Dalej nie uzyskałam odpowiedzi co mam brać. Co dla kociastych to wiem. Tylko to wiem. Bó.
Kwiatkowa juuuuuuutro! Dawaj,dawaj. I weź książkę

Mała prywata - do mnie razraz, obejrzyjcie coś.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maueczarne pisze:Dalej nie uzyskałam odpowiedzi co mam brać. Co dla kociastych to wiem. Tylko to wiem. Bó.
Na bilet nie mapixie65 pisze:Kwiatkowa się nie odzywa od czasu, jak jej stolarza poleciłam...
Drogi się okazał![]()
Chyba nasz racjępixie65 pisze:Hmmm...trzeba by ich na jakim neutralnym gruncie postawić![]()
Najpierw oblookasz sobie Maueczarne, potem coś się wymyśli![]()
Amika6 pisze:Na bilet nie mapixie65 pisze:Kwiatkowa się nie odzywa od czasu, jak jej stolarza poleciłam...
Drogi się okazał![]()
![]()
, moje chłopy mogą dowieźć i potem odwieźć
![]()
To ulubiony dowcip mojego TŻ-a jak mowa o zwierzakach w domupixie65 pisze:Szczęśliwie - pozbyłam się właśnie drapaka i mam teraz jak w tym żydowskim dowcipie z kozą
Ty się nie śmiej, ja już jestem teściową i doświadczenie mam. Puki do jest dobrze, oby kolejne synowe były takie udanemaueczarne pisze:Hahaha, jak się uśmiałam z ostatniego zdania postu Amiki. Aż Klarę obudziłam
kwiatkowa pisze:O której impreska odbywa się?
barba50 pisze:Nooo taka imprezka się szykuje, ale niestety beze mnieCały wyjazd przełożony na bliżej nieokreślony termin z przyczyn niezbadanych do końca
![]()
Ale plany młodych co do dalszej przyszłości nadal niezmienne...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości