Moderator: Estraven
Agn pisze:Wiesz, widzę jak moje sobie radzą na spadzistym monitorze.
Mrata, to nie masz ręcznika przygotowanego na wycieraczce - tak jak moi sąsiedzi dla psa? Ręcznik leży sobie gustownie zwinięty przy wycieraczce i czeka aż będzie potrzebny. [Buty sąsiada też tak czekają. Ile razy idę, mam ochotę wrzucić mu szyszkę do środka.]
marikita pisze:Agn pisze:Marikita - obraz póki co wyraźny, jeszcze żaden 'sreberek' Ci nie napluł???[...]
Gorzej. Otóż: zrujnowałam im miejsce do spania. Stary-stary monitor miał inny kształt obudowy - istniało coś w rodzaju dwu wygodnych 'półeczek na kota'. Nowy-stary jest z tyłu lekko ukośny. Już widziałam, jak Okrunio tam spał... trzymając się pazurami za dziurki wywietrznikowe- No cóż, może jednak kocisko zniechęci się niewygodą...?
![]()
*
Fajne Pastelowe
Agn pisze:Dark jest łajzą. Totalną ciamajdą i gapą. Czasami leci za siostrami pod lodówkę i kiedy one doskonale wiedzą o co się drą, to ten siada i gapi się na mnie nic nierozumiejącymi oczami i wydaje ciche piski. Na dodatek potrafi nażreć się szybko i do rozpuku, a potem skarżąc się straszliwie idzie wykonać zwrot paszczą. Jest przy tym tak nieszczęśliwy, że za każdym razem mam wrażenie, że oto właśnie kotecek się poważnie rozchorował i zaraz będzie umierał.
Agn pisze:[BTW - czy ja kiedyś będę jeszcze mogła zasnąć w spokoju nie łaskotana czyimiś wąsami wpychanymi mi do buzi, oczu i nosa?]
justyna p pisze:Agnieszko nie zaczepiaj sąsiada!! I tak jesteś narażona w swoim bloku!!![]()
taizu pisze:Ja sobie kupiłam płaski telewizor - i oddalam mamie. Koty były zdesperowanei mało płaskiego nie zwaliły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, erinn26, nfd i 433 gości