BOZENAZWISNIEWA pisze:Bazyliszkowa pisze:Nie ma już Lusi... odeszła...
Śpij spokojnie, koteczko [']['][']
viewtopic.php?f=1&t=118480Never pisze:Z cięzkim sercem to piszę - Zgniłka umarła dzis w nocy... Nie doczekala swojego domu, przegrala z chorobą, prawdopodobnie serce nie wytrzymało. Wiem, ze po sterydzie wczoraj wieczorem ozywila sie podczas karmienia, wdrapywala na czlowieka, mruczala... Dzis wieczorem jade do lecznicy po rozliczenie.... Nie mam sily teraz nic wiecej napisac, przepraszam... Wyglad Zgiłka rekompensowala swoim charakterem - ufnoscia wobec czlowieka i pragnieniem milosci.... nie doczekala jej....
nie wiem czy kląc, czy wyc, czy sie pochlastac po prostu....
nIE CHCE SIE KŁÓCIĆ...
umarłam w serduchu ,ale....
Cxy uwazacie ,ze mój dom "mordownia"jest gorszy dla ciezko chorych kotów...dlaczego mnie olewacie/Nie wiem..Zawsze zapraszałam Panie ze stolicy na wizyte przedadopcyjns-zero
Przeciez mam pokój zolatkowy,,sram pod siebie,zeby jakos pomóc i co?
Moja składka wpłynie pod koniec mieiąca
Jeden ze slepaczków forumowych bedzie u mnie mieszkał,al ne ma transportu....Musze sprawy Temidka "załatwić"nie mogę..
-Ksiezna-kluska-Tobie zawzieczam odebranie Temidka.. Tobie oddam pieniadze za jego "wykup
-Alessandra-dziekuje wiesz za co i kiedy....
Joluka-dziekuję wiesz za co i kiedy
-Delfinko...Basiu paczka przyszła wczorajj...Milus juz nie zyje...ale serdecznie dziekuje....Pomoge innym "zdechlakom"
Sama mam podejrzenie "nowotwotru slininki lewej"18 kotów dowiedziaam sie w tym tygodniu...Rzygac mi sie chce, kiedy mój dom olewacie....pokój tymczasowy...niech zdychaja slepaczki ...r
tak..niech zdychaja bez domu,bo u nas chociaz na chwilke byłyby sczesliwe i kochane....tak...
Moze Rakea potwierdzaby o do mnie ( mnie )Dr Garncarz powiedział....-Ona zawsze nas wozi do kliniki,,,raz Never
Tak ..dał mi 100zł i poiwedział "to od wujka Jacka""Pani Bozenko,jesst pani anioełm,jechac 100km w jedna srtone nie wiedzac,ze oczko uratujemy...Podała pani leki jakis kiedys poleciłem..uratowała pani Luckiemu gałke i wzrok.
Taka "wsciekła"na niektrtóch jestem..
a nawet wkur...niech sobie kasdy doda jak chce