TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob paź 30, 2010 17:11 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

jak ja Ci zazdroszczę wspomnień

gośka i zwierzyniec :)

Od: Sob cze 28, 2008 19:57

Post » Sob paź 30, 2010 18:47 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

dorciu, tak pięknie piszesz, te wspomnienia takie ciepłe, takie... nawet nie potrafię określić, piękne po prostu. Oby wszyscy takie mieli.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Sob paź 30, 2010 19:08 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Gosiu ,czym więcej myślę tym jest mi gorzej :cry:
karmię się tymi wspomnieniami ,gadam z nimi jak by tu byli ,oczywiście gadam sobie w głowie ,co by mnie do czubków nie zamknęli :twisted:

Gadzina mnie nie zrozumie ,nawet mu się nie dziwie ,on wchodzi w życie ,fajnie było mieć 19 lat :wink:

zrobiłam parę zdjęć .

położyłam się na 10min................. :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

najprzystojniejsza 8)

Obrazek

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob paź 30, 2010 19:47 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

co to za oblegana dżaga na pierwszym zdjęciu? :wink:
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Sob paź 30, 2010 20:25 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

NA MNIE TAK LECĄ :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 30, 2010 20:51 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Dorciu, rzadko sie odzywam ale podczytuje stale...

powiem tak, ciesz sie ze masz tak dobre wspomnienia
ja mialam kilka ostatniej nocy, i to byl horror rodzinny wielki. dawno takich horrorow nie mialam... wszystko przez te 'swieta' :?

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Nie paź 31, 2010 6:42 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Dorciu tak pięknie piszesz swoje wspomnienia, aż się poryczałam.
Jakie cudne te Twoje Futerka, widać jak im dobrze u Ciebie :D i Tobie z nimi :D Tytosław taki dumny. Mój TZ chce mieć pieska :D , kiedyś na pewno przygarniemy jakiegoś biedaka, bo teraz w domu nie ma nas po 12 godzin, więc szkoda byłoby żeby Piesio siedział w samotności, a poza tym moje skrzydlate strachodupki chyba dostałyby zawału, jakby zobaczyły w domu Pieska. Ale mówię TZ-owi, że Amanda jest moja :wink: i możemy ją wziąć na spcerek - on jest za :ok:, więc kiedyś Dorciu wykradnę Ci Amandę na jakiś spacerek :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Nie paź 31, 2010 13:18 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

witam kochani .

Beata pisze:Dorciu, rzadko sie odzywam ale podczytuje stale...

powiem tak, ciesz sie ze masz tak dobre wspomnienia
ja mialam kilka ostatniej nocy, i to byl horror rodzinny wielki. dawno takich horrorow nie mialam... wszystko przez te 'swieta' :?

a ja bym chciała mieć więcej ,ich bym chciała :oops:

kaja888 pisze:Dorciu tak pięknie piszesz swoje wspomnienia, aż się poryczałam.
Jakie cudne te Twoje Futerka, widać jak im dobrze u Ciebie :D i Tobie z nimi :D Tytosław taki dumny. Mój TZ chce mieć pieska :D , kiedyś na pewno przygarniemy jakiegoś biedaka, bo teraz w domu nie ma nas po 12 godzin, więc szkoda byłoby żeby Piesio siedział w samotności, a poza tym moje skrzydlate strachodupki chyba dostałyby zawału, jakby zobaczyły w domu Pieska. Ale mówię TZ-owi, że Amanda jest moja :wink: i możemy ją wziąć na spcerek - on jest za :ok:, więc kiedyś Dorciu wykradnę Ci Amandę na jakiś spacerek :D

Elu ok, uprzedz to koafiury niuni zrobię :mrgreen:

generalnie to larwy mnie wykorzystują ,nawet teraz kiedy zmieniłam sobie pościel kto pierwszy położył się na podusi ,Amanda tym śmierdzącym dupskiem :twisted:

zmieniałam pościel i mnie pogięło ,ani w prawo ani w lewo tylko ból :crying: wszystko zostawione i czekam na reakcje przeciw bólowych.

po południu jak mi przejdzie pójdę na cmentarz ,już wczoraj było tak ładnie .
Gadzina był wieczorem nic nie zginęło ,jeszcze :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 31, 2010 13:58 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

pomału ból mija ,co będzie dalej :cry:
tulkałam mojego ukochanego cyca Tytka i po prostu serce pękało z bólu ,moje ukochane pierdółki ,on kot nad koty ale największa pierdoła ,wieczny faflun , widzą że płacze ,zaglądają w oczy ,Pola (tucha) gada do mnie ,ona najbardziej czuła na moje łzy.

Miska z przeszkodami sprawiła że mam w domu mniej rzyga ,ale chyba i Tytuś schudł.

niedziela ,palę w piecu ,piorę , odpoczywam .

