Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
panikota pisze:Zagląda ... tylko co z tego zaglądania, jak pomóc nie może ...
jessi74 pisze:ehh, sorkijuż się zaczynam denerwować z powodu tych kotków i zaczyna się u mnie etap bezsilności i żalu do całego świata
![]()
za chwilę będą starsze i nie będą nadawały się do oswojenia
Agness78 pisze:kurcze.... i dalej nic![]()
![]()
![]()
Kotki naprawdę nie mają szczęściaObserwuję inne wątki i już w międzyczasie we Wroclawiu
kilka innych kotów z ulicy znalazło DT a one nie.....![]()
![]()
![]()
Czy naprawdę muszą być skazane na takie życie?
Nie znajdzie się nigdzie kąt dla kotków? Mogłabym pomóc w utrzymaniu maluszków; karma, żwirek...
ale POTRZEBNY DT!!!!
panikota pisze:Zmodyfikowałam mój banerek dodając info o deklarowanym wsparciu finansowym, może to kogoś zachęci![]()
Kod bez zmian
Ehhhh![]()
![]()
jessi74 pisze:sprawa wyglada tak: jest dom tymczasowy dla jednego maluszka- tutaj we Wrocławiudomek liczyłby na wsparcie w postaci karmy dla kotka , odpchlenie i odrobaczywienie ew. szczepienie zapewniamy w naszej lecznicy - zostanie spłacone z pieniędzy bazarkowych
![]()
rozmawiałam już z panem który dokarmia kotki - bardzo się ucieszył, że chociaż jednemu kotkowi się poszczęściłow czwartek do południa zaczyna łapać maluszka, ( mówiłam mu żeby typował koteczkę ) są aż trzy
![]()
jest problem, ponieważ mnie od czwartku nie będzie we Wrocławiu, potrzebna osoba, która zajmie sie wizytą o weta i dowiezieniem kotka do dt ( Wrocław) warunek jest taki że kotek ma trafić odpchlony i odrobaczywiony, narazie w domu tymczasowym i tak będzie w klatce, dla bezpieczeństwa![]()
czy ktoś mógłby pomóc w tej kwestii? pan karmciel, po złapaniu kotak może go przetrzymać kilka godzin, z tym, że on jest dostępny tylko do godz. 12. potem pracuje do późnych godzin wieczornych, codziennie.
a ja zajrzę tutaj raczej dopiero wieczorem ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], puszatek i 92 gości