Kurczę, a u mnie właśnie na odwrót. I jak my pogadamy? Chyba na czacie jakimś
Witaj Patmol!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Ja dawałam zgodnie z zaleceniem weta 1 x dziennie 1 tabletkę - dłuuuugo , chyba więcej niż 1 cały listek zjadła. Ale pomogło !!! Gluty do dziś nie wróciły
Ech weszłam bo mam kota ok5miesięczny z silnym kk,zapaleniem dolnych i górnych dróg oddechowych.Strasznie słabiutki. Poczytam jak u Was przebiegało leczenie,pozdrawiam
Oj, uważaj na kicia, żeby ropa się nie wdała. Bo niektórzy weci są tacy mądrzy, że od razu gadają, że to tylko jedno, jak jest płyn
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Tak jak obiecałam, pokażę Wam Misia - Pogromcę Tadam!
Czyż ten łobuz nie jest słodki?
Ostatnio edytowano Pon paź 25, 2010 18:20 przez Erin, łącznie edytowano 1 raz
I coś, co chciałam Wam pokazać I zapytać czy też to widzicie. Tak się przyglądałam, przyglądałam i doszłam do wniosku ...
... że u mnie chyba już mieszka rodzinka Piracika - bardzo bliska rodzinka
Tatuś?
Erin pisze:Tak jak obiecałam, pokażę Wam Misia - Pogromcę Tadam!
Czyż ten łobuz nie jest słodki?
Erin, to niesamowite! Ten Twój Miś jest dla mnie nie do odróżnienia od naszego Młodego (Pasjusza), który zresztą jest z Białegostoku! Tyle że Młody ma ucho nie ciachnięte, tylko chyba nadgryzione... Ale i tak tego Miśka na pewno wziąłbym za Młodego, niesamowite - zaraz pokażę Twoje zdjęcia Janie. A oto Młody (zdjęcie sprzed 4 lat):
______________________________________________________ Można skontaktować się ze mną poprzez wiadomość na stronie: www.facebook.com/sztukamruczenia