JULKA ze schroniska -wróciła od smarti do WRO, już w DS! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 23, 2010 10:10 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

Gibutkowa pisze:Myślę że Pan jest programista i pracuje zdalnie ;)

Chyba trafiłaś w dziesiątkę :ok:

Podpisuję się pod wszystkim, co napisała Agness. Mieszkanie jest dwupokojowe + łazienka + kuchnia. Julka będzie miała do dyspozycji całą kwaterę, nikt jej nie będzie bronił dostępu do żadnej części mieszkania.
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Sob paź 23, 2010 17:05 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

myślimy,myślimy,
moj mąż rozmawia z Julką ale się jeszcze nie zdeklarowała :mrgreen:
zadzwonimy do Pana w pon,przez weekend spokojnie pomyślimy.

agness poproszę o Twój tel bo zmieniłam tel.i mi przepadł.
przed rozmową z Panem chciałabym z Tobą porozmawiać-na żywo to zawsze co innego ..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie paź 24, 2010 19:06 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

cały czas myślę o Julence i jej szczęściu i chyba jestem już zdecydowana..

ona na pewno już odpoczeła po wszystkich swoich perypetiach życiowych i widać że potrzebuje juz bliskosci czlowieka i już bardzo chce się przytulac a u nas miec tego ile chce nie moze bo nie ma jak-ma swój pokój gdzie jesteśmy kilka razy dziennie ale to nie jest to co ciagła obecność,kolana i biurko na które można wskoczyć aby otrzeć się o Dużego..Jej wielkie piękne oczy mowią że chce być tulona i kochana i że nie chce być samotna..
myslę że u Państwa będzie dokładnie tak jak Julcia by chciała.
Julcia jest taką grzeczną i kochaną kociczką-to istny aniołeczek o blekitnym futerku i ogromnych czarnych oczętach...
Obrazek

tak bardzo bym chciala aby to byli Julci Dużi już do końca jej dni-tyle już malenka wycierpiała w swoim kocim życiu ...

trzeba Julci pakować plecaczek i trzymac wielkie kciuki za jej szczęście :1luvu: :ok: :1luvu:
Ostatnio edytowano Nie paź 24, 2010 20:01 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie paź 24, 2010 19:20 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

:ok: :ok: :ok: oby się udało :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Pon paź 25, 2010 8:57 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

Dołączam się! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
i jak ktoś zna to poproszę na pw numer konta smarti - mam pieniądze za bazarek :piwa:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon paź 25, 2010 17:56 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

Smarti, Julka będzie miała kilka par kolan do wyboru :lol: Myślę, że będzie tam szczęśliwa :ok: Domek jest niedaleko mojej pracy, mogę tam wpadać z wizytami. Domek z resztą sam zapraszał do odwiedzin :ok:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pon paź 25, 2010 17:59 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

Jesteśmy zdecydowani oddac Juleńkę Państwu.
Musi pójsć w świat i mieć swoją szansę na szczęscie i miłość na zawsze, a Ci Panstwo wydają się chcieć jej to dać.. :1luvu: :kotek: :1luvu:

i jestem po rozmowie z agness.
Do pana dzwoniłam-na razie nie odebrał.

Ale już szukamy transportu dla dziewczynek

Wawa-Wrocław-Wawa
ewent.odwrotnie :roll:

smarti

Post » Pon paź 25, 2010 19:48 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

za szczęście Julci w nowym domku :ok: :ok: :ok:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pon paź 25, 2010 20:00 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

Kurcze jakaś masakra kompletna z tymi transportami. Jak jeszcze Julka jechała do Ciebie Smarti to było kilka możliwości - nawet łączonych transportów, a teraz kompletna kiszka - te co były to są wycofane jako nieaktualne... Jedyna nadzieja bezpośredniego to teraz Łukasz, tylko nie wiem jak on najszybciej będzie jechał.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto paź 26, 2010 14:10 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

Zdecydowane i potwierdzone-po b.miłej rozmowie z Panem-Julcia jedzie do państwa z Wrocławia.Myślę,że ma szansę być u nich bardzo szczęśliwa :)

A możesz zapytać Łukasza kiedy będzie jechał?

smarti

Post » Wto paź 26, 2010 14:47 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

smarti pisze:Zdecydowane i potwierdzone-po b.miłej rozmowie z Panem-Julcia jedzie do państwa z Wrocławia.Myślę,że ma szansę być u nich bardzo szczęśliwa :)

A możesz zapytać Łukasza kiedy będzie jechał?

:ok: :ok: :ok: no to super :ok: Oby tylko transport się znalazł :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto paź 26, 2010 20:46 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

Wspaniała wiadomość :piwa: ależ się Juleńka napodróżuje.....
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto paź 26, 2010 20:47 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

:ok: :ok: :ok: :1luvu: mocne kciuki
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Wto paź 26, 2010 20:52 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

zobaczcie jakiego miałyśmy farta-gdybyśmy teraz wyciągały Julcię ze schronu to mogłaby się nie doczekać...na szczęście teraz moze czekac ile tylko bo świetnie jej się czeka :)
szkoda tylko Jadzi w tym schronie :( :oops:

smarti

Post » Wto paź 26, 2010 20:53 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

Agness może dopisz w tytule że szukamy transportu,pliz :D

smarti

[poprzednia][następna]