Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kopiejka pisze:Mam trzy wiadomości![]()
Pierwsza dobra - Zombik będzie miał swój dom![]()
![]()
![]()
Druga - mam nadzieję, że też dobra- u mnie
![]()
No i trzecia - Zombik nie będzie już Zombikiem (chociaż trudno się będzie odzwyczaić) - w domku zapadła decyzja co do jego nowego imienia, a właściwie dwóch
![]()
Zwał się będzie Birr Gałgan
mawin pisze:Makabresku mówi, że Zombik zrobił się ładnyhihihi uwierzę jak zobaczę
kopiejka pisze:Mam trzy wiadomości![]()
Pierwsza dobra - Zombik będzie miał swój dom![]()
![]()
![]()
Druga - mam nadzieję, że też dobra- u mnie
![]()
No i trzecia - Zombik nie będzie już Zombikiem (chociaż trudno się będzie odzwyczaić) - w domku zapadła decyzja co do jego nowego imienia, a właściwie dwóch
![]()
Zwał się będzie Birr Gałgan
makabresku pisze:Strasznie się cieszę
Wreszcie kupiłam aparat, jeszcze nie umiem go obsługiwać, ale i tak cykłam kota. Patrzcie jaki ładny misiek, no przecież on już wcale nie jest brzydki. Nie mam tylko pojęcia, czym sobie ubrudził pyska na żółto.
![]()
![]()
![]()
![]()
Na ostatniej focie klatka. Zabezpieczam ją w nocy przed zimnem jak mogę, ale w ciągu dnia ma grzejnik, więc jakoś dajemy radę.
makabresku pisze:No nie? I on tak z dnia na dzień. Nie wiem, kiedy to się stało. Jednego dnia miał mordę zbira i kaprawe ślepia, a drugiego już był taki ładny, puchaty i okrąglutki.
To oko z bielmem jeszcze trochę mu się paprze, znowu zaczęło. Zakrapiamy znowu, będzie dobrze.
kopiejka pisze:
Bo u nas to koty walutowe są. Jest Kopiejka i Dolar, więc tradycji musiało stać się zadość
. Birr to waluta w Etiopii, a Zombik jaki jest wszyscy widzieli... Żadne ruble czy funty do niego nie pasowały niestety. A Gałganem został, bo charakterny jest i sfatygowany troszkę wyglądowo
majka2222 pisze:Aj Kopiejka, ale z Ciebie numerantka. Najpierw piszesz ogłoszenia dla kota, a potem go sama adoptujesz.
Co do ogłoszeń - allegro jest jeszcze aktualne przez pięć dni. Czy zostawić, a jakby się ktoś odezwał, to zaproponujecie innego kota, czy też wstawić w ogłoszeniu innego zwierzaka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek, Wojtek i 39 gości