ZOMBIK za TM (')

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 28, 2010 7:59 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku szuka DT/DS!

Ale dobre wieści :D
:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw paź 28, 2010 8:03 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku szuka DT/DS!

kopiejka pisze:Mam trzy wiadomości :!:

Pierwsza dobra - Zombik będzie miał swój dom :ryk: :ryk: :ryk: :mrgreen:

Druga - mam nadzieję, że też dobra :? - u mnie 8O

No i trzecia - Zombik nie będzie już Zombikiem (chociaż trudno się będzie odzwyczaić :wink: ) - w domku zapadła decyzja co do jego nowego imienia, a właściwie dwóch :D
Zwał się będzie Birr Gałgan

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Kopiejko jestes aniołem :aniolek:
Masz wielkie serce :1luvu: Mam nadzieję że Zombik szybko zaklimatyzuje się w nowym domu i pokocha zwoich opiekunów :ok: Bardzo się martwiłam, co z nim będzie :oops: :|

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw paź 28, 2010 9:45 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku znalazł DS!

Makabresku mówi, że Zombik zrobił się ładny 8O hihihi uwierzę jak zobaczę :twisted:

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Czw paź 28, 2010 9:54 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku znalazł DS!

mawin pisze:Makabresku mówi, że Zombik zrobił się ładny 8O hihihi uwierzę jak zobaczę :twisted:

Ja też :D

kopiejka

Od: Pt lut 13, 2009 21:36

Post » Czw paź 28, 2010 10:37 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku znalazł DS!

aaaaale nuuuuumer 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

suuuuper :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

Obrazek

ale czy ja mogę prosić o analizę genezy słowotwórczej tak wspaniałego imienia :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw paź 28, 2010 10:47 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku szuka DT/DS!

kopiejka pisze:Mam trzy wiadomości :!:

Pierwsza dobra - Zombik będzie miał swój dom :ryk: :ryk: :ryk: :mrgreen:

Druga - mam nadzieję, że też dobra :? - u mnie 8O

No i trzecia - Zombik nie będzie już Zombikiem (chociaż trudno się będzie odzwyczaić :wink: ) - w domku zapadła decyzja co do jego nowego imienia, a właściwie dwóch :D
Zwał się będzie Birr Gałgan

:lol:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ostatnio same dobre wiadomości :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw paź 28, 2010 11:11 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku znalazł DS!

smarti pisze:aaaaale nuuuuumer 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Obrazek

ale czy ja mogę prosić o analizę genezy słowotwórczej tak wspaniałego imienia :D

Bo u nas to koty walutowe są :wink:. Jest Kopiejka i Dolar, więc tradycji musiało stać się zadość :D . Birr to waluta w Etiopii, a Zombik jaki jest wszyscy widzieli... Żadne ruble czy funty do niego nie pasowały niestety. A Gałganem został, bo charakterny jest i sfatygowany troszkę wyglądowo :wink:

kopiejka

Post » Czw paź 28, 2010 15:47 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku znalazł DS!

Strasznie się cieszę :D
Wreszcie kupiłam aparat, jeszcze nie umiem go obsługiwać, ale i tak cykłam kota. Patrzcie jaki ładny misiek, no przecież on już wcale nie jest brzydki. Nie mam tylko pojęcia, czym sobie ubrudził pyska na żółto.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Na ostatniej focie klatka. Zabezpieczam ją w nocy przed zimnem jak mogę, ale w ciągu dnia ma grzejnik, więc jakoś dajemy radę.
Obrazek

makabresku

Od: Nie lis 22, 2009 19:14

Post » Czw paź 28, 2010 16:53 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku znalazł DS!

makabresku pisze:Strasznie się cieszę :D
Wreszcie kupiłam aparat, jeszcze nie umiem go obsługiwać, ale i tak cykłam kota. Patrzcie jaki ładny misiek, no przecież on już wcale nie jest brzydki. Nie mam tylko pojęcia, czym sobie ubrudził pyska na żółto.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Na ostatniej focie klatka. Zabezpieczam ją w nocy przed zimnem jak mogę, ale w ciągu dnia ma grzejnik, więc jakoś dajemy radę.

No faktycznie cudne kocisko się z niego zrobiło! I jaki tłuściutki :D
Mój Birr - piękny kot :mrgreen:

kopiejka

Post » Czw paź 28, 2010 18:05 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku znalazł DS!

No nie? I on tak z dnia na dzień. Nie wiem, kiedy to się stało. Jednego dnia miał mordę zbira i kaprawe ślepia, a drugiego już był taki ładny, puchaty i okrąglutki.
To oko z bielmem jeszcze trochę mu się paprze, znowu zaczęło. Zakrapiamy znowu, będzie dobrze.
Obrazek

makabresku

Od: Nie lis 22, 2009 19:14

Post » Czw paź 28, 2010 18:24 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku znalazł DS!

makabresku pisze:No nie? I on tak z dnia na dzień. Nie wiem, kiedy to się stało. Jednego dnia miał mordę zbira i kaprawe ślepia, a drugiego już był taki ładny, puchaty i okrąglutki.
To oko z bielmem jeszcze trochę mu się paprze, znowu zaczęło. Zakrapiamy znowu, będzie dobrze.

Kurczę, oby się wyleczyło do końca :? .

Makabresku, a odpchliłaś go i odrobaczyłaś może?

kopiejka

Post » Czw paź 28, 2010 18:30 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku znalazł DS!

kopiejka pisze:
smarti pisze:aaaaale nuuuuumer 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Obrazek

Bo u nas to koty walutowe są :wink:. Jest Kopiejka i Dolar, więc tradycji musiało stać się zadość :D . Birr to waluta w Etiopii, a Zombik jaki jest wszyscy widzieli... Żadne ruble czy funty do niego nie pasowały niestety. A Gałganem został, bo charakterny jest i sfatygowany troszkę wyglądowo :wink:

toż on się nigdy nie spodziewał ze walutowym kotem sie stanie...
ale rzeczywiście wygląda już jak twarda,odpasiona i dumna z siebie waluta...

a wdzięczny będzie co najmniej jak Yen :D Obrazek
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw paź 28, 2010 19:08 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku znalazł DS!

Aj Kopiejka, ale z Ciebie numerantka. Najpierw piszesz ogłoszenia dla kota, a potem go sama adoptujesz.
Co do ogłoszeń - allegro jest jeszcze aktualne przez pięć dni. Czy zostawić, a jakby się ktoś odezwał, to zaproponujecie innego kota, czy też wstawić w ogłoszeniu innego zwierzaka?
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Czw paź 28, 2010 19:44 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku znalazł DS!

majka2222 pisze:Aj Kopiejka, ale z Ciebie numerantka. Najpierw piszesz ogłoszenia dla kota, a potem go sama adoptujesz.
Co do ogłoszeń - allegro jest jeszcze aktualne przez pięć dni. Czy zostawić, a jakby się ktoś odezwał, to zaproponujecie innego kota, czy też wstawić w ogłoszeniu innego zwierzaka?

Jak możesz to wstaw proszę innegi zwierzaka :oops: . W sprawie Zombika nie było niestety żadnych telefonów :(

kopiejka

Post » Czw paź 28, 2010 20:18 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku znalazł DS!

ależ on wypiękniał 8O Makabresku, chyba podmieniłaś kota.... :mrgreen: przyznaj się :wink:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

[poprzednia][następna]