Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:To jakbyś miała więcej chętnych to jest jeszcze taki![]()
Edzina pisze:Gibutkowa pisze:To jakbyś miała więcej chętnych to jest jeszcze taki![]()
Znow pers??
Edzina pisze:Gibutkowa pisze:To jakbyś miała więcej chętnych to jest jeszcze taki![]()
Znow pers??
mawin pisze:Edzina pisze:Gibutkowa pisze:To jakbyś miała więcej chętnych to jest jeszcze taki![]()
Znow pers??
Edzina zabacz na tą stronę co załączyła Gibudkowa , 2 miesięczna sjamska koteczka też jest oprócz persa
mawin pisze:przeczytałam, kobieta jest po prostu głupia i niestety moim zdaniem tylko przytakiwała z grzeczności a i tak będzie robić dokładnie tak samo jak wsześniej
Neigh pisze:mawin pisze:przeczytałam, kobieta jest po prostu głupia i niestety moim zdaniem tylko przytakiwała z grzeczności a i tak będzie robić dokładnie tak samo jak wsześniej
A ja tak bardzo się starałam nie być czepliwa jedzą......
Ale wiecie co? Cholera jasna nie warto. Nie warto, bo jeśli ma mam decydować ( przez wybór domu) o jakosci życia....albo śmierci kota - to wolę wyjść na wariatkę. A co mi tam.......
mawin pisze:
o mnie tak myślą niektórzy ludzie w pracya jak przyjechałam do pracy ze znalezioną po drodze do pracy małą koteczką to patrzyli się jak na czuba
![]()
według mnie Neigh jesteś zupełnie normalna i z wariatem nie masz nic wspólnegoale to mówi druga wariatka więc nie wiem czy to wiarygodna opinia
Neigh pisze:Kurcze blade!!!! Przecież to zaraz zniknie ze schronu.......zabierać! zabierać!
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 71 gości