Dżaga bardzo mądre straszydło siusia tylko na podkłady ,kupa z boku. :wink:
w uszach nadal syf ,ale oridermyl zrobi swoje ,tylko trzeba długo podawać.

w pracy nie fajnie się dzieje ,po pierwsze nie można chorować,więc gdy koleżanka zadzwoniła że ma zap. płuc usłyszała że jak we wtorek się nie zjawi może już wcale nie przychodzić,to chyba nie jest normalne :?
ja ciężko chorowałam 3tyg. antybiotyki ,ani razu nie miałam nawet propozycji wolnego :roll: kaszel aż oczy wychodziły z orbity ,wydaje mi się że to wykorzystywanie pozycji.

Poncia czuje się chyba nie zle ,je ,ale trzeba ją głaskać ,pewnie jeszcze boli pysio ,we wtorek kontrol .
dobrze że zastrzyki dostałam do domu.
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 31, 2010 15:25 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Witam.
W pracy zdecydowanie NIE FAJNIE .....mimo że ja stoję z tej drugiej strony barykady to nie rozumiem ,jak można stosować taki szantaż emocjonalny i to jeszcze na chorym człowieku i każdy ma prawo się rozchorować ....przykre ,bo wszyscy jesteśmy ludźmi.

Ja dzisiaj też odpoczywać,ale pichcąc ....... upiekłam bułeczki maślane z kruszonką nadziane marmoladą różaną :P
Nasze zwierzęta czują więcej niż nam się wydaje.....kochane stworki .
Trzymaj się cieplutko ,a to co obiecałam jest już prawie przygotowane i czeka za wysyłką.
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Nie paź 31, 2010 15:53 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

serum dziękuję ,a daj przepis na bułeczki ,pewnie pyyszne są 8)

dostałam przepis na pyszną szarlotke ,zwłaszcza kruche ciasto jest wspaniałe ,rozpływa się w paszczy i nie trzeba proszku.
Jabłka dostałam od sheriny tż. i cały miesiąc przerabiałam szarlotkę :mrgreen:

zwierzęta są bardzo mądre ,myślę że zdecydowanie uczuciowo są wspanialsze od nas ,nie skrzywdzą bez sensu chyba że zostaną zwichnięte wychowawczo lub muszą przetrwać.

Martwię się o Kaśkę ,koteczkę z maluszkami ,co z nią będzie jak zabiorę jej dzieci :cry: wiadomo sterylka ale co potem?
w tej melinie było dużo kotów ,ponoć pomordowali wszystkie :cry: po niej widać że też niezłe cięgi w życiu dostała .
Już nie próbuje dostać się przez okno do domu ,ale jak widzi Monikę która ją teraz karmi leci za nią nawet na klatkę schodową :cry:
Czy ktoś da Kaśce dom?
Kaśce od pijaków ,Kaśce z połamanym ogonkiem ,burej ,zwykłej Kaśce :cry:
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 31, 2010 17:07 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

dorcia44 pisze:Gosiu ,czym więcej myślę tym jest mi gorzej :cry:
karmię się tymi wspomnieniami ,gadam z nimi jak by tu byli ,oczywiście gadam sobie w głowie ,co by mnie do czubków nie zamknęli :twisted:

Gadzina mnie nie zrozumie ,nawet mu się nie dziwie ,on wchodzi w życie ,fajnie było mieć 19 lat :wink:

zrobiłam parę zdjęć .

położyłam się na 10min................. :mrgreen:

Obrazek

Jakie śliczne zdjęcie!!!!!!!!!!!! :1luvu: :D Powoduje od razu uśmiech na twarzy! :D
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie paź 31, 2010 17:48 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

TAA, JA ZNÓW ZAJADAM STRES I CAŁY LISTOPAD Z SZAROŚCIĄ Z DNIEM WSZYSTKICH ŚWIĘTYCH BĘDĘ SZERSZA JAK WYŻSZA :twisted:
ale jak słonko świeci ,a ja jadę przez park jest tak no...miło ,miło mimo wszystko i nieraz mam przez to wyrzuty sumienia :oops:

jak myślicie ,czy Dżaga kiedys wyrośnie z tej swojej powalającej urody :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 31, 2010 18:26 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

dorcia44 pisze:TAA, JA ZNÓW ZAJADAM STRES I CAŁY LISTOPAD Z SZAROŚCIĄ Z DNIEM WSZYSTKICH ŚWIĘTYCH BĘDĘ SZERSZA JAK WYŻSZA :twisted:
ale jak słonko świeci ,a ja jadę przez park jest tak no...miło ,miło mimo wszystko i nieraz mam przez to wyrzuty sumienia :oops:

jak myślicie ,czy Dżaga kiedys wyrośnie z tej swojej powalającej urody :mrgreen:

Obrazek

zawsze mozna ją ogłaszac jako gremlinka ;)

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Nie paź 31, 2010 18:30 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

gremlin :ryk:

chciałam tą sierść ściąć ale moja wetka twierdzi że będą z niej psy i mam zostawić sunie w spokoju ,szkoda ze na fotkach bródki koziej nie widać :lol:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]