Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Brambor -zapalenie nerek (?) :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 28, 2010 9:45 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

mirka_t pisze:Maryla a dlaczego nie mogę osądzać. Genowefa mogła i to w dość niewybredny sposób.

Taaa.. I znalazłaś świetną okazję, żeby wziąć odwet? Mściwość to niestety nie zaleta.
Paluszek

Post » Czw paź 28, 2010 9:50 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

No cóż, jak widać każdy ma swój chórek. :mrgreen:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Czw paź 28, 2010 9:55 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

Szkoda, że nie zwracasz uwagi na treść.
Paluszek

Post » Czw paź 28, 2010 10:04 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

No właśnie zwracam uwagę i zastanawiam się dlaczego uważasz, że bezinteresowna złośliwość jest zaletą a mściwość wadą, bo ją akurat mi przypisałaś.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Czw paź 28, 2010 10:09 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

nie było złośliwości, tylko zmęczenie. Poza tym nie widzę przełożenia, od opowiadania o kocie, na jego stan rzeczywisty - Genowefa dba o wszystkie koty i wszystkimi się zajmuje. Nie dziwie sie, że jest zmęczona zachowaniem Bimboły, ja już dawno klęłabym na czym świat stoi.
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Czw paź 28, 2010 21:05 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

Bardzo proszę wszystkich o ignorowanie wypowiedzi mirki_t w tym wątku.
To jest wątek moich kotów i życzę sobie tutaj afer.

Jak mirka chcesz to założ na KŁ jakiś wątek typu "O genowiefie bez genowefy" Zaręczam Ci, że odbędzie się on beze mnie, gdyż w przeciwieństwie do Ciebie nie mam czasu na siedzenie na tym forum i pieprzenie głupot od rana do nocy.

Określiłabym to jedym dosanym słowem, mam nadzieję, że wiesz jakie słowo mam na myśli. Adieu! (to nie to słowo).

W najbilżym czasie (pewnie w weekend) postaram się odszukać swoje wszystkie wypowiedzi na temat tego jak źle traktuję swoje koty. W wątku Wielbłądzia będzie tego na pewno dużo. Są też różne kompromitujące mnie zdjęcia na temat żywienia kotów. Jest np. Siupsiupek i Ziutek zjadający orzechy i ser żołty. Jest też o tym, że zamierzamy razem z TŻ zjeść Ziutka (Gumka też).
Wyznam też, że z TŻ słuchamy metalu, co jednoznacznie kwalifikuje nas jako satanistów, a oni jak wiadomo jedzą koty na czarnych mszach :mrgreen:
Tak więc jak Bimboła bardzo mnie wkurzy to zjemy ją w pierwszej kolejności :mrgreen: Co prawda nie jest cała czarna, ale prawie-prrawie. Nada się.
Mirka_t leć zgłoś to do mederacji przynajmniej :!:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Czw paź 28, 2010 21:09 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

Genowefa nie jestem skarżypytą. :D

Po co chcesz szukać jakiś postów jeśli masz powyżej uszu tego forum. :roll:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Czw paź 28, 2010 21:17 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

Genowefa, przestań, bo przy okazji może się oberwać i mnie :strach:
To przecież ja regularnie noszę Juliana-szczyla do uśpienia, wywożę go na Paluch, oddaję na przechowanie do klatki w Syfiłapce, ubijam, obdzieram ze skóry i przerabiam ją na mufki/dywaniki/zimowe kapcie itp. Z Ropuszka zaś kilkakrotnie już usmażyłam już smalec :roll: Jest też cała seria fotek Pluszaka nad talerzem pełnym czereśni...

Biedny, szykanowany Julek :mrgreen: Kto go zna osobiście, ten doskonale wie, jak bardzo u mnie cierpi (podobnie zresztą jak każdy inny przedstawiciel stada!).

PS. Czy satanistom nie zdarza się nigdy spożywać również potraw z marmurków? Bo mam jednego na zbyciu, mogę tanio sprzedać :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw paź 28, 2010 21:21 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

SiupSiupka to sama osobiście z chęcią bym zjadła... BA! nawet nie doprawiałabym solą! :)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Czw paź 28, 2010 21:29 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

dobrze, ze Różyczka jest bialo-bura :twisted:
i ładnie na zdjęciach wychodzi :twisted:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Czw paź 28, 2010 21:32 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

mnie to sie Pela marzy, pasztet na tydzien dla 8osobowej rodziny :1luvu:
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Czw paź 28, 2010 21:33 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

Satoru pisze:mnie to sie Pela marzy, pasztet na tydzien dla 8osobowej rodziny :1luvu:

no FOCH... dla 6-osobowej to tak, ale dla 8? :twisted: :lol: :lol: :lol:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Czw paź 28, 2010 21:35 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

tajdzi pisze:
Satoru pisze:mnie to sie Pela marzy, pasztet na tydzien dla 8osobowej rodziny :1luvu:

no FOCH... dla 6-osobowej to tak, ale dla 8? :twisted: :lol: :lol: :lol:

no co, ja lubie okrągle koty :oops:
no, jest jeden kwadratowy. Dunder :mrgreen: 7kg miłości.
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Czw paź 28, 2010 21:35 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

Wielbłądzio pisze:Genowefa, przestań, bo przy okazji może się oberwać i mnie :strach:
To przecież ja regularnie noszę Juliana-szczyla do uśpienia, wywożę go na Paluch, oddaję na przechowanie do klatki w Syfiłapce, ubijam, obdzieram ze skóry i przerabiam ją na mufki/dywaniki/zimowe kapcie itp. Z Ropuszka zaś kilkakrotnie już usmażyłam już smalec :roll: Jest też cała seria fotek Pluszaka nad talerzem pełnym czereśni...

Mirka_t już Cię namierza Obrazek Każde słowo zostanie wykorzystane przeciwko Tobie. Ale masz to pewnie tam gdzie ja :mrgreen:
No chyba nie masz nic przeciwko temu, żebym sobie urządziła małą zabawę. W Twoim wątku oczywiście, bo tam się smucimy, martwimy ale i też bawimy.
Mój wątek to był taki pokątny do przedwczoraj, tylko dla przyjaciół. Aż przyleciała osa. Ale osę to wiadomo...

Mysza pisze:dobrze, ze Różyczka jest bialo-bura :twisted:
i ładnie na zdjęciach wychodzi :twisted:

Gorąco Ci się zrobiło co? :twisted: Przestałaś mi ufać :?: Zapraszam na wizytę poadopcyjną :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Czw paź 28, 2010 21:38 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] mam dość ....

JA! ja kcem wpaść :) wezmę aparat i uwiecznię te wszystkie występki :twisted: :lol:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

[poprzednia][następna]