Cz-wa 6-kociąt już w domkach, szylkretka znalazła DS

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob paź 23, 2010 21:36 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT/S

Nie , nie. Cyranka nie trafi w poniedziałek na ulicę, będzie troszeczkę u znajomej, bo musimy jej się przyjrzeć, jak się czuje, doświetlić...... Dzisiaj miała być odrobaczana, ale nie miałam kontaktu, by przypomnieć. Musi wytrzymać......

Samantha

Od: Śro sty 31, 2007 21:51

Post » Nie paź 24, 2010 0:57 Re: Cz-wa-niezdrowa szylkretka po steryl ma przechowanie dłużej

Samantha pisze:Tak pilnuj aniołku bezpiecznego losu małych i Cyranki.
Kocięta nie są w domu Ikapodobnym, straszny ten wątek o zbieraczce nieszczęsnych i naciągarce. :evil:
Kociaki pobędą dłużej u opiekunki, :) są przecież jeszcze malutkie i delikatne, osłabione odrobaczaniem były dokarmiane nawet strzykawką, a 6-sta Beki to już nie beksa tylko b.mądra i przewrażliwiona kotka umiejąca gadać z ludźmi.
....

Samantha te wiadomości jak otrzymujesz? SMS? Mail? telefonicznie?

Saraa

Od: Śro kwi 13, 2005 15:46

Post » Nie paź 24, 2010 12:35 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT/S

Saraa nie martw się o kociaki, mam więcej bezpośrednich wiadomości niż podaję, wiem gdzie są.

Samantha

Post » Nie paź 24, 2010 15:04 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT/S

jak kicia?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Nie paź 24, 2010 22:20 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT/S

Kicia już u znajomej ...... panicznie zestresowana i zmęczona , od wielu godzin b.szybko oddychająca ........ dochodzi do siebie w ciepłej łazience, ułożywszy się w umywalce. Będzie miała zapalone światło całą noc, będzie spała w spokoju. Po kilku godzinach leżenia w umywalce zaczęła cicho mruczeć, czy w końcu już zaufała?
Cyranka nie wytrzymała nerwowo zamknięcia i czarnej piwnicy. Przed południem uciekła z klatki, uciekła z piwnicy......Nie wiadomo , co przeżyła i jak długo czekała....... Dobrze, że wyszła na zawołanie z dalszych piwnic i dała się złapać........

Samantha

Post » Nie paź 24, 2010 22:29 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT/S

ufff...kamien z serca!!

Samantha, moze moglabys powiedziec cos blizej co z kociaczkami Cyranki?

Athalyse

Od: Nie paź 03, 2010 19:21

Post » Nie paź 24, 2010 22:47 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT/S

Też jestem ciekawa. I martwię się. te informacje, które podajesz są takie enigmatyczne...
Biedna Cyranka. Niech odpocznie dziewczynka.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie paź 24, 2010 23:18 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT/S

Kocięta zdrowe, tymczasują, szykują się do adopcji na wzór profesjonalny, nie martwcie się. A z ciekawostek - koteczka Beki, dawniej dzikawa, a ogólnie b. inteligentna, bez sprzeciwu przyswaja sobie umiejętność chodzenia po pokoju na smyczy w obróżce jak wierny piesek.

Samantha

Post » Nie paź 24, 2010 23:28 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT/S

A jak długo Cyranka będzie mogła zostać u koleżanki?

amcia

Od: Czw lis 01, 2007 19:23

Post » Nie paź 24, 2010 23:40 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT/S

Do czwartku wieczorem, potem wyjeżdżają,........

Samantha

Post » Nie paź 24, 2010 23:47 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT/S

To niedługo...
Może wtedy ten hotelik? O ile będą miejsca, bo może więcej osób będzie chciało zostawić zwierzaka na święta.

amcia

Od: Czw lis 01, 2007 19:23

Post » Pon paź 25, 2010 10:31 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT/S

Samantha,czekam na Twoje decyzje co będzie z kotką po czwartku. Mam nadzieję, że coś sensownego wymyślisz :!:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pon paź 25, 2010 11:03 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT/S

ewan pisze:No i kwestia mamusi: siedzi bieda w ciasnej klatce w ciemnej piwnicy (serce się kroi) nie ma nic załatwione ani DT, ani hoteliku.Są deklaracje finansowe, a kotka ma opuścić "lokal" w poniedziałek, gdzie się podzieje, kiedy zdążą dojść pieniądze.Czemu służyło założenie tego wątku, aby szargać czyjeś nerwy :evil: A Samantha pisze "hej" 8O

Podpisuję się pod tym, co napisała ewan [wyboldowanie moje :twisted:]. Nie rozumiem też, dlaczego lokalizacja domu, w którym przebywają kocięta jest tajemnicą. Powiem wprost: mocno to podejrzane. I też się martwię, do kogo trafiły kociaki.

