Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
smarti pisze:skąd się wziął-
jak dlugo jest,
jak się czuje w schronie-napisz o nim,proszę jak najwięcej
czy lubi inne koty,
jaki ma temperament?
czy w schronie ta operacja może być przeprowadzona jak najlepiej,czy bedzie raczej bylejaka,nie oszczędzająca oczka nawet jeśli jest szansa je oszczedzić??
smarti pisze:tak, już chyba czwarty raz poproszę o opowiedz na interesujące mnie pytania..![]()
mogę prosić konkretnie?smarti pisze:skąd się wziął-
jak dlugo jest,
jak się czuje w schronie-napisz o nim,proszę jak najwięcej
czy lubi inne koty,
jaki ma temperament?
czy w schronie ta operacja może być przeprowadzona jak najlepiej,czy bedzie raczej bylejaka,nie oszczędzająca oczka nawet jeśli jest szansa je oszczedzić??
smarti pisze:CatAngel-przecież Julenka ze schronu we Wrocku już ma domek-czeka tylko na transport a w niedzielę odwoze mój ukochany dwupaczek-Mrunię-tę ze schronu w Ostrodzie i Arniaczka-przystojniaczka
-czyli rozlużnia się u mnie,a przecież wiem ze następni w kolejce...
.... napiszę jaki mam pomysł.
najpierw musze wiedzieć czy jest kastrowany-to podstawa.
po drugie-postarałabym się przez swoją wet załatwić mu wizytę u dra Garncarza ale gdyby okazalo się że ma jakieś szanse to potrzebuję zrzutki na operację bo sama,przy obecnym obciążeniu naszego budżetu wydatkami na DT nie dam rady,niestety.
I tak moi rezydenci ,w ramach akcji-podziel się posiłkiem-spadli z gourmet-gold,diamond i perle na felixa i shibę menu![]()
czy mozna mu zrobić jakieś zdjecie tego oczka (bo do konsultacji wstępnej doktorowi wystarczy czasem zdjęcie) rozumiem ze to jedno oczko-czy tak?
drugie jest w porządku i widzące? czy poza tym ma jeszcze jakieś choroby?proszę o rzetelne informacje.
musze to wiedziec bo mam dwie rekonwalescentki których nie mogę narażać
i dla mnie nie mniej ważne-czy się tuli,czy jest miziasty (bo ja się boję dzikich kotów)
i jak to "wzięty z ulicy"?-czy to był "ludzki" kot,czy ulicznik wolnożyjący?
smarti pisze:wiedziałam że wiedziałaś![]()
w niedzielę wypuszczam do domku ostatniego z maluchów które mi podesłałaś,moich pierwszych tymczaskow,pamiętasz?
muszę tylko znać jego stan zdrowia bo nie mogę narazić Laluni i Chmurki na żadną chorobę-za dużo już wycierpiały.
no i jego charrrrakter chciałabym znać...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 359 gości