Koteczek - Kajtuś już na pewno na dt.. bardzo czekamy na relację...i bardzo dziękujemy za możliwość domku i tak szybkiego transportu

bardzo się cieszę, że Kajtuś vel? otrzymał sznasę na zdrowe życie i wspaniały tymczas i domek

Agnieszka bardzo dziękuje za zapewnienie Kajtusiowi startu w nowe dobre życie, choć nie ukrywała, że przywiązała się do malca i bardzo jej smutno było się z nim rozstać.. oczywiście rozumie powody, sama prosiła o pomoc w tej sprawie..
Jeszcze przed wizytą zadzwoniła

do mnie Agnieszka, wzruszona, że ma doładowany telefon na 50,- zł. i tym samym może kontaktować się ze światem, Agnieszka bardzo dziękuje za tę pomoc, to dla niej bardzo ważne i suma wysoka.. jest bardzo bardzo wdzięczna...
ja też dziękuję dobrej duszce
Przekazałam Agnieszce:od wółczki 
garnek, ręcznik, suchą i mokrą karmę
(włóczka, popraw mnie bo nie zaglądałam do toreb za głęboko)od Terra50 
- 2 kg suchej karmy (20,- zł.)
od skarbonki 
trochę ludzkiego jedzonka (chleb, serki topione: 2 okrągłe Hohllandy, 2 w plastrach, ryż 1 kg, makaron 1kg, syszone warzywa 500 dag, 2 duże zupki w papierku Knorr, 6 szt. kk po 500 dag)= 53,12 zł. zł
od siebie: serca kurze 1 kg, wątroba kurza 1 kg, mięsko mielone drobiowe 2 kg=16,80; drewniany żwirek 12,- (+ leki przeziębieniowe dla Rysia).
Za pozostałe pieniążki myślę zamówić karmę w e-sklepie.. liczę na jakąś promocję..
Wszystkim bardzo dziękuję za wsparcie kotów Agnieszki i Agnieszki
(Agnieszka także naprawdę nie miała już co jeść) Rozliczenie na wątku paragonami, po dokonaniu wszystkich zakupów..
Rysio wygląda raczej dobrze, oczy czyste, w mojej obecności nie kaszlał.. Agnieszka mówi, że jest lepiej.. niestety na wizytę weterynaryjna jej nadal nie stać..
do Agnieszki przychodzą także koty z okolicy - widziałam cudnego białaska z burymi uszkami.. czekał na kolację..
Agnieszka przekazała mi także paragony na poprzednio otrzymaną kwotę pieniędzy w wys. 50,- przekazana przez Martę od Sattvy.
Agnieszka bardzo dziękuję Wszystkim za okazaną pomoc.. dzięki Wielkim Srcom Forumowiczek nie tylko jej koty mają pełne brzuszki, bo Agnieszka także