Joachimek po kopnięciu lub potrąceniu,duży,spokojny MA DOM

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 27, 2010 14:13 Re: Starszy,zwykły, z chorym okiem-do usunięcia? potrzebny dt

U mnie była ta hol ... na PP , i nawet jak bym ja mogła zwieść musiała by być zaszczepiona a teraz za niedługo biorę kotkę po wypadku , tez stamtąd .....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro paź 27, 2010 16:11 Re: Starszy,zwykły, z chorym okiem-do usunięcia? potrzebny dt

żal go :(

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Śro paź 27, 2010 16:27 Re: Starszy,zwykły, z chorym okiem-do usunięcia? potrzebny dt

tak, już chyba czwarty raz poproszę o opowiedz na interesujące mnie pytania.. :twisted:
mogę prosić konkretnie?

smarti pisze:skąd się wziął-
jak dlugo jest,
jak się czuje w schronie-napisz o nim,proszę jak najwięcej :)
czy lubi inne koty,
jaki ma temperament?
czy w schronie ta operacja może być przeprowadzona jak najlepiej,czy bedzie raczej bylejaka,nie oszczędzająca oczka nawet jeśli jest szansa je oszczedzić??
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro paź 27, 2010 18:24 Re: Starszy,zwykły, z chorym okiem-do usunięcia? potrzebny dt

smarti pisze:tak, już chyba czwarty raz poproszę o opowiedz na interesujące mnie pytania.. :twisted:
mogę prosić konkretnie?

smarti pisze:skąd się wziął-
jak dlugo jest,
jak się czuje w schronie-napisz o nim,proszę jak najwięcej :)
czy lubi inne koty,
jaki ma temperament?
czy w schronie ta operacja może być przeprowadzona jak najlepiej,czy bedzie raczej bylejaka,nie oszczędzająca oczka nawet jeśli jest szansa je oszczedzić??

Z ulicy
niedługo
Jest zrezygnowany
Jest w klatce, będąc tam,nie reaguje na inne koty
Jest spokojny,miły
Może być przeprowadzona,oko raczej nie jest do uratowania

justyna8585

Post » Śro paź 27, 2010 18:27 Re: Starszy,zwykły, z chorym okiem-do usunięcia? potrzebny dt

Czyżby Iwonka coś szykowała :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro paź 27, 2010 20:33 Re: Starszy,zwykły, z chorym okiem-do usunięcia? potrzebny dt

Moim zdaniem byłoby idealnie, gdyby operacja nie była w schronie, a oko mógł jeszcze zobaczyć okulista. Na tą chwilę i tak nie ma dla kota absolutnie żadnej opcji :(
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro paź 27, 2010 20:57 Re: Starszy,zwykły, z chorym okiem-do usunięcia? potrzebny dt

Właśnie Schronisko pyta co ma z nim robić,czy operacja,czy co...:(

I co ja mam im powiedzieć :(

justyna8585

Post » Śro paź 27, 2010 21:22 Re: Starszy,zwykły, z chorym okiem-do usunięcia? potrzebny dt

Poczekałabym parę dni, może zdarzy się jakiś cud i znajdzie się dt? :( Operacja w schronie go zabije, nie pozbiera się po niej.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro paź 27, 2010 21:41 Re: Starszy,zwykły, z chorym okiem-do usunięcia? potrzebny dt

CatAngel-przecież Julenka ze schronu we Wrocku już ma domek-czeka tylko na transport a w niedzielę odwoze mój ukochany dwupaczek-Mrunię-tę ze schronu w Ostrodzie i Arniaczka-przystojniaczka
-czyli rozlużnia się u mnie,a przecież wiem ze następni w kolejce...

.... napiszę jaki mam pomysł.
najpierw musze wiedzieć czy jest kastrowany-to podstawa.
po drugie-postarałabym się przez swoją wet załatwić mu wizytę u dra Garncarza ale gdyby okazalo się że ma jakieś szanse to potrzebuję zrzutki na operację bo sama,przy obecnym obciążeniu naszego budżetu wydatkami na DT nie dam rady,niestety.
I tak moi rezydenci ,w ramach akcji-podziel się posiłkiem-spadli z gourmet-gold,diamond i perle na felixa i shibę menu :oops:

czy mozna mu zrobić jakieś zdjecie tego oczka (bo do konsultacji wstępnej doktorowi wystarczy czasem zdjęcie) rozumiem ze to jedno oczko-czy tak?
drugie jest w porządku i widzące? czy poza tym ma jeszcze jakieś choroby?proszę o rzetelne informacje.
musze to wiedziec bo mam dwie rekonwalescentki których nie mogę narażać

i dla mnie nie mniej ważne-czy się tuli,czy jest miziasty (bo ja się boję dzikich kotów :mrgreen: )

i jak to "wzięty z ulicy"?-czy to był "ludzki" kot,czy ulicznik wolnożyjący?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw paź 28, 2010 7:42 Re: Starszy,zwykły, z chorym okiem-do usunięcia? potrzebny dt