W czwartek (4 dni temu) była już propozycja forumowego DT w Herbach za 10 zł/ dobę lub hoteliku w Częstochowie za 15 zł/ doba. Mam wrażenie, że Samantha tej informacji nawet "nie zarejestrowała", a jeśli ją zignorowała, to tym gorzej dla kotki, a o jej dobro przecież nam wszystkim chodzi. Kilka osób zadeklarowało konkretne wsparcie finansowe, ale Samantha zdaje się nie wiedzieć czego tak naprawdę chce. Nie odpowiedziała konkretnie na żadną ofertę pomocy. Ciągle jakieś zdawkowe, enigmatyczne informacje, a za kilka dni, w ostatniej chwili przed opuszczeniem obecnego TDT, znowu będzie wielkie poruszenie, że kotka nie ma się gdzie podziać.

I proszę Samantho, nie wysyłaj mi PW, ani nie dzwoń, bo nie jestem jedyną osobą, którą historia szylkretki poruszyła, tylko PISZ TUTAJ w tym wątku KONKRETNIE i RZECZOWO co się dzieje z kotką i co się z nią stanie kiedy będzie musiała w czwartek opuścić obecny TDT?

oleczka

Od: Wto wrz 26, 2006 19:37

Post » Pon paź 25, 2010 11:09 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT/S

oleczka pisze:
ewan pisze:No i kwestia mamusi: siedzi bieda w ciasnej klatce w ciemnej piwnicy (serce się kroi) nie ma nic załatwione ani DT, ani hoteliku.Są deklaracje finansowe, a kotka ma opuścić "lokal" w poniedziałek, gdzie się podzieje, kiedy zdążą dojść pieniądze.Czemu służyło założenie tego wątku, aby szargać czyjeś nerwy :evil: A Samantha pisze "hej" 8O

Podpisuję się pod tym, co napisała ewan [wyboldowanie moje :twisted:]. Nie rozumiem też, dlaczego lokalizacja domu, w którym przebywają kocięta jest tajemnicą. Powiem wprost: mocno to podejrzane. I też się martwię, do kogo trafiły kociaki.

W czwartek (4 dni temu) była już propozycja forumowego DT w Herbach za 10 zł/ dobę lub hoteliku w Częstochowie za 15 zł/ doba. Mam wrażenie, że Samantha tej informacji nawet "nie zarejestrowała", a jeśli ją zignorowała, to tym gorzej dla kotki, a o jej dobro przecież nam wszystkim chodzi. Kilka osób zadeklarowało konkretne wsparcie finansowe, ale Samantha zdaje się nie wiedzieć czego tak naprawdę chce. Nie odpowiedziała konkretnie na żadną ofertę pomocy. Ciągle jakieś zdawkowe, enigmatyczne informacje, a za kilka dni, w ostatniej chwili przed opuszczeniem obecnego TDT, znowu będzie wielkie poruszenie, że kotka nie ma się gdzie podziać.

I proszę Samantho, nie wysyłaj mi PW, ani nie dzwoń, bo nie jestem jedyną osobą, którą historia szylkretki poruszyła, tylko PISZ TUTAJ w tym wątku KONKRETNIE i RZECZOWO co się dzieje z kotką i co się z nią stanie kiedy będzie musiała w czwartek opuścić obecny TDT?
Dokładnie!
I co się dzieje z kociętami? Poza tym, że „okay”
Kilka osób naprawdę przejęło się losem tej kociej rodzinki i ani nie możemy udzielić żadnej pomocy, ani nie możemy otrzymać żadnych konkretnych informacji.
Kotów nam żal. Bardzo.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon paź 25, 2010 11:21 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT/S

Zaznaczam wątek.
Ciepłe myśli dla potrzebujących kotków.

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

[poprzednia][następna]