SKARBONKA KAN! ZOSTAŃ PRZYJACIELEM! Pomóż kotom KAN!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 23, 2010 14:22 Re: SKARBONKA KAN - serdecznie zapraszamy! wet, karma, czynsz...

UWAGA!!!!
Poszukiwany Wujek - p. Piotr D., który 21.10.2010 wpłacił na KS 200,- Czy ktoś zna Wujka Piotra? Nick forumowy?

Przejrzałam cały wątek i nie znalazłam delkaracji o przystapieniu do KS. Nie wiem, czy tę wpłatę odnotować jako jednorazową, czy wpisać wujka Piotra do Grona Przyjaciól KAN :?: , co uczyniłabym z wielką przyjemnością :!:

Wujku Piotrze :1luvu: , proszę, ujawnij się.. na wątku, ale też może być na moim pw :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie paź 24, 2010 8:39 Re: SKARBONKA KAN - serdecznie zapraszamy! wet, karma, czynsz...

Hanulka pisze:UWAGA!!!!
Poszukiwany Wujek - p. Piotr D., który 21.10.2010 wpłacił na KS 200,- Czy ktoś zna Wujka Piotra? Nick forumowy?

Przejrzałam cały wątek i nie znalazłam delkaracji o przystapieniu do KS. Nie wiem, czy tę wpłatę odnotować jako jednorazową, czy wpisać wujka Piotra do Grona Przyjaciól KAN :?: , co uczyniłabym z wielką przyjemnością :!:

Wujku Piotrze :1luvu: , proszę, ujawnij się.. na wątku, ale też może być na moim pw :D

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie paź 24, 2010 12:58 Re: SKARBONKA KAN - serdecznie zapraszamy! wet, karma, czynsz...

Pusia - znaleziona na poboczu ulicy w norce z liści. Ma 6-7 mieś., jest cudowna, mrucząca, niewyobrażalnie milutka. Odrobaczona i odpchlona. Kuwetkowa.
ObrazekObrazekObrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie paź 24, 2010 14:43 Re: SKARBONKA KAN - serdecznie zapraszamy! wet, karma, czynsz...

Hanulka pisze:Zapraszamy do kociej Skarbonki KAN... :1luvu:

ciocie i wujkowie, dziękujemy za dotychczasowe wsparcie :1luvu: : karma się kończy..żwieku idzie więcej koty zaczynają niestety chorować.. z każdym trzeba do weta.. jeden zaraża się od drugiego.. wczoraj informacja, że na działkach jest 6 maleństw.. dziś Andżelika będzie ich szukać..
potrzeba pieniędzy na węgiel, drewno (juz palone jest w piecu).. no i czynsz, elektrykę trzeba zapłacić..
Andżelika nadal chora..i sama w zmaganiu z codziennością, co rusz telefon z prosba o interwencję...
rozliczenie z dotychczasowych wpłat w przygotowaniu :kotek:

Mam dojście do dobrego żwirku Cat's best eco plus- 40 litrów za 70 złotych- mogę wysłać i dodać trochę suchego, tylko to już by kurierem musiało iść- nie da rady takiej paki w rękach dotaszczyć. Do tego muszę mieć info jakie firmy kurierskie "obsługują" Radomsko i nr telefomu Andźeliki (kurier najpierw dzwoni, czy można przesyłkę dostarczyć).
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Nie paź 24, 2010 15:14 Re: SKARBONKA KAN - serdecznie zapraszamy! wet, karma, czynsz...

-kropeczka- pisze:

ciocie i wujkowie, dziękujemy za dotychczasowe wsparcie :1luvu: : karma się kończy..żwieku idzie więcej koty zaczynają niestety chorować.. z każdym trzeba do weta.. jeden zaraża się od drugiego.. wczoraj informacja, że na działkach jest 6 maleństw.. dziś Andżelika będzie ich szukać..
potrzeba pieniędzy na węgiel, drewno (juz palone jest w piecu).. no i czynsz, elektrykę trzeba zapłacić..
Andżelika nadal chora..i sama w zmaganiu z codziennością, co rusz telefon z prosba o interwencję...

Mam dojście do dobrego żwirku Cat's best eco plus- 40 litrów za 70 złotych- mogę wysłać i dodać trochę suchego, tylko to już by kurierem musiało iść- nie da rady takiej paki w rękach dotaszczyć. Do tego muszę mieć info jakie firmy kurierskie "obsługują" Radomsko i nr telefomu Andźeliki (kurier najpierw dzwoni, czy można przesyłkę dostarczyć).

-kropeczka- :1luvu: :1luvu: to wspaniała możliwość, tel Andżeliki jest w pierwszym poście.. (mail też na wszelki wypadek) dowiem się, jaki kurier.. :D :D
jak Ci zapłacić?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie paź 24, 2010 16:29 Re: SKARBONKA KAN - serdecznie zapraszamy! wet, karma, czynsz...

Nie trzeba :) Taki prezent przedświąteczny będzie :)
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Nie paź 24, 2010 18:21 Re: SKARBONKA KAN - serdecznie zapraszamy! wet, karma, czynsz...

-kropeczka- pisze:Nie trzeba :) Taki prezent przedświąteczny będzie :)

bardzo dziękujemy kochana ciociu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon paź 25, 2010 7:38 Re: SKARBONKA KAN - serdecznie zapraszamy! wet, karma, czynsz...

Serdecznie zapraszamy do KS :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon paź 25, 2010 9:54 Re: SKARBONKA KAN - serdecznie zapraszamy! wet, karma, czynsz...

Może tajemniczy wujek nie chce się ujawniać ... może w ogóle być spoza forum, link do skarbonki wisi w moich ogłoszeniach na allegro, ktoś mógł dotrzeć stamtąd, a w forum nie zamierza się angażować :)
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon paź 25, 2010 10:25 Re: SKARBONKA KAN - serdecznie zapraszamy! wet, karma, czynsz...

panikota pisze:Może tajemniczy wujek nie chce się ujawniać ... może w ogóle być spoza forum, link do skarbonki wisi w moich ogłoszeniach na allegro, ktoś mógł dotrzeć stamtąd, a w forum nie zamierza się angażować :)

tak może być, zaznaczę więc w 2 i 3 poście Wujka :1luvu:
- wpłata jednorazawa? :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon paź 25, 2010 19:45 Re: SKARBONKA KAN - serdecznie zapraszamy! wet, karma, czynsz...

Ja mam np skarbonke w sygnaturce gazety, jest sporo miejsc skad Tajemniczy Wujek mogl sie dowiedziec :)

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Wto paź 26, 2010 8:03 Re: SKARBONKA KAN - serdecznie zapraszamy! wet, karma, czynsz...

kociamysza pisze:Ja mam np skarbonke w sygnaturce gazety, jest sporo miejsc skad Tajemniczy Wujek mogl sie dowiedziec :)

Tak! Tajemniczy Wujku - dziękujemy i zapraszamy!!! :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto paź 26, 2010 13:40 Re: SKARBONKA KAN - serdecznie zapraszamy! wet, karma, czynsz...

Hanulka pisze:
-kropeczka- pisze:

-kropeczka- :1luvu: :1luvu: to wspaniała możliwość, tel Andżeliki jest w pierwszym poście.. (mail też na wszelki wypadek) dowiem się, jaki kurier.. :D :D
jak Ci zapłacić?

-kropeczka- dziękuję, że zadzwoniłaś bezpośrednio do andzeliki.. nie mogłysmy ustalić, jaki tam kurier jest..

niektóre koty nadal lekko podziębione (w trakcie leczenia), mają katarek (ja też :( ), są pod opieką weta, gilaki dostają leki, zastrzyki, a Anadzelika robi inhalacje.. w piecu jest cały czas palone.. węgla starczy tylko do końca tygodnia 8O
opłaty za ten miesiąc trza zapłacić... 8O

DOMKI, gdzie jesteście :?: :?: :?: :?:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro paź 27, 2010 12:19 Re: SKARBONKA KAN - serdecznie zapraszamy! wet, karma, czynsz...

Serdecznie zapraszamy do KS :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw paź 28, 2010 9:23 Re: SKARBONKA KAN - serdecznie zapraszamy! wet, karma, czynsz...

Julka i Lenka - 4 miesięczne bliźniaczki - odpchlone, odrobaczone, kuwetkowe. KOCHANE :!:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]