Potrzebna pomoc $ w leczeniu kotów Agnieszki!!! ŁÓDŹ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 27, 2010 17:56 Re: Potrzebne wsparcie do 4.11. Kociak już na DT u renatab :)

kasia86 pisze:
kiche_wilczyca pisze:Kasiu dzięki wielkie za transport :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Mam nadzieję, że renatab napisze coś więcej :ok:

Ja tylko trochę służyłam transportem, to Mała Dzikuska je wszystkie 6 wiozła. :mrgreen:

Ta marmurkowa kicia śliczna i bardzo grzeczniutka. :1luvu:

Dziękuję wszystkim, którzy sie do transportu przyczynili :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro paź 27, 2010 20:43 Re: Potrzebne wsparcie do 4.11. Kociak już na DT u renatab :)

Koteczek - Kajtuś już na pewno na dt.. bardzo czekamy na relację...i bardzo dziękujemy za możliwość domku i tak szybkiego transportu :1luvu:
bardzo się cieszę, że Kajtuś vel? otrzymał sznasę na zdrowe życie i wspaniały tymczas i domek :piwa:

Agnieszka bardzo dziękuje za zapewnienie Kajtusiowi startu w nowe dobre życie, choć nie ukrywała, że przywiązała się do malca i bardzo jej smutno było się z nim rozstać.. oczywiście rozumie powody, sama prosiła o pomoc w tej sprawie..

Jeszcze przed wizytą zadzwoniła :!: do mnie Agnieszka, wzruszona, że ma doładowany telefon na 50,- zł. i tym samym może kontaktować się ze światem, Agnieszka bardzo dziękuje za tę pomoc, to dla niej bardzo ważne i suma wysoka.. jest bardzo bardzo wdzięczna... :D :D
ja też dziękuję dobrej duszce :1luvu:

Przekazałam Agnieszce:
od wółczki :1luvu: garnek, ręcznik, suchą i mokrą karmę (włóczka, popraw mnie bo nie zaglądałam do toreb za głęboko)
od Terra50 :1luvu: - 2 kg suchej karmy (20,- zł.)
od skarbonki :1luvu: trochę ludzkiego jedzonka (chleb, serki topione: 2 okrągłe Hohllandy, 2 w plastrach, ryż 1 kg, makaron 1kg, syszone warzywa 500 dag, 2 duże zupki w papierku Knorr, 6 szt. kk po 500 dag)= 53,12 zł. zł
od siebie: serca kurze 1 kg, wątroba kurza 1 kg, mięsko mielone drobiowe 2 kg=16,80; drewniany żwirek 12,- (+ leki przeziębieniowe dla Rysia).
Za pozostałe pieniążki myślę zamówić karmę w e-sklepie.. liczę na jakąś promocję..
Wszystkim bardzo dziękuję za wsparcie kotów Agnieszki i Agnieszki (Agnieszka także naprawdę nie miała już co jeść)

Rozliczenie na wątku paragonami, po dokonaniu wszystkich zakupów.. :ok: :ok: :ok: :ok:

Rysio wygląda raczej dobrze, oczy czyste, w mojej obecności nie kaszlał.. Agnieszka mówi, że jest lepiej.. niestety na wizytę weterynaryjna jej nadal nie stać..

do Agnieszki przychodzą także koty z okolicy - widziałam cudnego białaska z burymi uszkami.. czekał na kolację..

Agnieszka przekazała mi także paragony na poprzednio otrzymaną kwotę pieniędzy w wys. 50,- przekazana przez Martę od Sattvy.

Agnieszka bardzo dziękuję Wszystkim za okazaną pomoc.. dzięki Wielkim Srcom Forumowiczek nie tylko jej koty mają pełne brzuszki, bo Agnieszka także :D
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro paź 27, 2010 21:16 Re: Potrzebne wsparcie do 4.11. Kociak już na DT u renatab :)

Kajtuś junior-mam rezydenta kajtulę adoptowanego z Katowic od Małej ma się super .Jest kociakiem bezstresowym,mruczał burczał,jadł,skory do zabawy,jest cudny.Znajdę mu najlepszy domek na świecie.Jest piękny,a jeśli domek się nie znajdzie ,to kto wie ,może zostanie Kajtkiem -Juniorem? :1luvu:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Śro paź 27, 2010 22:01 Re: Potrzebne wsparcie do 4.11. Kociak już na DT u renatab :)

renatab pisze:Kajtuś junior-mam rezydenta kajtulę adoptowanego z Katowic od Małej ma się super .Jest kociakiem bezstresowym,mruczał burczał,jadł,skory do zabawy,jest cudny.Znajdę mu najlepszy domek na świecie.Jest piękny,a jeśli domek się nie znajdzie ,to kto wie ,może zostanie Kajtkiem -Juniorem? :1luvu:

