Jakby sie troche rozkrecil. Bawi sie we foli malarskiej, bo wzielam z pracy wiedzac, ze on tak uwielbia. Nosek tez ladnie wyglada. Mi sie ale tez inhalacja przyda, bo po tych wszystkich papierochach w pracy az mi oddechu brak. Ale dostane za dwa miesiace drzwi oddzielajace. Wolala bym prace inna, ale drzwi na razie tez ok.
Cześć Słońca! Ale zaglądać do nas będziesz, Dorotko?
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Spoko Iza, toc ja bez miau dostaje padaczki mozgowej.
Mozecie mi powiedziec, czy ja mam halucynacje? Zmienia nos Emila wiecznie ksztalt? Albo jestem glupia, albo jego nos codziennie inaczej wyglada. Dzis rano n. p. byl w srodku jakby zapadniety, czy z rowkiem. Nie wiem, jak to okreslic.
Cześć Słońce! Dobrze, że smrodki przestaniesz wdychać, bardzo dobrze
SecretFire pisze:Spoko Iza, toc ja bez miau dostaje padaczki mozgowej.
Wymiękłam
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Dzien dobry Kuzyneczko Kazdy dzien rodzi sie na nowo i na nowo mozna sie samego "odnowic" i odnalesc. Tego teraz sie ucze intensywnie. Czego nie moge zmienic, to zostawiam w spokoju. Ale czeka nas dlugi weekend i mozemy sie cieszyc na wyspanie i wolny czas. Spacer na cmentarz i zapalenie swieczek dla obych w zastepstwie za rodzine. Widze sie juz do gory kolami na wersalce.
Hejka RobaczkI! Dorotko, kto to tutaj smrodzi? Fuuuj