DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia i ktoś jeszcze :)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 25, 2010 17:40 Re: DulencjowoII.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*]Jaś[*] Gabi[*]

Czesia śpiąca i mymłająca kocyk :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A widoczny kocyk na zdjęciach (ukochany Czesi) dotarł do nas dzięki wieelkiemu serduchu ksb, która paczkę zakupiła i następnie nam podarowała i kotu Emirowi, który paczkę przygotował. Dziękuję :1luvu: :1luvu:
I Małgosi, która wspomagała Emira, co by miał co zapakować :1luvu:

Paka była cudna, jestem zachwycona :1luvu: A zachwytów Czesi i reszty kociastych (Leon z Tośką adoptowali dwa kocie ręczniki, Leon swój ciąga w zębach po chałupie :lol: ) chyba nie muszę przekazywać :wink: :mrgreen:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Pon paź 25, 2010 17:43 Re: DulencjowoII.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*]Jaś[*] Gabi[*]

evalla pisze:weszłam na wątek małej żeby ją trochę poznać;)
no i drugi post....
Dulencja pisze:Nie mogę pomóc, bo u mnie same wariaty i maluch mógłby nie dać rady :(

Trzymam kciuki za malca :ok: :ok: :ok:

:lol: :lol:

Co za Baba :mrgreen: :lol:

Dulencja

Post » Pon paź 25, 2010 17:46 Re: DulencjowoII.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*]Jaś[*] Gabi[*]

Obrazek

Emir wzruszony dziękuje za uznanie :mrgreen: oczywiście na swoim ukochanym kocyku :lol: coś jest w tych kocykach wszystkie znajome mi koty je uwielbiają :mrgreen:
a Czesia jest urocza :1luvu: :1luvu: :1luvu:

edit:zmieniłam linka na zdjęcie wzruszonego kota :wink:
Ostatnio edytowano Pon paź 25, 2010 19:40 przez PearlRain, łącznie edytowano 1 raz

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pon paź 25, 2010 18:58 Re: DulencjowoII.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*]Jaś[*] Gabi[*]

Dulencja pisze:Paka była cudna, jestem zachwycona :1luvu: A zachwytów Czesi i reszty kociastych (Leon z Tośką adoptowali dwa kocie ręczniki, Leon swój ciąga w zębach po chałupie :lol: ) chyba nie muszę przekazywać :wink: :mrgreen:

To wystawiam odpowiedni komentarz w wątku komentarzowym :D :D
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Pon paź 25, 2010 18:59 Re: DulencjowoII.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*]Jaś[*] Gabi[*]

A Czesia jest cudna :1luvu:
* Semper eadem *

ksb

Post » Pon paź 25, 2010 19:20 Re: DulencjowoII.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*]Jaś[*] Gabi[*]

ksb pisze:
Dulencja pisze:Paka była cudna, jestem zachwycona :1luvu: A zachwytów Czesi i reszty kociastych (Leon z Tośką adoptowali dwa kocie ręczniki, Leon swój ciąga w zębach po chałupie :lol: ) chyba nie muszę przekazywać :wink: :mrgreen:

To wystawiam odpowiedni komentarz w wątku komentarzowym :D :D

Ale w paczce było też innych mnóstwo różności, których nie wymieniłam...
Było coś dla mojej urody :mrgreen:
Drewniana szkatułka na różne różności :mrgreen:

a o reszcie napiszę jutro...

Krysiu, dziękuję. Paka była cudowniasta :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dulencja

Post » Pon paź 25, 2010 19:23 Re: DulencjowoII.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*]Jaś[*] Gabi[*]

Dulencja pisze:Było coś dla mojej urody :mrgreen:
Drewniana szkatułka na różne różności :mrgreen:

I o to chodziło - Dużej też się coś należy :D :D :D

Dulencja pisze:Krysiu, dziękuję. Paka była cudowniasta :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:oops:
To Małgosi i Emirowi należą się podziekowania
* Semper eadem *

ksb

Post » Pon paź 25, 2010 19:38 Re: DulencjowoII.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*]Jaś[*] Gabi[*]

przestańcie dziewczyny :oops: nie zawstydzajcie mnie, a Emir i tak przez te 15 i pół roku za bardzo rozbudował swoje ego :wink: więc można go chwalić :mrgreen:

PearlRain

Post » Pon paź 25, 2010 19:45 Re: DulencjowoII.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*]Jaś[*] Gabi[*]

Cześka szaleje :mrgreen:

Dostała dziś dwie grzechoczące piłeczki no i skacze z nimi jak szalona po całym namiocie :mrgreen:
Mam wrażenie, że namiot żyje własnym życiem :lol:

Dulencja

Post » Pon paź 25, 2010 19:48 Re: DulencjowoII.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*]Jaś[*] Gabi[*]

Twoim kociastyn najwyraźniej warto robic prezenty :kotek:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto paź 26, 2010 7:00 Re: DulencjowoII.[*][*][*][*][*]i[*]Czesia przyjechała:)

Obudziłam się rano i zastałam pusty kojec 8O
Czesia wylazła 8O Jak, nie mam bladego pojęcia :roll:

Czesię znalazłam ganiającą za ogonem Edy, rozbawioną, zadowoloną.
Złapałam obie Panie i zapakowałam do kojca.
Czesia na pocieszenie dostała śniadanko, aż się uszki trzęsły takie było pyszne :mrgreen:

Reszta oczywiście też dostała.
Leon się napasł i posedł spać, dogrzewa go Tośka-Antośka.
Maszut się pierze, najedzony.
Halisia siedzi na blacie w kuchni i się dopycha chrupkami.
Marysia dostała swoją porcyjkę, wymiziana śpi mi na kolanach.

Dulencja

Post » Wto paź 26, 2010 7:42 Re: DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia przyjechała:)

spryciula z Czesi :mrgreen: co miała w areszcie siedzieć jak na zewnątrz jest tyle ciekawych rzeczy do zrobienia :lol:

PearlRain

Post » Wto paź 26, 2010 9:56 Re: DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia przyjechała:)

Zapomniałam napisać :oops:

W paczce od Krysi i kota Emira był pająk - wielki, włochaty, skaczący, różowofutrzasty.
Pająkiem zaopiekowali się natychmiast Leoś i Tośka-Antośka.
Pająk stracił futro po 15 minutach, w ciągu kilkudzisięciu następnych stracił również możliwość skakania :mrgreen:

Futerkiem bawi się Tośka-Antośka, zewłok pająka został zaopiekowany przez Marysię.

Dulencja

Post » Wto paź 26, 2010 11:06 Re: DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia przyjechała:)

Dulencja pisze:Zapomniałam napisać :oops:

W paczce od Krysi i kota Emira był pająk - wielki, włochaty, skaczący, różowofutrzasty.
Pająk stracił futro po 15 minutach, w ciągu kilkudzisięciu następnych stracił również możliwość skakania :mrgreen:

Futerkiem bawi się Tośka-Antośka, zewłok pająka został zaopiekowany przez Marysię.

no i proszę jak się towarzystwo umie zabawką jedną podzielić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto paź 26, 2010 11:07 Re: DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia przyjechała:)

Dulencja pisze:Zapomniałam napisać :oops:

Emir identycznego pajaka gdzieś sobie schował, przeszkadzał mu w spaniu :mrgreen:

PearlRain

[poprzednia][następna]