kasiunia773 pisze:Serniczek pisze:bardzo śmiesznekasiunia773 pisze:O ile Dorotka uzna że może mi ofiarować tego potarganego przez życie i ludzi szkraba![]()
![]()
Rekomendacje może od Aamms dostane![]()
Nie wiadomo czy Aamms Ci da....
Nooa spróbowała by nie dać
![]()
A jakby co to jestem we Warszawie 31 stycznia
Nie strasz, nie strasz..
Pewnie, że dam..

I to z czystym sumieniem..
Kasiunia ma ode mnie rudego puchatego 'persa' z Kobylej Góry.. Kicia, którego weci właściwie skazali już dawno, podejrzewając u niego nowotwór w pysiu.. Nowotwór okazał się złudą i mitem, Rudi wyszedł z tego, u mnie czekał i czekał na ten prawdziwy SWÓJ domek.. i wtedy na Planecie Persji zgłosiła się kasiunia773..
Jej domek został sprawdzony (na moją prośbę) przez dziewczyny z forum, działające również w rzeszowskim "Kundelku".. Okazało się, że Kasiunia już ma jednego kicia z Kundelka, domek dostał rekomendacje, jakich ze świecą szukać..
I Rudi pojechał..
A równo rok temu likwidowałyśmy w ramach Puchatkowa taką jedną rozmnażalnę 'persów' i 'exo' z Warszawy.. i stamtąd pojechały do Kasiuni dwie puchate dziewczynki - Hera i Atena.. możecie sobie poczytać na wątku Kasiuni jej walkę o zdrowie i życie tych koteczek..

Dodatkowo poznałam Kasiunię osobiście i po tym wszystkim mogę napisać tylko jedno - lepszego Człowieka i lepszego domu nie można sobie wymarzyć..

Kasiunia, jak chcesz jeszcze rekomendacje MariaD, to poproszę, mam nadzieję, że nie odmówi..

Maria też poznała Kasiunię..

a spróbowała by nie dać