Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:W sobotę z Dorotką i Beatką troszkę rzeczy już polokowałyśmy w szafkach - na szafkach jest opis co w nich jest, leki bieżące zostały na swoim miejscu.
Majka pieniadze jak najbardziej można już wpłacać na konto Stowarzyszenia, zaraz je wkleję do pierwszego postu na naszym watku żeby nie trzeba było szukać.
gosiakot pisze:gosiakot pisze:
Bardzo dziękuję wszystkim , którzy chcą mi pomóc - za chwilę idziemy dalej szukać. Ciągle mam nadzieję że ją znajdziemy , ale chwilami mam takiego doła, że mogłabym bez końca płakać.
TIGRA DALEJ POSZUKIWANA
gosiakot pisze:LUDZIE TIGRA SIĘ ZNALAZŁA
Piszę " się" , bo nasze całotygodniowe poszukiwania z mężem , głoszenia , i cała akcja poszukiwawcza wszczęta poprzez miau na nic się zdała. Przed 6 tą mąż wychodząc do pracy znalazł ją na chodniku przed domem. Obrożę , która miała być elementem rozpoznawczym Tigra zgubiła. Schudła trochę ale nie wygląda na chorą , i tak pójdę z nią do lekarza.
Jestem bardzo szczęśliwa ale też jestem wykończona minionym tygodniem. Gdzie była , co było przyczyną zniknięcia - nie wiem . Ale najważniejsze , że moja kochana Tigrunia jest znowu ze mną![]()
![]()
![]()
![]()
Mara S pisze:Byłam dziś awaryjnie w Kociej Chatce. Zmieniłam żwirki, wody, dałam mokre i suche ale nie poprzecierałam kotom boksów (poza ogarnięciem u Czandry, która miała jeden wielki miks wszystkiego :/), nie dałam żadnych leków ani nie pozmywałam, nie pogłaskałam tez żadnego kota. Sorki ale śpieszyłam się a i tak godzinę mi zeszło...
Czy będzie jakaś impreza z okazji znalezienia się Tigry?
Może wróciła bo mrozy idą? Moje koty tez jakoś bliżej kaloryferów się poprzemieszczały.
Myślę, że warto pomyśleć na sterylką tej Perełki czarnej ze schronu, którą mam na DT, a która powoli się oswaja
Mara S pisze:Byłam dziś awaryjnie w Kociej Chatce. Zmieniłam żwirki, wody, dałam mokre i suche ale nie poprzecierałam kotom boksów (poza ogarnięciem u Czandry, która miała jeden wielki miks wszystkiego :/), nie dałam żadnych leków ani nie pozmywałam, nie pogłaskałam tez żadnego kota. Sorki ale śpieszyłam się a i tak godzinę mi zeszło...
BOENA pisze:Hej![]()
Czy sprawa szafy jest aktualna?
mam 2 -drzwiową na zbyciu,tylko nie wiem czy do wystroju wnętrza będzie pasować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 306 gości