Dzikom oczy zakroplone, dzięki pomocnikowi, który je mocno przytrzymał.
Aha, byli państwo w sprawie Broszki i nawet nie było tak źle

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:Kocimiaki ok. Filipek coraz bardziej miziasty, Krysia też. I Dymna pod nimi. Mary wychodzi z kontenerka, ale nadal syczy.
Aha, byli państwo w sprawie Broszki i nawet nie było tak źleKot nie musi wychodzić. Ale mimo to proszę Wislackiegokota, który będzie im kotkę odwoził (namiary na stole) o wzmożoną czujność i sprawdzenie wszystkiego własnym czujnym okiem. Kuwetę i żwirek państwo już mają, karmę mają zakupić dla juniora.
Tweety pisze:miszelina pisze:Kocimiaki ok. Filipek coraz bardziej miziasty, Krysia też. I Dymna pod nimi. Mary wychodzi z kontenerka, ale nadal syczy.
Aha, byli państwo w sprawie Broszki i nawet nie było tak źleKot nie musi wychodzić. Ale mimo to proszę Wislackiegokota, który będzie im kotkę odwoził (namiary na stole) o wzmożoną czujność i sprawdzenie wszystkiego własnym czujnym okiem. Kuwetę i żwirek państwo już mają, karmę mają zakupić dla juniora.
a Krysia ma fotki? i jak się ją odróżnia od Tymianka bez zaglądania pod ogon?![]()
Broszka jednak idzie czy mają dopiero podjąć decyzję?
Miuti pisze:Nie wiem, co zrobić z kompletnie oswojonym Ptokiem. Ptok jest ptakiem, konkretnie - gołębiem. Wiecie... Zajmuje dużą klatkę. Wypuścić go nie mogę, bo pachnie jakimś niedorozwojkiem...
miszelina pisze:Miuti pisze:Nie wiem, co zrobić z kompletnie oswojonym Ptokiem. Ptok jest ptakiem, konkretnie - gołębiem. Wiecie... Zajmuje dużą klatkę. Wypuścić go nie mogę, bo pachnie jakimś niedorozwojkiem...
Przerób na pieczyste albo wypuść i daj się koteckom pobawić...
adiusza pisze:Witam,
Mam swoistą 'nadprodukcję' karmy - Asasyn okazał się wzgardzać Puriną dla kociąt i jego zdaniem 3kg karmy mogę sobie sama zjeśćCzy mogę to jakoś waszej fundacji podrzucić? Jeśli tak - to kiedy i gdzie?
Swoją drogą, w zoologu w Galerii Krakowskiej za wypełnienie ankiety można dostać próbki karm - niewiele, ale może akurat i tyle się przyda.
Pozdrawiam =]
miszelina pisze:mahob pisze:Czyżby skorpion?![]()
![]()
Wszystkiego najlepszego![]()
Gorzej, oba skorpiony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 135 gości