A nasz mały podziębił się i Mikołaj też zdechlaczy, nie lubię jak mi dzieci chorują

A futerka piękne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Dorotko, ja Ciebie bardzo, bardzo przepraszam, ale muszę wstrzymać opiekę wirtualną. Mam dramatyczną sytuację finansową. Czy ktoś mógłby przejąć za mnie miesięczny przelew? Gdy tylko moja sytuacja się jakkolwiek poprawi - natychmiast wrócę z przelewami dla zwierzaków Dorci.
serum pisze:Marcelibu pisze:Dorotko, ja Ciebie bardzo, bardzo przepraszam, ale muszę wstrzymać opiekę wirtualną. Mam dramatyczną sytuację finansową. Czy ktoś mógłby przejąć za mnie miesięczny przelew? Gdy tylko moja sytuacja się jakkolwiek poprawi - natychmiast wrócę z przelewami dla zwierzaków Dorci.
A jak to jest kwota
dorcia44 pisze: zaraz z Poncią do weta ,martwię się czy wszystko pójdzie dobrze.
Marcelibu pisze:serum pisze:Marcelibu pisze:Dorotko, ja Ciebie bardzo, bardzo przepraszam, ale muszę wstrzymać opiekę wirtualną. Mam dramatyczną sytuację finansową. Czy ktoś mógłby przejąć za mnie miesięczny przelew? Gdy tylko moja sytuacja się jakkolwiek poprawi - natychmiast wrócę z przelewami dla zwierzaków Dorci.
A jak to jest kwota
Ja wpłacałam 30 czy 35 zł., ale każdy wpłaca tyle, ile może.
serum pisze:I jeszcze ostatnie pytaniewpłata jest na jakiegoś konkretnego zwierzaczka
Jeśli tak to chętnie bym sie dowiedziała na jakiego i mile widziana fotka
.
Przyjmę na siebie tą odpowiedzialność......oczywiście do czasu poprawienia twojej sytuacji ....może tak być
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Wojtek i 91 gości