Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kalla pisze:Nawet nie wiem co napisać i jak Wam pomóc.... Może Kiarę i Lunę upchnęłabym rodzicom na razie. Ale zostają te dwa maluchy. One są niezaszczepione... Ile macie kotów raz zaszczepionych?
paulina777 pisze:kalla pisze:Nawet nie wiem co napisać i jak Wam pomóc.... Może Kiarę i Lunę upchnęłabym rodzicom na razie. Ale zostają te dwa maluchy. One są niezaszczepione... Ile macie kotów raz zaszczepionych?
Emilka, Arturem, Burza, Szylka, Kubuś, Olaf, Gosia, Pircia….
hanunia2008 pisze:13.Szylcia-fantastycznie umaszczona szylkretka. Czarna z rudym. – SZUKA DOMU.
CZY MOGE ZDJECIE TEJ KOCICZKI?
POZDR
H
Shilay pisze:I jeszcze Musia mnie gryzie w brodę z miłości(chyba z miłości). U Was też kocia tak robią, czy to tylko Musia ma takie ciekawe hobby, że jak już jest wymruczana i wygłaskana, spogląda takimi oczami pełnymi miłości i cap w brodę, albo w nos(zależy co ma bliżej
)?
Natuś jak jest szczęśliwy to tylko wyciąga się na całą długość kota, żeby udostępnić jak największą powierzchnię do głaskania, a Musia siada na kolankach- patrzy, patrzy, czeka aż się schylę(bo zawsze w końcu wymięknę i się do niej nachylę, chociaż już doskonale wiem co zaraz nastąpi), opiera się na mnie łapkami i podgryza brodę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości