Wiem natomiast czemu dom stracił - dziś niemal cały dzień łazi i drze japę, w noc tez darł - za cholere nie rozumiem o co mu chozi

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
nazira pisze:Bo jak wyje to moze kastracje ma spaprana i mu sie panny chce?![]()
Neigh pisze:Drze japę........przeciągle. Wczoraj darł moim zdaniem niemal cała noc........potem w dzień tez. Roszczeniowo drze, tak jakby czegoś chciał.
Noo wieczorem umilkł i zapadła błoga cisza. Mozliwe, ze ma ochotę na seks.....
mawin pisze:
wo matko jeszcze sie drzea może on po prostu chciał sobie pogadać bo poczół się samotny, tylko że on po prostu gada głośno
Gibutkowa pisze:Ale czemu tak ostro? Nie można ładnie poprosić? Ja Mieczysława zawsze ładnie proszę, na przykład:
"Mieciulku mamusia cię ładnie prosi... SPIERD..AJ MI Z TEGO BLATU!" albo "Mieciulku skarbie bardzo cię proszę ZAMKNIJ W KOŃCU TEN RYJ!!!"
aga-zgaga pisze:pozostajac w temacie, slyszalam takie powiedzenie: "znam psa, ktory jest przekonany, ze ma na drugie imie sp...dalaj".
a nasz kot wandal to moze sadzic, ze ma na drugie k..., choc to chlopak jest. bo broi strasznie i czesto ktos krzyczy: "wandal, k...!"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości