PAKT CZAROWNIC XVIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 30, 2010 20:09 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

agul-la pisze:jeśli chodzi o kule to do ideału zbliża się moja kluska, ale nie mówimy jej tego :mrgreen:

Pewnie, po co się ma dziewczyna stresować :ryk:

Bydgostia

Od: Sob paź 16, 2010 22:31

Post » Sob paź 30, 2010 21:09 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

To już jutro ;)
Obrazek :kotek:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob paź 30, 2010 22:16 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Shira cudny obrazek :1luvu:

Moje dynie stoją na dworze na parapecie...tez muszę uwiecznić. Nakupiłam cukierków bo moje dziecko jutro z grupką innych poprzebierani chcą chodzić od domu do domu i wołać "cukierek albo psikus". Na psikus mamy szarą srajtaśmę - jak nie dadzą to maja im płoty owijać...czuję, że powinnam tej srajtaśmy busa zakupić ... :wink:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Sob paź 30, 2010 22:20 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Asia_Siunia pisze:Shira cudny obrazek :1luvu:

Moje dynie stoją na dworze na parapecie...tez muszę uwiecznić. Nakupiłam cukierków bo moje dziecko jutro z grupką innych poprzebierani chcą chodzić od domu do domu i wołać "cukierek albo psikus". Na psikus mamy szarą srajtaśmę - jak nie dadzą to maja im płoty owijać...czuję, że powinnam tej srajtaśmy busa zakupić ... :wink:

Do nas też - co roku - przychodzą fajnie poprzebierane dzieci.

Jestem dobrze przygotowana ( cukierki ) :D
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Sob paź 30, 2010 22:24 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Też muszę jakieś słodycze zakupić ;)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie paź 31, 2010 7:11 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Obrazek
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie paź 31, 2010 8:07 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Ale odlot :mrgreen:
Cześć Czarowne!

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie paź 31, 2010 8:08 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Ale cuudne zdjęcie.

Śliczna ta Twoja "strasna" córcia :1luvu: .
Mały zaklinacz kotów :mrgreen:

Kocia Ci się trafiła wyjątkowej urody.
I...ma niebieskie oczy.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie paź 31, 2010 8:28 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Pomponmamo cudna kicia :1luvu: ....a już Zuzia..... :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ciesz sę, że nie miszkasz na parterze.... :wink:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie paź 31, 2010 9:56 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

No, nie ukrywam, że Zuzia ma w tym roku komunię i już się koło niej taki jeden 10 latek kręci 8O A ostatnio odsłuchałam jak gadała z koleżanką i pokazywała jej zdjęcie Sterliga Kinght'a (aktor Disneya) i komentarz "ale ciacho!" wygłoszony tęsknym głosem sprawił, że się omal nie udławiłam kawą 8O . Zaczynam się okopywać; wiecie - zasieki, te sprawy... :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie paź 31, 2010 10:09 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

AniHill, a kto powiedział, że mój kulisty kot ma odpowiednio długie łapki? :mrgreen: nibynóżki to dobre okreslenie, ale też jej tego nie powiemy :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Nie paź 31, 2010 13:26 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Zuzia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A co do kulistych kotów to mam takiego na stanie zwanego Lolkiem i nie wiem co z nim zrobić. Mniej karmy - chudnie tymczas, karma light - chudnie tymczas, karmienie na raty - chudnie tymczas. Lolencjusza Wspaniałego podchody z odchudzaniem się nie imają, nadal okrąglutki z tendencją do dalszego nabierania krągłości :crying: . Zwariować można.
Dzisiaj mam dzień postoju, jutro cmentarz, pojutrze znowu w kierat.

Villemo odpoczywaj :!: :!: :!:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Nie paź 31, 2010 13:34 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Bolkowa pisze:Zuzia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A co do kulistych kotów to mam takiego na stanie zwanego Lolkiem i nie wiem co z nim zrobić. Mniej karmy - chudnie tymczas, karma light - chudnie tymczas, karmienie na raty - chudnie tymczas. Lolencjusza Wspaniałego podchody z odchudzaniem się nie imają, nadal okrąglutki z tendencją do dalszego nabierania krągłości :crying: . Zwariować można.

Villemo odpoczywaj :!: :!: :!:

Mam taką teorię: tymczas zajmuje się jedzeniem, a Lolek absorbuje energię z tymczasa - wysysa go niczym wampir, sam nie chudnie ale odchudza tymczasa :P
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie paź 31, 2010 16:46 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Dżem dobry a najlepszy wisniowy :)
Wpadam na chwile zeby dac znac ze zyje. Zaraz jedziemy z TZem na cmentarz do babci i na kawe na miescie, musimy troche odpoczac i oderwac sie od codziennego kieratu. Jutro czeka mnie dzien w towarzystwie przyjaciolki i jej rodziny, groby, obiad a potem spotkanie z dobra kolezanka. Moze wpadnie ciocia z wujkiem, moze kuzyn z zona... zobaczymy :) i tak sie pewnie spotkamy gdzies na cmentarzu, bo tak co roku jest ze na siebie gdzies wpadamy.

Dyni nie kupilam bo byla tylko 15-kilowa - nawet nie mialam gdzie jej schowac, moja pazucha miesci tylko piec kilo kota i to zwinietego ;)

dobrego wieczoru, siostry
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie paź 31, 2010 17:37 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

AniHili pisze:
Bolkowa pisze:A co do kulistych kotów to mam takiego na stanie zwanego Lolkiem i nie wiem co z nim zrobić. Mniej karmy - chudnie tymczas, karma light - chudnie tymczas, karmienie na raty - chudnie tymczas. Lolencjusza Wspaniałego podchody z odchudzaniem się nie imają, nadal okrąglutki z tendencją do dalszego nabierania krągłości :crying: . Zwariować można.

Mam taką teorię: tymczas zajmuje się jedzeniem, a Lolek absorbuje energię z tymczasa - wysysa go niczym wampir, sam nie chudnie ale odchudza tymczasa :P

Ne, ne, tymczas z gatunku "paniczyk", weźmie 2 chrupki i odejdzie, by powrócić po kolejne kilka chrupek za 15 min (nie zawsze czekają na niego). Lub zobaczy, że sypię chrupki i pójdzie do kuwety (najpierw oddaję, potem biorę), lub nie ma w mojej misce nad cudzą się zastanowię. A Lolek jak każdy żarłok czeka na wolne miejsce przy misce. Zjada najpierw to co ma tymczas, potem zagląda do swojej. Mnie w domu długo nie ma więc karmienie na raty (tymczas w kuchni rezydenci poza nią) jest zbyt mało efektywne, rozdzielenie zaś kotów - tymczas z michą na pokojach, reszta poza kończy się miaukoleniem tymczasa, który izolowany być nie chce, sam jeść nie będzie.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

[poprzednia][następna]