Bingo już dawno w domu:)jego siostry-łapiemy na sterylki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 22, 2010 8:47 Re: WRO,kociaki proszą o dt!marzną w zimnej piwnicy!!!!

Zagląda ... tylko co z tego zaglądania, jak pomóc nie może ... :(
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pt paź 22, 2010 8:59 Re: WRO,kociaki proszą o dt!marzną w zimnej piwnicy!!!!

panikota pisze:Zagląda ... tylko co z tego zaglądania, jak pomóc nie może ... :(

dokładnie :-(

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pt paź 22, 2010 9:36 Re: WRO,kociaki proszą o dt!marzną w zimnej piwnicy!!!!

ehh, sorki :oops: już się zaczynam denerwować z powodu tych kotków i zaczyna się u mnie etap bezsilności i żalu do całego świata :oops:
za chwilę będą starsze i nie będą nadawały się do oswojenia :(

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt paź 22, 2010 10:09 Re: WRO,kociaki proszą o dt!marzną w zimnej piwnicy!!!!

jessi74 pisze:ehh, sorki :oops: już się zaczynam denerwować z powodu tych kotków i zaczyna się u mnie etap bezsilności i żalu do całego świata :oops:
za chwilę będą starsze i nie będą nadawały się do oswojenia :(

:-( :-( :-(

mawin

Post » Pt paź 22, 2010 10:27 Re: WRO,kociaki proszą o dt!marzną w zimnej piwnicy!!!!

hop hop, może ktoś się jednak zlituje? :(

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Pon paź 25, 2010 8:24 Re: WRO,kociaki proszą o dt!marzną w zimnej piwnicy!!!!

kurcze.... i dalej nic :cry: :cry: :cry:
Kotki naprawdę nie mają szczęścia :cry: Obserwuję inne wątki i już w międzyczasie we Wroclawiu
kilka innych kotów z ulicy znalazło DT a one nie..... :cry: :cry: :cry:

Czy naprawdę muszą być skazane na takie życie?
Nie znajdzie się nigdzie kąt dla kotków :cry: ? Mogłabym pomóc w utrzymaniu maluszków; karma, żwirek...
ale POTRZEBNY DT!!!!

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon paź 25, 2010 15:46 Re: WRO,kociaki proszą o dt!marzną w zimnej piwnicy!!!!

Agness78 pisze:kurcze.... i dalej nic :cry: :cry: :cry:
Kotki naprawdę nie mają szczęścia :cry: Obserwuję inne wątki i już w międzyczasie we Wroclawiu
kilka innych kotów z ulicy znalazło DT a one nie..... :cry: :cry: :cry:

Czy naprawdę muszą być skazane na takie życie?
Nie znajdzie się nigdzie kąt dla kotków :cry: ? Mogłabym pomóc w utrzymaniu maluszków; karma, żwirek...
ale POTRZEBNY DT!!!!

do karmy i żwirku , dodamy jeszcze sfinansowsanie odpchlenia, odrobaczywienia i konsultację weta.
może łatwiej komuś będzie sie zdecydować....
tak bym chciała im pomóc ...

jessi74

Post » Pon paź 25, 2010 22:11 Re: WRO,kociaki proszą o dt!marzną w zimnej piwnicy!!!!

:(

jessi74

Post » Wto paź 26, 2010 8:44 Re: WRO,kociaki proszą o dt!marzną w zimnej piwnicy!!!!

Hallo! Wrocław.... pomoc potrzebna :cry:
Może ktoś z po za Wrocławia? Transport zawsze jakos się by zorganizowal :cry:

Agness78

Post » Wto paź 26, 2010 8:44 Re: WRO,kociaki proszą o dt!marzną w zimnej piwnicy!!!!

:-( :-( :-(

mawin

Post » Wto paź 26, 2010 9:38 Re: WRO,kociaki proszą o dt!marzną w zimnej piwnicy!!!!