renatab :1luvu: wspaniale, bardzo się cieszę i dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro paź 27, 2010 22:05 Re: Potrzebne wsparcie do 4.11. Kociak już na DT u renatab :)

renatab pisze:Kajtuś junior-mam rezydenta kajtulę adoptowanego z Katowic od Małej ma się super .Jest kociakiem bezstresowym,mruczał burczał,jadł,skory do zabawy,jest cudny.Znajdę mu najlepszy domek na świecie.Jest piękny,a jeśli domek się nie znajdzie ,to kto wie ,może zostanie Kajtkiem -Juniorem? :1luvu:

dziękuję bardzo :1luvu:

gyisha

Od: Wto sie 24, 2010 22:28

Post » Czw paź 28, 2010 7:10 Re: Potrzebne wsparcie do 4.11. Kociak już na DT u renatab :)

jaaana :1luvu: :1luvu: bardzo dziękuję za pamięć, czujność, inicjatywę i impuls, który był bezpośrednim przyczynkiem do decyzji renatab :1luvu: w sprawie tymczasowania koteczka i do możliwości tak szybkiego zorganizowania transportu dla Kajtka :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw paź 28, 2010 11:31 Re: Potrzebne wsparcie do 4.11. Kajtuś już na DT u renatab :)

dzwoniła dziś Agnieszka z zapytaniem o kajtusia, przekazałam wszystkie dobre wieści.. :1luvu: :1luvu:

skarbonka :1luvu: potwierdzam przelew 100,- :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw paź 28, 2010 13:52 Re: Potrzebne wsparcie do 4.11. Kajtuś już na DT u renatab :)

Przeczytałam :( i też chciałabym jakoś pomóc Agnieszce.
Czy potrzebne są jeszcze jej ubrania i inne rzeczy do domu ?
Niedawno zmarła moja mama :cry: (była niewiele starsza)
i będę musiała zrobić jakieś porządki , a szkoda wyrzucić
dobre rzeczy które mogą komuś jeszcze posłużyć.
Może podajcie mi na PW adres do Agnieszki , w przyszłym tygodniu będę w Koperniku
to podjechałabym do niej bo blisko i osobiście dowiedziała się co potrzebne.
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw paź 28, 2010 15:41 Re: Potrzebne wsparcie do 4.11. Kajtuś już na DT u renatab :)

Annaa pisze:Przeczytałam :( i też chciałabym jakoś pomóc Agnieszce.
Czy potrzebne są jeszcze jej ubrania i inne rzeczy do domu ?
Niedawno zmarła moja mama :cry: (była niewiele starsza)
i będę musiała zrobić jakieś porządki , a szkoda wyrzucić
dobre rzeczy które mogą komuś jeszcze posłużyć.
Może podajcie mi na PW adres do Agnieszki , w przyszłym tygodniu będę w Koperniku
to podjechałabym do niej bo blisko i osobiście dowiedziała się co potrzebne.

Annaa :1luvu: każda pomoc się przyda.. telefon do Agnieszki jest w pierwszym poście.. na pw podaję zaraz adres :1luvu:
Bardzo mi przykro z powodu Twojej Mamy :(
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw paź 28, 2010 20:46 Re: Potrzebne wsparcie do 4.11. Kajtuś już na DT u renatab :)

Bardzo dziękuję Forumowiczce :1luvu: , która pragnie zachować anonimowość, za wpłatę 150,- na wsparcie kotów Agnieszki :D :D

wydatki będę rozliczone po wydatkowaniu pieniążków :D zamierzam zamówić karmę dla kotów i (jak wystarczy) żwirek w e-sklepie..

który najtaniej ma dobre karmy? :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt paź 29, 2010 8:24 Re: Potrzebne wsparcie do 4.11. Kajtuś już na DT u renatab :)

mam dzią rano wiadomość od renatab :1luvu: , że Kajtuś jest zdrowy, ładnie je, bawi się i towarzyszy nawet w komputerowej korespondencji..
oby tak dalej :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt paź 29, 2010 8:27 Re: Potrzebne wsparcie do 4.11. Kajtuś już na DT u renatab :)

mam nadzieję, że renatab jak bedzie miała możliwość, to wstawi jakieś zdjęcia malucha, bo strasznie jestem ciekawa, jak Kajtuś wygląda :)

WarKotka

Post » Pt paź 29, 2010 8:38 Re: Potrzebne wsparcie do 4.11. Kajtuś już na DT u renatab :)

w tej sprawie wysłałam już renatab mój mail :D czekamy na foty :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt paź 29, 2010 11:19 Re: Potrzebne wsparcie do 4.11. Kajtuś już na DT u renatab :)

Jeden z maluchów u renatab jest bardzo chory :(

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pt paź 29, 2010 11:21 Re: Potrzebne wsparcie do 4.11. Kajtuś już na DT u renatab :)

wiadomo co się dzieje??

WarKotka

[poprzednia][następna]