Moderator: Estraven

, więc kiedyś Dorciu wykradnę Ci Amandę na jakiś spacerek Beata pisze:Dorciu, rzadko sie odzywam ale podczytuje stale...
powiem tak, ciesz sie ze masz tak dobre wspomnienia
ja mialam kilka ostatniej nocy, i to byl horror rodzinny wielki. dawno takich horrorow nie mialam... wszystko przez te 'swieta'![]()
kaja888 pisze:Dorciu tak pięknie piszesz swoje wspomnienia, aż się poryczałam.
Jakie cudne te Twoje Futerka, widać jak im dobrze u Ciebiei Tobie z nimi
Tytosław taki dumny. Mój TZ chce mieć pieska
, kiedyś na pewno przygarniemy jakiegoś biedaka, bo teraz w domu nie ma nas po 12 godzin, więc szkoda byłoby żeby Piesio siedział w samotności, a poza tym moje skrzydlate strachodupki chyba dostałyby zawału, jakby zobaczyły w domu Pieska. Ale mówię TZ-owi, że Amanda jest moja
i możemy ją wziąć na spcerek - on jest za
, więc kiedyś Dorciu wykradnę Ci Amandę na jakiś spacerek
wszystko zostawione i czekam na reakcje przeciw bólowych.
dorcia44 pisze:Gosiu ,czym więcej myślę tym jest mi gorzej![]()
karmię się tymi wspomnieniami ,gadam z nimi jak by tu byli ,oczywiście gadam sobie w głowie ,co by mnie do czubków nie zamknęli![]()
Gadzina mnie nie zrozumie ,nawet mu się nie dziwie ,on wchodzi w życie ,fajnie było mieć 19 lat![]()
zrobiłam parę zdjęć .
położyłam się na 10min.................![]()
dorcia44 pisze:TAA, JA ZNÓW ZAJADAM STRES I CAŁY LISTOPAD Z SZAROŚCIĄ Z DNIEM WSZYSTKICH ŚWIĘTYCH BĘDĘ SZERSZA JAK WYŻSZA![]()
ale jak słonko świeci ,a ja jadę przez park jest tak no...miło ,miło mimo wszystko i nieraz mam przez to wyrzuty sumienia![]()
jak myślicie ,czy Dżaga kiedys wyrośnie z tej swojej powalającej urody![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot], misiulka i 77 gości