Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja część pierwsza

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 25, 2010 23:04 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Niusiek, pora zakonczyc juz te zabawe w chowanego i sie odnalezc, nie sadzisz, kotku? :evil:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto paź 26, 2010 8:14 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Petka-P1 pisze:Nie dosyć, że Burbon jest taki fajny, przytulaśny (ja przynajmniej mam z takim kotem do czynienia) to jeszcze tekst TŻ (po 2 dniach Burbona u nas - widział tylko przerażonego kota w łazience), ale my go już nie oddamy, nie?

No tak - tak to jest z Tż-tami... :roll: :wink:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto paź 26, 2010 10:22 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Głosem tzw. zdrowego rozsądku muszę być ja :ryk:

Dzisiaj kolejny, jak dla mnie milowy krok w oswajaniu Burbisia.
Kocurro przybiegł do kuchni jak rozkładałam jedzenie.
Wszystkie kotecki w spokoju zjadły śniadanie w kuchni. :mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro paź 27, 2010 7:05 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Kasieńko-TŻ-a masz wspaniałego!-oby więcej takich!!!!
Dla Burbisia i Kajtusia mizianki,a za Niusia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro paź 27, 2010 7:52 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Ha, to ja się pochwalę - poznałam wielkokota-pięknota Burbonka :love: :love: :love:
Jest piękny i bardzo delikatny, troszkę się ciotki bojał :wink: Albercik :1luvu: , jak zwykle, też pozwalał się podziwiać tylko z daleka :wink:
Za to Kajtek :1luvu: , którego wielbię całym serduchem tradycyjnie okazał staropolską gościnność :D :D :D To kot - anioł!!!!

Cieszę się ogromnie z kolejnych postępów Burbisia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I wcale się im nie dziwię - koty mają u Ciebie prawdziwy raj, Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Burbon NAPRAWDĘ nie mógł lepiej trafić :wink: Miałaś nosa, Agatko :mrgreen: Miałaś znakomity, chitry plan 8) :lol:

Całuski przesyłam przegorące!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam nadzieję, że mój Bąbel wyrośnie na takiego przystojniaka jak wujek Kajtuś :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro paź 27, 2010 8:31 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Petka-P1 pisze:
Obrazek

łauuuu jaki on piękny :1luvu:

Serdeczności od Małej Czarnej :) :wink:

Petka-P1 sory za moje milczenie w sprawie osiatkowania.
Dziś postaram się fotki wysłać.

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Śro paź 27, 2010 10:24 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Fredziolina :1luvu: ależ niespodzianka. Bardzo się cieszę, że do nas zajrzałaś. Rozgość się. :lol:

Wczoraj musiało dojść do łapoczynów. Burbiś mruży oko. Ja nie widzę żadnego wielkiego skaleczenia.
Czy jest coś czym mogę mu zakropić to oczko i nie koniecznie jechać z nim do weta? Kolejny stres nie jest wskazany.

Ciosiu Asiu, ja bardzo proszę żebyś do nas częściej przyjeżdżała. Nie ma się ze mną kto bawić.
I proszę mocno wycałować Bąbelka.
Kajtuś

Pecię i Kajtusia bardzo cieszą odwiedziny. Albercik ma duży dystans do odwiedzających. Burbiś jak na razie nie czuje żadnej potrzeby pokazywania swojej osoby.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Śro paź 27, 2010 19:15 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Jeszcze się ośmieli! :D
Piękny Ci on jest-oj piękny! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro paź 27, 2010 21:52 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

A teraz kilka fotek mojej jedynej kociej panienki.
Pecia dzisiaj łapała promyczki słońca.
Moja kochana królewna.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Humorzasta panienka nie chciała dzisiaj współpracować.

Petka

Post » Śro paź 27, 2010 22:42 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Pecia :love: :love: :love: :love: :love: :love: cudenko :1luvu: :1luvu:
Burbos :1luvu: :1luvu: :love: :love: :kitty: powalasz swa uroda, skarbie :kotek:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw paź 28, 2010 7:01 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Petunia-ślicznotko! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw paź 28, 2010 7:39 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Słodka Pecia :D
Ten brzusio do góry... :P

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw paź 28, 2010 8:46 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

:mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Petka

Post » Czw paź 28, 2010 8:49 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Petka-P1 pisze::mrgreen:

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Uwielbiam takie cuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw paź 28, 2010 8:51 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Wiadomo 8)

Wujek Kajtuś jak zawsze niezawodny. :1luvu:

Petka

[poprzednia][następna]