UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śląsku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 25, 2010 15:09 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

Z góry przepraszam dziewczyny za OT ale mam pytanie do BOZENYZWISNIEWA :
Co się stało z Temidkiem?
Wątek Temidka jest zamknięty , więc pozwoliłam sobie tutaj zadać to pytanie , bo widzę , że p.Bożena się tutaj udziela.
Los , tego biednego kocurka bardzo leży mi na sercu a wiem , że ostatnio było bardzo ciężko. Dlatego pytam.

Przepraszam jeszcze raz za OT.
Obrazek Asia 1.02.2010 (*)- śpij malutka:( Zawsze będziemy o Tobie pamiętać.
Obrazek Gosiek i Szarcia.Obrazek ZAPRASZAMY

anusia27

Od: Pt kwi 02, 2010 10:35

Post » Pon paź 25, 2010 15:10 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

anusia27 pisze:Z góry przepraszam dziewczyny za OT ale mam pytanie do BOZENYZWISNIEWA :
Wątek Temidka jest zamknięty , więc pozwoliłam sobie tutaj zadać to pytanie , bo widzę , że p.Bożena się tutaj udziela.
Los , tego biednego kocurka bardzo leży mi na sercu a wiem , że ostatnio było bardzo ciężko. Dlatego pytam.

My też pytamy :?: na wątku Rumcajsika i na dogomanii
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro paź 27, 2010 1:33 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

Zaznaczam
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro paź 27, 2010 13:39 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

i ja zaznaczam
...czekam na wiatr, co rozgoni ciemne, skłębione zasłony...
ObrazekObrazek

Bast

Od: Śro sie 17, 2005 15:18

Post » Czw paź 28, 2010 11:53 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

Zofia&Sasza pisze:
anusia27 pisze:Z góry przepraszam dziewczyny za OT ale mam pytanie do BOZENYZWISNIEWA :

My też pytamy :?: na wątku Rumcajsika i na dogomanii

Umarł w poniedziałek :cry:
Spij biedny Temidku (*)
Obrazek Asia 1.02.2010 (*)- śpij malutka:( Zawsze będziemy o Tobie pamiętać.
Obrazek Gosiek i Szarcia.Obrazek ZAPRASZAMY

anusia27

Od: Pt kwi 02, 2010 10:35

Post » Czw paź 28, 2010 12:30 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

anusia27 pisze:Umarł w poniedziałek :cry:
Spij biedny Temidku (*)

ach... :cry:
brak mi słów więc może lepiej niczego nie powiem.

Athalyse

Od: Nie paź 03, 2010 19:21

Post » Czw paź 28, 2010 12:57 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

Obrazek

Wiecie, że ja dopiero teraz skojarzyłam, że Bercik to przecież brat Blasterka z tego miotu od jałowego mleka :evil:
Fakt, zgapiłam się, ale chyba ktoś powinien mnie poinformować, że kocio przeszedł poważną chorobę, prawdopodobnie pp?
To przecież rzutuje na zdrowie i dalszy rozwój kicia...
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt paź 29, 2010 13:56 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

Zofia, jesteś pewna, że on jest z tego miotu? Wydawało mi się, że Bercik jest starszy...

A do Iki trafiają nowe koty, jakże by inaczej. Niewysterylizowane rasowce na przykład.

Dziewczyny z Wrocławia - dowiedziałyście się czegoś? Jak Wam idzie sprawdzanie?
Ciężko mi trochę uwierzyć w te "maksymalne" starania, bo pisałam pw wielokrotnie w sprawie Waszych kotów, od kilku miesięcy było multum sygnałów alarmujących - wszystkie pozostały bez żadnej odpowiedzi.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pt paź 29, 2010 13:59 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

Liwia_ pisze:Zofia, jesteś pewna, że on jest z tego miotu? Wydawało mi się, że Bercik jest starszy...

A do Iki trafiają nowe koty, jakże by inaczej. Niewysterylizowane rasowce na przykład.

Dziewczyny z Wrocławia - dowiedziałyście się czegoś? Jak Wam idzie sprawdzanie?
Ciężko mi trochę uwierzyć w te "maksymalne" starania, bo pisałam pw wielokrotnie w sprawie Waszych kotów, od kilku miesięcy było multum sygnałów alarmujących - wszystkie pozostały bez żadnej odpowiedzi.

Pewna. On miał na imię Bubu - mam to w książeczce... Kurczę, co ten bidok przeżył...
edit: On jest z tego starszego miotu. Brat Blasterka [*], Bu [*] i Zoe [*]. Ciekawe czy Rozalka przeżyła?
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt paź 29, 2010 14:04 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

Sprawa załatwiona, nie musisz wysyłać do nas więcej pw.
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pt paź 29, 2010 14:15 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

Mruczeńka1981 pisze:Sprawa załatwiona, nie musisz wysyłać do nas więcej pw.
Nawet nie miałam zamiaru, biorąc pod uwagę to, jak wielki był odzew. "Sprawa załatwiona" to pierwsza informacja od Was, jaka się pojawiła w ogóle, bardzo dużo mówi :? Ciekawa jestem, co znaczy, czy Maszko już odszedł za TM, czy okazało się, że ma u Iki perfekcyjną opiekę? :roll: Zgaduję, że się nie dowiemy.

Liwia_

Post » Pt paź 29, 2010 14:49 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

Ten post w w kontekście tego, że Maszko nie żyje to jakaś makabra, kuriozum.
Odchodził miesiącami - nie leczony, nie podawano mu leków, nie karmiony... Gratuluję "załatwienia sprawy" i skazania kota na długą, powolną, gorszą niż w schronisku śmierć. Bardzo swoiście pojmowana "pomoc". Ręce mi opadły.

Dopisek - Gratuluję też tego, jak Wam "wesoło" w wątku, na początku którego pomocą dla Iki się chwalicie. Nie mam słów.
Ostatnio edytowano Pt paź 29, 2010 14:57 przez Liwia_, łącznie edytowano 1 raz

Liwia_

Post » Pt paź 29, 2010 14:56 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

Daj spokój Liwia, one są nieprzemakalne; wszyscy chyba widzieli jak przebiegała z nimi rozmowa nt pobytu Maszki u Iki. Nie dość ze zrobiły beznadziejnie, to jeszcze się poobrażały.
A Zofia którą skądinąd bardzo sznauję kazała nam się zamknąć bo się ika śmieje.
No to o czym tu gadać?

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt paź 29, 2010 15:03 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

żal Maszki kot się męczył kilka miesięcy :(

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt paź 29, 2010 15:12 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

Liwia_ pisze:

Ten post w w kontekście tego, że Maszko nie żyje to jakaś makabra, kuriozum.
Odchodził miesiącami - nie leczony, nie podawano mu leków, nie karmiony... Gratuluję "załatwienia sprawy" i skazania kota na długą, powolną, gorszą niż w schronisku śmierć. Bardzo swoiście pojmowana "pomoc". Ręce mi opadły.

Dopisek - Gratuluję też tego, jak Wam "wesoło" w wątku, na początku którego pomocą dla Iki się chwalicie. Nie mam słów.

A to pewne, że odszedł?
Obrazek

Zofia.Sasza

[poprzednia][następna]