TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto paź 26, 2010 9:23 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

kasiunia773 pisze:
Serniczek pisze:
kasiunia773 pisze:O ile Dorotka uzna że może mi ofiarować tego potarganego przez życie i ludzi szkraba :oops: :?:
Rekomendacje może od Aamms dostane :oops:
bardzo śmieszne :D
Nie wiadomo czy Aamms Ci da.... :kotek:

Noo :ryk: a spróbowała by nie dać :mrgreen:
A jakby co to jestem we Warszawie 31 stycznia :mrgreen:

Nie strasz, nie strasz.. :twisted:

Pewnie, że dam.. :1luvu:
I to z czystym sumieniem..

Kasiunia ma ode mnie rudego puchatego 'persa' z Kobylej Góry.. Kicia, którego weci właściwie skazali już dawno, podejrzewając u niego nowotwór w pysiu.. Nowotwór okazał się złudą i mitem, Rudi wyszedł z tego, u mnie czekał i czekał na ten prawdziwy SWÓJ domek.. i wtedy na Planecie Persji zgłosiła się kasiunia773..

Jej domek został sprawdzony (na moją prośbę) przez dziewczyny z forum, działające również w rzeszowskim "Kundelku".. Okazało się, że Kasiunia już ma jednego kicia z Kundelka, domek dostał rekomendacje, jakich ze świecą szukać..
I Rudi pojechał..
A równo rok temu likwidowałyśmy w ramach Puchatkowa taką jedną rozmnażalnę 'persów' i 'exo' z Warszawy.. i stamtąd pojechały do Kasiuni dwie puchate dziewczynki - Hera i Atena.. możecie sobie poczytać na wątku Kasiuni jej walkę o zdrowie i życie tych koteczek.. :1luvu:
Dodatkowo poznałam Kasiunię osobiście i po tym wszystkim mogę napisać tylko jedno - lepszego Człowieka i lepszego domu nie można sobie wymarzyć.. :1luvu:

Kasiunia, jak chcesz jeszcze rekomendacje MariaD, to poproszę, mam nadzieję, że nie odmówi.. :1luvu:
Maria też poznała Kasiunię.. :D
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Wto paź 26, 2010 9:27 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

no....Siara ...i wszystko jasne. Jak mówie to mówię :D
Serniczek

Post » Wto paź 26, 2010 10:03 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

witam, nie wyrabiam sie na zakrętach, ale w telegraficznym skrócie podczytuję :)
życzę miłego dnia

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Wto paź 26, 2010 11:19 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

xandra pisze:Kasiu, Dorcia prosi byś zadzwoniła :)

Z miłą chęcią tylko Dorotki nr tel to ja przepiła :oops:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Wto paź 26, 2010 11:44 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

kasiunia773 pisze:
xandra pisze:Kasiu, Dorcia prosi byś zadzwoniła :)

Z miłą chęcią tylko Dorotki nr tel to ja przepiła :oops:

Wysłałam Ci na pw nr telefonu do dorci.. :D
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Wto paź 26, 2010 15:13 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Kochani ,w czasie kiedy Kasiunia do mnie dzwoniła była u mnie pani w sprawie Majeczki ,owa pani wcześniej adoptowała ode mnie kota , mają też sunie baardzo starą ,jutro jeszcze przyjadą cała rodziną ,umówiłyśmy się żeby nie było stresu będą przyjeżdzać do niej przez parę dni , i będą zabierali ją na spacery itp.

Jutro jak wszyscy przyjadą będzie podjęta decyzja .

Majka to ślicznota nad ślicznotami ,już się bawi ,je ,pynio jej się śmieje .

Bardzo żałuję że nie mam możliwości jej zostawić :cry:

Majka jest prawie czarna ,a pynio i łapki ma jasne jak len 8) jak tylko znajdę kabelek pokażę to cudo .

ja zaś mam coraz mniej czasu ,to wcale nie takie proste wszystkim pieszczochom zapewnić tyle samo głasków ,tulasków ,pieszczot ,wyczesać ,wymyć oczka ,dupki itp.
Widzę że mój Tytek się na mnie boczy ,każde by chciało na ręce ,a ja gonię w piętkę ,rezultat taki że dla siebie to ja już w ogóle nie mam czasu .

Jek czekam na fotki Tinki ,grzybki już ruszyłam ,bardzo ci dziękuję :D dorota40_6@o2.pl

Wszystkie pieski znalazły już swoje domki i wiem że są to domki przez duże D ,to taka ogromna radość ,kiedyś pokaże wam je wszystkie .

mam ogromny problem z kociakami ,maluchy zaczęły się wygrzebywać z budki i wędrować po ogródku ,całe szczęście Monika jej znalazła ,ale co będzie jak gdzieś polezą :cry:
one maja dopiero 3 tyg. :cry:
spróbuje postawić im kojec ,tak żeby budka była w środku .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto paź 26, 2010 17:44 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

łłaałł jak fajnie ,że Majeczka tak szybko znajdzie domek :ok: :ok: :ok:
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Wto paź 26, 2010 20:22 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Tinka właśnie oszczekała mojego norwega! Merdnęła ogonkiem na mój widok i przyczołgał się do mnie jak ją zawołałam. Ma olbrzymi apetyt i muszę uważać żeby jej nie przekarmić. Zdjęcia wysłała, daj znać Dorotko czy doszły. Jutro spróbuję zrobić jej lepsze fotki zwykłym aparatem, bo te z komórki to szkoda słów....