Zmodyfikowałam mój banerek dodając info o deklarowanym wsparciu finansowym, może to kogoś zachęci :oops:
Kod bez zmian
Ehhhh :( :( :(
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto paź 26, 2010 11:14 Re: WRO,kociaki proszą o dt!marzną w zimnej piwnicy!!!!

panikota pisze:Zmodyfikowałam mój banerek dodając info o deklarowanym wsparciu finansowym, może to kogoś zachęci :oops:
Kod bez zmian
Ehhhh :( :( :(

DZIĘKI SLICZNE!

jessi74

Post » Wto paź 26, 2010 11:20 Re: WRO,kociaki proszą o dt!marzną w zimnej piwnicy!!!!

sprawa wyglada tak: jest dom tymczasowy dla jednego maluszka- tutaj we Wrocławiu :ok: domek liczyłby na wsparcie w postaci karmy dla kotka , odpchlenie i odrobaczywienie ew. szczepienie zapewniamy w naszej lecznicy - zostanie spłacone z pieniędzy bazarkowych :ok:
rozmawiałam już z panem który dokarmia kotki - bardzo się ucieszył, że chociaż jednemu kotkowi się poszczęściło :D w czwartek do południa zaczyna łapać maluszka, ( mówiłam mu żeby typował koteczkę ) są aż trzy :evil:
jest problem, ponieważ mnie od czwartku nie będzie we Wrocławiu, potrzebna osoba, która zajmie sie wizytą o weta i dowiezieniem kotka do dt ( Wrocław) warunek jest taki że kotek ma trafić odpchlony i odrobaczywiony, narazie w domu tymczasowym i tak będzie w klatce, dla bezpieczeństwa :kotek:
czy ktoś mógłby pomóc w tej kwestii? pan karmiciel, po złapaniu kotkA może go przetrzymać kilka godzin, z tym, że on jest dostępny tylko do godz. 12. potem pracuje do późnych godzin wieczornych, codziennie.

a ja zajrzę tutaj raczej dopiero wieczorem ...
Ostatnio edytowano Wto paź 26, 2010 15:14 przez jessi74, łącznie edytowano 1 raz

jessi74

Post » Wto paź 26, 2010 14:50 Re: WRO,kociaki proszą o dt!marzną w zimnej piwnicy!!!!

jessi74 pisze:sprawa wyglada tak: jest dom tymczasowy dla jednego maluszka- tutaj we Wrocławiu :ok: domek liczyłby na wsparcie w postaci karmy dla kotka , odpchlenie i odrobaczywienie ew. szczepienie zapewniamy w naszej lecznicy - zostanie spłacone z pieniędzy bazarkowych :ok:
rozmawiałam już z panem który dokarmia kotki - bardzo się ucieszył, że chociaż jednemu kotkowi się poszczęściło :D w czwartek do południa zaczyna łapać maluszka, ( mówiłam mu żeby typował koteczkę ) są aż trzy :evil:
jest problem, ponieważ mnie od czwartku nie będzie we Wrocławiu, potrzebna osoba, która zajmie sie wizytą o weta i dowiezieniem kotka do dt ( Wrocław) warunek jest taki że kotek ma trafić odpchlony i odrobaczywiony, narazie w domu tymczasowym i tak będzie w klatce, dla bezpieczeństwa :kotek:
czy ktoś mógłby pomóc w tej kwestii? pan karmciel, po złapaniu kotak może go przetrzymać kilka godzin, z tym, że on jest dostępny tylko do godz. 12. potem pracuje do późnych godzin wieczornych, codziennie.

a ja zajrzę tutaj raczej dopiero wieczorem ...

Podrzucę :!: Ktoś może pomóc? rano albo popołudniu ( bo taką opcję też chyba dałoby się załatwić )?

Agness78

Post » Wto paź 26, 2010 22:13 Re: WRO,kociaki proszą o dt!marzną w zimnej piwnicy!!!!

HOP :!:

Agness78

[poprzednia][następna]