Chłopakowi mogę co najwyżej przypomnieć się sms-em, on też miał czas tylko dzisiaj lub dopiero w najbliższy weekend

Spadam spać, chociaż na chwilę. Bo czasami trzeba sypiać, prawda

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Moja piękna de luxe mi tu drepcze po klawiaturze. Taka piękna i taka kochana, dlaczego już tyle osób zwyczajnie ją olało...?
Niestety, kiedyś wreszcie trzeba zrobić chociaż niektóre z rzeczy 'na przedwczoraj'...
PS. Ułożyła mi się na prawym udzie i mruczy. I barankuje![]()
Komu takiego kochanego Tulaka ???
Wielbłądzio pisze:Nie było![]()
Żadnego kontaktu: ani do widzenia ani pocałuj mnie w d.![]()
Wielbłądzio pisze:Zaspałam. Ledwo zdążyłam się wyszykować. Wybiegłam z domu w ostatniej chwili, w rozpiętym płaszczu i bez szalika, leciałam do autobusu jak wściekła. Na szczęście zdążyłam, ale od kilku godzin boli mnie gardło i kaszlę jak gruźlik. A poza tym to ja W OGÓLE mam zabronione biegać - ze względu na serce. Zawsze, po każdych kilku sekundach biegu, trudno mi złapać oddech, wali mi serce, duszę sięOd dziecka tak miałam, ale dopiero kilka lat temu zostało stwierdzone, że naprawdę nie mogę. Przez całą podstawówkę na WF-ie za bieganie zbierałam dwóje
![]()
Tekst oczywiście niedokończony![]()
![]()
![]()
Gramuś na szczęście bezproblemowo pozwolił podać sobie pierwszą połówkę tabletki - to jest naprawdę Koczur Idealny, mówię WamDzisiaj spał na desce do prasowania, także moja kochana Królewna Dodzia
mogła mieć całe łóżko i mnie wyłącznie na własny użytek
![]()
Aaaa. Znów śniło mi się, że jestem w ciąży
Nie wiem, za jakie grzechy, dlaczego ta upiorna wizja tak często powraca w moich snach, przecież do kurki wodnej od tak dawna żyję jak jakaś smętna, niereformowalna westalkai nie miałabym szans na wiadomą wpadkę nawet gdyby zachodziło się tylko 'przez zapatrzenie' (bo od lat w nikogo się nie zapatrzam).
To musi być wpływ przymusowego wysłuchiwania telefonicznych debat tej durnej gadatliwej mamuśki![]()
A poza tym jeszcze sekretarka jednego z burmistrzów chodzi z wielkim brzuchem. I to jest już jej TRZECIE![]()
![]()
Niektórzy ludzie to albo w ogóle nie mają mózgów albo przynajmniej nie potrafią prawidłowo stosować środków antyChęć posiadania jednego ostatecznie czasami jestem w stanie zrozumieć, dwojga już raczej nie - ale żeby troje albo i jeszcze więcej
![]()
?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 180 gości