:!: :!: :!:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw paź 28, 2010 8:15 Re: Starszy,zwykły, z chorym okiem-do usunięcia? potrzebny dt

wow, czyżby się DT dla kociaka szykował?
jeśli by to wypaliło to transportem można też małe puchate cudo wysłać do Neigh

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Czw paź 28, 2010 10:45 Re: Starszy,zwykły, z chorym okiem-do usunięcia? potrzebny dt

smarti pisze:CatAngel-przecież Julenka ze schronu we Wrocku już ma domek-czeka tylko na transport a w niedzielę odwoze mój ukochany dwupaczek-Mrunię-tę ze schronu w Ostrodzie i Arniaczka-przystojniaczka
-czyli rozlużnia się u mnie,a przecież wiem ze następni w kolejce...

.... napiszę jaki mam pomysł.
najpierw musze wiedzieć czy jest kastrowany-to podstawa.
po drugie-postarałabym się przez swoją wet załatwić mu wizytę u dra Garncarza ale gdyby okazalo się że ma jakieś szanse to potrzebuję zrzutki na operację bo sama,przy obecnym obciążeniu naszego budżetu wydatkami na DT nie dam rady,niestety.
I tak moi rezydenci ,w ramach akcji-podziel się posiłkiem-spadli z gourmet-gold,diamond i perle na felixa i shibę menu :oops:

czy mozna mu zrobić jakieś zdjecie tego oczka (bo do konsultacji wstępnej doktorowi wystarczy czasem zdjęcie) rozumiem ze to jedno oczko-czy tak?
drugie jest w porządku i widzące? czy poza tym ma jeszcze jakieś choroby?proszę o rzetelne informacje.
musze to wiedziec bo mam dwie rekonwalescentki których nie mogę narażać

i dla mnie nie mniej ważne-czy się tuli,czy jest miziasty (bo ja się boję dzikich kotów :mrgreen: )

i jak to "wzięty z ulicy"?-czy to był "ludzki" kot,czy ulicznik wolnożyjący?

Wiedziałam jak tylko zaczęłaś się dopytywać :D

:1luvu: :1luvu: :1luvu: trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Post » Czw paź 28, 2010 10:51 Re: Starszy,zwykły, z chorym okiem-do usunięcia? potrzebny dt

wiedziałam że wiedziałaś :piwa:
w niedzielę wypuszczam do domku ostatniego z maluchów które mi podesłałaś,moich pierwszych tymczaskow,pamiętasz?

muszę tylko znać jego stan zdrowia bo nie mogę narazić Laluni i Chmurki na żadną chorobę-za dużo już wycierpiały.

no i jego charrrrakter chciałabym znać... :mrgreen:

smarti

Post » Czw paź 28, 2010 11:22 Re: Starszy,zwykły, z chorym okiem-do usunięcia? potrzebny dt

smarti pisze:wiedziałam że wiedziałaś :piwa:
w niedzielę wypuszczam do domku ostatniego z maluchów które mi podesłałaś,moich pierwszych tymczaskow,pamiętasz?

muszę tylko znać jego stan zdrowia bo nie mogę narazić Laluni i Chmurki na żadną chorobę-za dużo już wycierpiały.

no i jego charrrrakter chciałabym znać... :mrgreen:

Pamiętam :( :( :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: z czego się bardzo ciesze :1luvu: :1luvu: i tak oto zaczęła się ""nasza znajomość"" :ryk:
Czyli wszystkie kociaki (z wątków które ci podesłałam Mrusia, Arni, Julcia) mają domki :1luvu:

Teraz trzeba trzymać :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za kociastego wiem, że trafi co do dobrego domku tymczasowego za którego ręcze :ok:

CatAngel

Post » Czw paź 28, 2010 12:35 Re: Starszy,zwykły, z chorym okiem-do usunięcia? potrzebny dt

kotek jest kandydatem do wsparcia finansowego w klubie ślepaczków, bardzo proszę o wypowiedź, czy , ze wzgledu na ilosc kandydatów i małą zasobość kiesy w tym mieisacu, kotek moze zostac przesunięty na listopad zdofinansowaniem?
pytam , bo tak coś czuję,ze jakis dt tu sie czai dla biedaczka - smarti?...:wink: :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

[poprzednia][następna]