PAKT CZAROWNIC XVIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 26, 2010 18:37 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Oj dobrze,dobrze się wspomina 8)
Jakby jakiś był sabacik to ja pewnikiem na nim się pojawię ,chyba że,okoliczności będą nie sprzyjające,ale ....co ma byc to będzie :?

Siostrzyczki w Pakcie bardzo Was przepraszam za tą moją histerię wczorajszą... :oops:
Dziękuję Wam że,zniosiłyście te moje łzy i dół straszny...ciężko mi nadal...ale juz nie beczę...nawet u fryzjera byłam coby ludzi fryzurą nie straszyc :roll:

Dzięki Wam bardzo :1luvu: :1luvu:

Siostro Prezes numer tel.zachowałam,jak bedzie strasznie to zadzwonię :1luvu:
Do domu jadę na wszystkich swiętych i troszki tam będę,jeszcze nie wiem czy lapkotka zabiorę.
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto paź 26, 2010 18:50 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Ja też byłam u fryzjera parę dni temu :evil: Boszszsz... co mi ta baba na głowie zrobiła! 8O :evil: Szlag by trafił - człowiek stara się trochę zapuścić, poszłam podciąć opitoliła mnie na krótko, i jeszcze do tego z tyłu mi zostawiła taką długość idiotyczną, że one ani długie , ani krótkie, a ze mnie z tyłu nad karkiem włosy rosną do góry, to mi sterczą takie farfocle :evil: Zła jestem jak nie wiem co! :evil: :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto paź 26, 2010 18:53 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Pomponmamo łączę sie w niedoli :roll: Miałam ostatnio to samo. Zasadniczo poszłam podrównać co odrosło i ukształtować nieco - jeszcze nie docelowo. Wynik: Mam krótsze włosy niż zanim zaczęłam zapuszczać :evil: :evil: I co rano muszę 10 minut wcześniej wstać, żeby nie sterczały na wszystkie strony :twisted: Ostatni raz tam byłam. :evil:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto paź 26, 2010 19:02 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

A mnie się moja fryzurka podoba i kolorek świeżo walniety też :ok:
Chociaż z tego jestem kontenta :D
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto paź 26, 2010 19:03 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

kotka doroty pisze:A mnie się moja fryzurka podoba i kolorek świeżo walniety też :ok:
Chociaż z tego jestem kontenta :D

O i tak trzymać :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto paź 26, 2010 19:03 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Ja tam od ponad 5lat chodzę do tego samego fryzjera - faceta i udaje mu się zapanować nad moimi piórami. Fakt, ostatnio mnie ostro ciachnął ale musiał radykalnie zakończyć dogorywanie moich końcówek - niestety miłość do prostownicy ma swoje skutki uboczne... :( . Teraz zapuszczam, odżywiam cementem i innymi mazidłami a także od wewnątrz i liczę, że latem nadmorski wiatr targać będzie sprośnie moje zahodowane włosy :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto paź 26, 2010 19:04 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Jakaś czarna seria czy co? Wczoraj byłam u fryzjera i opitoliła mnie tak krótko, że mi się płakać chciało. A mówiłam: tylko proszę nadać fryzurze kształt! Kolor zrobił ami naprawdę fajny ale strzyżenie koszmarne. Włosy są pocieniowane tak wymyślnie, że tworzą takie dwie klapki przy uszach jak czapka uszanka :evil:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto paź 26, 2010 19:08 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

babajaga pisze:Jakaś czarna seria czy co? Wczoraj byłam u fryzjera i opitoliła mnie tak krótko, że mi się płakać chciało. A mówiłam: tylko proszę nadać fryzurze kształt! Kolor zrobił ami naprawdę fajny ale strzyżenie koszmarne. Włosy są pocieniowane tak wymyślnie, że tworzą takie dwie klapki przy uszach jak czapka uszanka :evil:

Zima idzie - ciesz się, że masz chociaż czym uszy zasłonić :mrgreen:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto paź 26, 2010 19:36 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

A ja mam tyle kudłów i tak mi szybko rosną, że sama z siebie proszę o ścinanie na króciutko.
A jeżyki super są - ooo!
Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto paź 26, 2010 19:39 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Uwaga!!
Ogłoszenie :mrgreen:

Czarownice - matki :!: Apeluję do Was o kapsuły z jajek niespodzianek!! Ma ktoś coś? Myślę, że fajnie by było, gdyby losy na loterię fantową ukryć w takich kapsułach. Mam fisia na punkcie estetyki. :roll:
POMOŻECIE :?:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto paź 26, 2010 19:43 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

villemo5 pisze:Uwaga!!

Czarownice - matki :!: Apeluję do Was o kapsuły z jajek niespodzianek!! Ma ktoś coś? Myślę, że fajnie by było, gdyby losy na loterię fantową ukryć w takich kapsułach. Mam fisia na punkcie estetyki. :roll:

Uhhh, ja nie pamiętam kiedy ostatnio taką kapsułę widziałam :lol: choć dzieci nie posiadam, to jajka czekoladowe zżeram :oops: , ale "resztki" wywalam :P
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto paź 26, 2010 19:57 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

To nie wywalaj, tylko zbieraj!! Będziesz mieć usprawiedliwienie dla kupowania jaj :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto paź 26, 2010 20:01 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

villemo5 pisze:Uwaga!!

Nie wiem, czy nie powyrzucałam, ale może znajdę opakowania po zabawkach z automatów ( są podobne )
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto paź 26, 2010 20:02 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

babajaga pisze: A mówiłam: tylko proszę nadać fryzurze kształt! Kolor zrobił ami naprawdę fajny ale strzyżenie koszmarne.

Jakbym siebie słyszała 8O Nie mam pojęcia co z tymi fryzjerkami - głuche czy nie douczone :roll: Miałam jedną dość sensowną to takie teraz narzuciła ceny.... 8O 8O 8O Nie no bez przesady.....No nic - poszukam innej i będę następnym razem bardziej stanowcza :evil: .
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto paź 26, 2010 20:02 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

kurde niedawno wywaliłam pół kosza osłonek :? będę zbierać :ok: choć ostatnio dziecię moje ma embargo... :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

[poprzednia][następna]