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Śro paź 27, 2010 7:13 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Dorciu Ty to masz dobrą rączkę do szukania super domków dla tych wszystkich futerek :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Śro paź 27, 2010 13:22 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

witam kochani ,jestem po wizycie rodzinki która adoptuje Majkę ,wiem że będzie dobrze,pierwszy spacer był bardzo udany ,sunia wyluzowana ,chyba coś czuje ,.Moje futra oszalały z radości bo aż 3 pary rąk przybyły do miziania :lol:
Dżaga wręcz w buzie właziła ,aż mnie zazdrość brała :twisted:
Do adopcji została Dżaga ,ale ona ma jeszcze czas ,a ja mam dość ,psychicznie siadam ,tak bardzo kocham psy ,są tak wierne :cry:
Człowiek tak nie potrafi :evil:

Kaja888 gdzie ty się podziewasz ? wpadasz na chwilkę i już cię nie ma ,wiem ,praca ,praca i jeszcze raz praca ,samo życie :cry:
Jek pisze:Tinka właśnie oszczekała mojego norwega! Merdnęła ogonkiem na mój widok i przyczołgał się do mnie jak ją zawołałam. Ma olbrzymi apetyt i muszę uważać żeby jej nie przekarmić. Zdjęcia wysłała, daj znać Dorotko czy doszły. Jutro spróbuję zrobić jej lepsze fotki zwykłym aparatem, bo te z komórki to szkoda słów....

Jek u ciebie powinna odżyć ,ona nie lubi stada ,a u mnie niestety psów jak psów :wink: na poczcie jeszcze nie byłam :oops:

Czuje się okropnie,ale ale to jest jedyne mądre wyjście ,oddać do adopcji.dobrej adopcji.

maleńkie kociaki się rozłażą ,dziś postawie im zagrodę ,nic innego nie wymyśliłam :cry: nie mogę ich zabrać bo nawet same nie jedzą ,mają skończone 3 tyg.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro paź 27, 2010 13:30 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Hej.....trzymam kciuki .Wiem trudny okres idzie dla każdego z nas ,ale grunt to się nie poddawać.....wiem łatwo napisać trudniej wprowadzić w działanie....fajnie że choć pogoda dopisuje i człowiek jakoś cieplej patrz na świat.
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Śro paź 27, 2010 14:30 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

ja też się cieszę że słonko świeci ,inaczej świat wygląda :wink:
rano byłą taka mgła że z 22 p. widziałam tylko mleko i światełka na dole .

w markecie mamy mandarynki na 2.80 ,siatę kupiłam :mrgreen:

Jek konfitura z malin palce lizać 8) nalewek nie tykam ,poczekam na okazję .

Kasiunia 773 przepraszam za przerwana rozmowę ,ale moja komóra ma strasznie słabą baterię ,a ładowarka zawsze gdzieś :twisted:

no nie mogę też znależć kabelka ,chciała bym wam pokazać Majkę i Dżagę jak wyrosła ,no nie mogę napisać że wypiękniała :mrgreen:
ale kochamy tego małego diabełka z nóżkami jak patyczki.

moge się wam pochwalić że w końcu widziałam wnusię :1luvu: może godzinkę po 4 miesiącach ,ale mogłam ją znów przytulić ..być z nią.
niestety lub stety zależy jak kto na to patrzy Oliwka będzie za 2m . miała braciszka .
Nie będę tego komentowała ,mam tylko nadzieje że Karolinka da sobie radę i Oliwka na tym nie ucierpi.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro paź 27, 2010 14:37 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Faktycznie Dorciu, nie warto komentować :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro paź 27, 2010 15:40 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Majka

Obrazek

Obrazek

Dżaga Pyza i Yoko

Obrazek

Tinka

Obrazek

Obrazek

Obrazek

kocieta potrzebujące tymczasu

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Śro paź 27, 2010 16:27 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

dorcia44 pisze:moge się wam pochwalić że w końcu widziałam wnusię :1luvu: może godzinkę po 4 miesiącach ,ale mogłam ją znów przytulić ..być z nią.
niestety lub stety zależy jak kto na to patrzy Oliwka będzie za 2m . miała braciszka .
Nie będę tego komentowała ,mam tylko nadzieje że Karolinka da sobie radę i Oliwka na tym nie ucierpi.

No to Bartek ma wygraną w sądzie z tą ...
Miłego wieczoru :)

przemo.

Od: Pt lis 02, 2007 22:11

[poprzednia][następna]