TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 27, 2010 20:52 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Myślę, że z powodu braciszka Mała będzie częściej u Was bywać.

A nasz mały podziębił się i Mikołaj też zdechlaczy, nie lubię jak mi dzieci chorują :(

A futerka piękne :D
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Śro paź 27, 2010 21:07 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Dorciu, Karolinka to była dziesięć lat temu albo i więcej
i sorki, ale CIEBIE czy sobie da radę to powinno gówno obchodzić, spójrz na to realnie bo za brak realności to póki co w dupę tylko dostajesz i jeszcze policzek drugi nadstawiasz...

jak dla mnie to też wygrana sprawa, cienko się Karolina stara chyba że znów na alimenty wyrywa
Boże, co za fatalna osoba :roll:
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Czw paź 28, 2010 6:42 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Słodziaki jakich mało :D , rzadko się odzywam, ale zaglądam :oops:

jolka15

Od: Wto kwi 14, 2009 15:50

Post » Czw paź 28, 2010 7:15 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

sliczności Majusia i reszta!!! :1luvu:
Serniczek

Post » Czw paź 28, 2010 9:06 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

ja sie przyznam że lubię duze i kudłate psiaki
a yorki to psy nei dla mnie, ze względu na gabaryty ;)
ale niezmiennie przy zdjęciach dorciowych stworków jest pod urokiem tych malusich psiaków :)

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Czw paź 28, 2010 9:23 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

a ja Dorci psiaki widziałam dwa razy, raz z mężem, i nawet on powiedział "a nie mogłaś znaleźć takiego małego pieska?"
Bo my mamy właśnie dużego i kudłatego psa :D
Niedawno sobie pomyślałam, że kiedyś chciałabym takie maleństwo i to suczkę dla odmiany - szalona ;) ale chyba jak będę na emeryturze dopiero :twisted:

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Czw paź 28, 2010 9:26 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Dorotko, ja Ciebie bardzo, bardzo przepraszam, ale muszę wstrzymać opiekę wirtualną :cry: . Mam dramatyczną sytuację finansową. Czy ktoś mógłby przejąć za mnie miesięczny przelew? Gdy tylko moja sytuacja się jakkolwiek poprawi - natychmiast wrócę z przelewami dla zwierzaków Dorci.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw paź 28, 2010 10:48 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Marcelibu pisze:Dorotko, ja Ciebie bardzo, bardzo przepraszam, ale muszę wstrzymać opiekę wirtualną :cry: . Mam dramatyczną sytuację finansową. Czy ktoś mógłby przejąć za mnie miesięczny przelew? Gdy tylko moja sytuacja się jakkolwiek poprawi - natychmiast wrócę z przelewami dla zwierzaków Dorci.

A jak to jest kwota :?:
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Czw paź 28, 2010 12:48 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

dorwałam się na chwilę do kompa ,tyle chciałam napisać i wszystko prawie wszystko uleciało :twisted:

Marcelibu strasznie mi przykro że u ciebie tak nie fajnie :cry: czas abyś mnie nawiedziła ,już tak dawno nie gadałysmy :cry:

Karolinki mi żal okropnie ,ona chyba nie zdaje sobie sprawy z wielu rzeczy ,a może się mylę ,ślub biorą w święta.

zaraz z Poncią do weta ,martwię się czy wszystko pójdzie dobrze.

jeszcze parę dni i będę musiała zabrać maluszki ,może ktoś szuka małego kociaka ,lub ma ochotę potymczasować ?

Jek ,otworzyłam kapustkę ,pycha 8)

no i nabrałam ochoty na kapuchę ala bigos ,już się robi ,kończą mi się grzybki suszone ,które jeszcze zbierałam z tatą i te które zbierał Grześ ....wszystko się kończy :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw paź 28, 2010 14:04 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

serum pisze:
Marcelibu pisze:Dorotko, ja Ciebie bardzo, bardzo przepraszam, ale muszę wstrzymać opiekę wirtualną :cry: . Mam dramatyczną sytuację finansową. Czy ktoś mógłby przejąć za mnie miesięczny przelew? Gdy tylko moja sytuacja się jakkolwiek poprawi - natychmiast wrócę z przelewami dla zwierzaków Dorci.

Ja wpłacałam 30 czy 35 zł., ale każdy wpłaca tyle, ile może.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Czw paź 28, 2010 14:05 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

dorcia44 pisze: zaraz z Poncią do weta ,martwię się czy wszystko pójdzie dobrze.

Czy to zabieg związany z zębami jest dzisiaj?

Marcelibu

Post » Czw paź 28, 2010 14:33 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Marcelibu pisze:
serum pisze:

Ja wpłacałam 30 czy 35 zł., ale każdy wpłaca tyle, ile może.

Za październik, dzisiaj jeszcze poszło 30 zł. Ale musiałam wstrzymać zlecenie...

Marcelibu

Post » Czw paź 28, 2010 14:39 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

I jeszcze ostatnie pytanie :) wpłata jest na jakiegoś konkretnego zwierzaczka :?: Jeśli tak to chętnie bym sie dowiedziała na jakiego i mile widziana fotka :lol: .
Przyjmę na siebie tą odpowiedzialność......oczywiście do czasu poprawienia twojej sytuacji ....może tak być :?:
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Czw paź 28, 2010 15:31 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

serum pisze:I jeszcze ostatnie pytanie :) wpłata jest na jakiegoś konkretnego zwierzaczka :?: Jeśli tak to chętnie bym sie dowiedziała na jakiego i mile widziana fotka :lol: .
Przyjmę na siebie tą odpowiedzialność......oczywiście do czasu poprawienia twojej sytuacji ....może tak być :?:

Ja miałam słabe szczęście - najpierw to była już nieżyjąca Kota, zmieniłam na Margolcię - też nie żyje. Chyba w poprzedniej części wątku byłą "akcja" kto bierze, jakie zwierzę. Może niech Dorota napisze, które zwierzę nie ma jeszcze wirtualnego opiekuna?

Marcelibu

Post » Czw paź 28, 2010 15:51 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Poncia już na zabiegu ,miałam szczęście trafiła mi się sasza925 i zaniosła ja do weta ,no wykorzystałam ją :oops: nie musiała zostawić pieca niedomkniętego. :oops:
Poncia ma dziś usuwane ząbki ,ile co i jak wyjdzie w trakcie zabiegu .

Odbierze ją Gadzina,mam taką nadzieje ,ja zaraz do pracy ,a wracam to lecznica już zamknięta . :cry:

serum dużo futerek jest wolnych :wink: :oops:
np.Kulikuli ,Niebieściucha ,Poncia ,nie Poncia chyba ma ,przepraszam ale mi się kiełbasi :oops:
a może Dżaga na czas pobytu u mnie ?ta sunia to mały szałaput ,nie ma osoby której by nie podbiła serca.

fotki dzis nie dam rady wstawic ,lecę do pracy ,wczoraj jechałam ponad godzinę,oczywiście spózniłam się ,korki sa tragiczne ,remont dworca i zamknięcie Dzwigowej sparaliżował ruch we Włochach wyjazdy i przejazdy ...
buziaki.

i oby Poncia dobrze wszystko zniosła :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

[poprzednia][następna]