kropkaXL pisze:A ta kula smakula to taka piłeczka z dziurka?-można samemu zrobić?
Tak

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:A ta kula smakula to taka piłeczka z dziurka?-można samemu zrobić?
kiche_wilczyca pisze:Ona wiele rzeczy olewaTo kot, którego trzeba nosić na rękach, przytulać i karmić, karmić i jeszcze raz karmić
TakKiedyś próbowałam królikom zrobić, ale nie mam takich zdolności - wycięcie dziury w piłce kończyło się zmasakrowaniem piłki
kropkaXL pisze:Bo to się robi gorącym nożykiem-rozgrzanym nad gazem
round-eyes pisze:
pozwoliłam sobie zapisać ostatnie zdjęcia Twoich miziastych na komputerze i są teraz częścią mojego kotowego wygaszacza ekranupchelka i szeryf
![]()
kiche_wilczyca pisze:round-eyes czy Ty jesteś czarownicą?????????? Księżniczka ZAINTERESOWAŁA się kulą!!! Ale bardziej ją interesuje pusta niż pełna
![]()
kiche_wilczyca pisze:
Księżniczka tylko popatrzyła bez zainteresowania na to cudo. Ona jest bardzo z człowiekiem związana, woli przysmaki podawane z ręki. Wtedy może pogadać, potańczyć, poprzytulać się, a taka kula - to dla niej żadna frajda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 62 gości