Hanulka pisze:-kropeczka- pisze:Hanulka pisze:Zapraszamy do kociej Skarbonki KAN...
ciocie i wujkowie, dziękujemy za dotychczasowe wsparcie

: karma się kończy..żwieku idzie więcej koty zaczynają niestety chorować.. z każdym trzeba do weta.. jeden zaraża się od drugiego.. wczoraj informacja, że na działkach jest 6 maleństw.. dziś Andżelika będzie ich szukać..
potrzeba pieniędzy na węgiel, drewno (juz palone jest w piecu).. no i czynsz, elektrykę trzeba zapłacić..
Andżelika nadal chora..i sama w zmaganiu z codziennością, co rusz telefon z prosba o interwencję...
rozliczenie z dotychczasowych wpłat w przygotowaniu

Mam dojście do dobrego żwirku Cat's best eco plus- 40 litrów za 70 złotych- mogę wysłać i dodać trochę suchego, tylko to już by kurierem musiało iść- nie da rady takiej paki w rękach dotaszczyć. Do tego muszę mieć info jakie firmy kurierskie "obsługują" Radomsko i nr telefomu Andźeliki (kurier najpierw dzwoni, czy można przesyłkę dostarczyć).
-kropeczka-

to wspaniała możliwość, tel Andżeliki jest w pierwszym poście.. (mail też na wszelki wypadek) dowiem się, jaki kurier..
jak Ci zapłacić?
-kropeczka- dziękuję, że zadzwoniłaś bezpośrednio do andzeliki.. nie mogłysmy ustalić, jaki tam kurier jest..
niektóre koty nadal lekko podziębione (w trakcie leczenia), mają katarek (ja też

), są pod opieką weta, gilaki dostają leki, zastrzyki, a Anadzelika robi inhalacje.. w piecu jest cały czas palone.. węgla starczy tylko do końca tygodnia
opłaty za ten miesiąc trza zapłacić...
DOMKI, gdzie jesteście