Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 25, 2010 19:20 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Koczur na razie siedzi sobie w korytarzu. Zaraz zabiorę go do łóżka.
Chłopakowi mogę co najwyżej przypomnieć się sms-em, on też miał czas tylko dzisiaj lub dopiero w najbliższy weekend :?

Spadam spać, chociaż na chwilę. Bo czasami trzeba sypiać, prawda :twisted: ?
Ostatnio edytowano Pon paź 25, 2010 20:08 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon paź 25, 2010 19:22 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Dobranoc i żadnej pracy w środku kolejnej nocy :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon paź 25, 2010 19:31 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Moja piękna de luxe mi tu drepcze po klawiaturze. Taka piękna i taka kochana, dlaczego już tyle osób zwyczajnie ją olało :( ...?

Niestety, kiedyś wreszcie trzeba zrobić chociaż niektóre z rzeczy 'na przedwczoraj' :roll: ...

PS. Ułożyła mi się na prawym udzie i mruczy. I barankuje :1luvu:
Komu takiego kochanego Tulaka ???
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon paź 25, 2010 20:04 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Wielbłądzio pisze:Moja piękna de luxe mi tu drepcze po klawiaturze. Taka piękna i taka kochana, dlaczego już tyle osób zwyczajnie ją olało :( ...?

Niestety, kiedyś wreszcie trzeba zrobić chociaż niektóre z rzeczy 'na przedwczoraj' :roll: ...

PS. Ułożyła mi się na prawym udzie i mruczy. I barankuje :1luvu:
Komu takiego kochanego Tulaka ???

Była wizyta ewentualnego DS?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon paź 25, 2010 20:07 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Nie było :(
Żadnego kontaktu: ani do widzenia ani pocałuj mnie w d. :twisted:
Coś nie ma szczęścia ta bidula cudna :(
Nie mogę iść się położyć, bo siedzi mi na kolanach.

Wielbłądzio

Post » Pon paź 25, 2010 20:37 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Wielbłądzio pisze:Nie było :(
Żadnego kontaktu: ani do widzenia ani pocałuj mnie w d. :twisted:

Co za ludzie. Czy to naprawdę jest taki problem wysłać smsa :roll:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto paź 26, 2010 11:11 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Zaspałam. Ledwo zdążyłam się wyszykować. Wybiegłam z domu w ostatniej chwili, w rozpiętym płaszczu i bez szalika, leciałam do autobusu jak wściekła. Na szczęście zdążyłam, ale od kilku godzin boli mnie gardło i kaszlę jak gruźlik. A poza tym to ja W OGÓLE mam zabronione biegać - ze względu na serce. Zawsze, po każdych kilku sekundach biegu, trudno mi złapać oddech, wali mi serce, duszę się :roll: Od dziecka tak miałam, ale dopiero kilka lat temu zostało stwierdzone, że naprawdę nie mogę. Przez całą podstawówkę na WF-ie za bieganie zbierałam dwóje :twisted:
Tekst oczywiście niedokończony :oops: :oops: :oops:

Gramuś na szczęście bezproblemowo pozwolił podać sobie pierwszą połówkę tabletki - to jest naprawdę Koczur Idealny, mówię Wam :1luvu: Dzisiaj spał na desce do prasowania, także moja kochana Królewna Dodzia :wink: mogła mieć całe łóżko i mnie wyłącznie na własny użytek :wink:

Aaaa. Znów śniło mi się, że jestem w ciąży :strach:
Nie wiem, za jakie grzechy, dlaczego ta upiorna wizja tak często powraca w moich snach, przecież do kurki wodnej od tak dawna żyję jak jakaś smętna, niereformowalna westalka :twisted: i nie miałabym szans na wiadomą wpadkę nawet gdyby zachodziło się tylko 'przez zapatrzenie' (bo od lat w nikogo się nie zapatrzam).
To musi być wpływ przymusowego wysłuchiwania telefonicznych debat tej durnej gadatliwej mamuśki :twisted:
A poza tym jeszcze sekretarka jednego z burmistrzów chodzi z wielkim brzuchem. I to jest już jej TRZECIE :strach: :strach: :strach:
Niektórzy ludzie to albo w ogóle nie mają mózgów albo przynajmniej nie potrafią prawidłowo stosować środków anty :roll: Chęć posiadania jednego ostatecznie czasami jestem w stanie zrozumieć, dwojga już raczej nie - ale żeby troje albo i jeszcze więcej 8O :strach: ?

Wielbłądzio

Post » Wto paź 26, 2010 11:53 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Wielbłądzio pisze:Zaspałam. Ledwo zdążyłam się wyszykować. Wybiegłam z domu w ostatniej chwili, w rozpiętym płaszczu i bez szalika, leciałam do autobusu jak wściekła. Na szczęście zdążyłam, ale od kilku godzin boli mnie gardło i kaszlę jak gruźlik. A poza tym to ja W OGÓLE mam zabronione biegać - ze względu na serce. Zawsze, po każdych kilku sekundach biegu, trudno mi złapać oddech, wali mi serce, duszę się :roll: Od dziecka tak miałam, ale dopiero kilka lat temu zostało stwierdzone, że naprawdę nie mogę. Przez całą podstawówkę na WF-ie za bieganie zbierałam dwóje :twisted:
Tekst oczywiście niedokończony :oops: :oops: :oops:

