Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:Nowi Froda niby wiedzą ale warto im przypomnieć. Ja mu mokrego nie dawałam
gosiakot pisze:Mara S pisze:Nowi Froda niby wiedzą ale warto im przypomnieć. Ja mu mokrego nie dawałam
NO to wpadłam - ja nie wiedziałam że Froduś JESZCZE jest na diecie suchej-cholera , czy to było napisane ??? bo mnie się wydaje że nie - tak się prosił jak dawał innym kotkom ...
Przy okazji : BŁAGAM O AKTUALNE OPISY NA KLATKACH lub kartkach obok ( albo na forum) CO KOMU DAWAĆ A CO ABSOLUTNIE NIE. dot. leków, a jak trzeba diety. Dziewczyny w imieniu dyżurujących oświadczam ,że nie jestem w stanie pamiętać co i jak - przed dyżurem mogę sobie wydrukować , przeczytać itp. nie mam mowy żeby po kilku dniach pamiętać co się należy każdemu kotkowi , a poza tym sytuacja zmienia się z dnia na dzień. Na klatce Frodo pisało " 27- kastracja nie karmić" - nie pisało natomiast że 28 wolno karmić tylko suchym
terenia1 pisze:Uzupełniłam dyżury
DYŻURY NA TYDZIEŃ 01.11.10R.-07.10.10R.
01.11. rano Bona wie. Dorotka
02.11. rano Gosia wie. Teresa
03.11. rano Asia i Bogusia wie. Mara
04.11. rano brak wie. brak
05.11. rano Gosia wie. Mara
06.11. rano brak wie. brak
07.11. rano Dorotka wie. Mara
balbina38 pisze:Przyjdę 04.11.- wieczorem i 06.11. - rano.terenia1 pisze:Uzupełniłam dyżury
DYŻURY NA TYDZIEŃ 01.11.10R.-07.10.10R.
01.11. rano Bona wie. Dorotka
02.11. rano Gosia wie. Teresa
03.11. rano Asia i Bogusia wie. Mara
04.11. rano brak wie. Beatka
05.11. rano Gosia wie. Mara
06.11. rano Beatka wie. brak
07.11. rano Dorotka wie. Mara
Dorota Wojciechowska pisze:Na piatek po południu umowiłam się z p. Arkiem (złotą rączką meblową z niezłym sprzętem) na przykręcanie różnych dziwnych elementów w Kociej Chatce. Jak co to proszę o sugestie.
narazie mam na uwadze:
wieszak w przedsionku,
ociekacz i półka obok zlewu,
próg,
metalowy ring w okolicach zlew
lampa bakteriobójcza
mała lampka
tablice korkowe
haczyk na mop i szczotki
kot od Gosi
Mara S pisze:Rany Rudej wygladają coraz gorzejMoże by już odstawić ten nieskuteczny Avilin i faktycznie spróbować tego olejku z dziurawca od Iwety?
Użytkownicy przeglądający ten dział: AneriKeram, Google [Bot], Lucky13 i 84 gości