę adopcyjną ( cel- ewidencja ).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana i 55 gości