Gramuś na szczęście bezproblemowo pozwolił podać sobie pierwszą połówkę tabletki - to jest naprawdę Koczur Idealny, mówię Wam :1luvu: Dzisiaj spał na desce do prasowania, także moja kochana Królewna Dodzia :wink: mogła mieć całe łóżko i mnie wyłącznie na własny użytek :wink:

Aaaa. Znów śniło mi się, że jestem w ciąży :strach:
Nie wiem, za jakie grzechy, dlaczego ta upiorna wizja tak często powraca w moich snach,
przecież do kurki wodnej od tak dawna żyję jak jakaś smętna, niereformowalna westalka :twisted: i nie miałabym szans na wiadomą wpadkę nawet gdyby zachodziło się tylko 'przez zapatrzenie' (bo od lat w nikogo się nie zapatrzam).
To musi być wpływ przymusowego wysłuchiwania telefonicznych debat tej durnej gadatliwej mamuśki :twisted:
A poza tym jeszcze sekretarka jednego z burmistrzów chodzi z wielkim brzuchem. I to jest już jej TRZECIE :strach: :strach: :strach:
Niektórzy ludzie to albo w ogóle nie mają mózgów albo przynajmniej nie potrafią prawidłowo stosować środków anty :roll: Chęć posiadania jednego ostatecznie czasami jestem w stanie zrozumieć, dwojga już raczej nie - ale żeby troje albo i jeszcze więcej 8O :strach: ?

:ryk: :ryk: :ryk:
To się nazywa potęga podświadomości, kochany Wielbłądziu :lol: :lol: :lol:
Oczywiście nie oznacza, że musisz mieć, ale chyba każdej babce się takie sny zdarzają, nawet tym, które nie planują potomstwa. Ot, natury i instynktów pierwotnych nie oszukasz :roll:
A`propos jednego, dwojga, trojga - nigdy jedno (chyba że z przyczyn niezależnych, tj. zdrowotnych) :roll: Bycie jedynakiem to koszmar w momencie, gdy zaczynają się poważne problemy rodzinne i zostajesz z tym kompletnie sama :roll: Dwójka jest ok. Trójka i więcej to przesada, ale każdy ma prawo decydować sam i nie zawsze wielodzietność jest skutkiem wpadki. Niektórzy tak chcą i mają, a folklor musi być. :wink:

Kciuki za Gramka :ok: :ok: :ok:

A jak tam mój ulubieniec - pseudodebil PluPlu :mrgreen:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Wto paź 26, 2010 12:23 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Plu Plu jest głupi. Bez zmian.

W weekend którejś nocy otworzył sobie szafkę w łazience, poczęstował się pudełkiem tamponów, otworzył je, po czym rozturlał wszystkie po całym mieszkaniu. Wiem, że to on, ponieważ szafkowych włamywaczy mam tylko trójkę, przy czym Duńka i Maciej otwierają wyłącznie szafki kuchenne/pokojowe. Plu Pla tymczasem niejednokorotnie złapałam również na otwieraniu tej łazienkowej, na noszeniu w zębach tamponów takoż :roll:
Miałam nie opisywać publicznie tej historii, ale skoro zapytałaś, to już skończę :wink:
Lilek, fanatyczny wielbiciel i konsument folii w postaciach wszelakich :twisted: , porozpakowywał tampony z folijek i oczywiście się ich nażarł. Obrzygał cały korytarz, kuchnię i duży pokój, w tym rzecz jasna także dywan. Na szczęście przeżył i jest w niezmiennie świetnej formie, z czego wnioskuję, że żadna z tych folijek nigdzie mu się nie przykleiła i nie została w kocie :roll:
Ale tamtego poranka, kiedy zobaczyłam krajobraz po bitwie i oszacowałam straty, sama nie wiedziałam, czy śmiać się czy płakać. Tym bardziej, że poprzedniego wieczora właśnie zaczął był mi się okres :twisted: Co było robić: pozbierałam resztki, posprzątałam pawie, pobiegłam do Reala po następne opakowanie zabawek Piotrusia...

Ale wrażenia i przeżycia wynikające z hodowania w domu rasowego idioty - jak zwykle niepowtarzalne :mrgreen: :kotek:

Wielbłądzio

Post » Wto paź 26, 2010 13:48 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Bardzo pomysłowy :ryk:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto paź 26, 2010 15:13 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

to za pomysły PluPlusia :ok: :ok: :ok: :mrgreen:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Wto paź 26, 2010 17:09 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Ostatnio nałogowo słucham wszystkich po kolei płyt Katie Melua. Bardzo bardzo mi się podobają zarówno jej głos, jak i muzyka. Chyba właśnie dołączyła do moich ulubionych wokalistek :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=ttF_PfD8xFo
http://www.youtube.com/watch?v=Sf8fubUlyws
http://www.youtube.com/watch?v=EUHy8F2epEY
http://www.youtube.com/watch?v=tK2z1G20_9U&ob=av3e

Wielbłądzio

Post » Śro paź 27, 2010 9:24 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Królestwo za łóżko... A przecież całą noc spałam :roll: ...
Do domu :crying:

Wielbłądzio

Post » Śro paź 27, 2010 14:24 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Jak czuje się Gramuś? Czy już troszkę mija katar i czy odzyskuje apetyt?
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Śro paź 27, 2010 14:33 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Wczoraj w nocy jadł jeszcze bardzo byle jak, prawie w ogóle :(
Jeżeli dziś będzie tak samo, to jutro jedziemy do wetów...

A ja od rana zdycham z bólu głowy :twisted:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]