Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiakot pisze:babajaga pisze:Gosia, daj mi linka do tego plakaciku zamieszczę go na naszym osiedlowym forum.
Dziękuję , poprosiłam o to MartynęP, bo sama nie umiem - plakacik załatwiła mi Martyna , ktoś życzliwy zrobił...
Byłam na górkach małobądzkich , tam nawet ciężko gdzieś przypiąć ogłoszenie , powiesiłam na starych garażąch przy dróżce która idzie się na przystanek na syberce, obok przystanku na ul. G. Załogi, przy placu zabaw powyżej jesionowej. Byłam już bardzo zmarznięta , bo wcześniej wieszałam na syberce górnej... żadnych efektów.
Dorota Wojciechowska pisze:Jak Klimontow to chyba najbliżej ma Terenia
babajaga pisze:A w biedronce? Tam tyle ludzi chodzi a u nas to najlepiej wieszać na sklepiki "U Soni"
Madziula pisze:gosiakot pisze:babajaga pisze:Gosia, daj mi linka do tego plakaciku zamieszczę go na naszym osiedlowym forum.
Dziękuję , poprosiłam o to MartynęP, bo sama nie umiem - plakacik załatwiła mi Martyna , ktoś życzliwy zrobił...
Byłam na górkach małobądzkich , tam nawet ciężko gdzieś przypiąć ogłoszenie , powiesiłam na starych garażąch przy dróżce która idzie się na przystanek na syberce, obok przystanku na ul. G. Załogi, przy placu zabaw powyżej jesionowej. Byłam już bardzo zmarznięta , bo wcześniej wieszałam na syberce górnej... żadnych efektów.
jeju ... mam nadzieję, że się znajdzie i to szybciutko ...
kciuki mocno nadal zaciskam
http://wyborcza.pl/1,76842,8541149,Wyob ... kotem.html
gosiakot pisze:babajaga pisze:A w biedronce? Tam tyle ludzi chodzi a u nas to najlepiej wieszać na sklepiki "U Soni"
Jest na przystankach obok Biedronki ale w biedronce też zawieszę, gdzie jest ten sklep u soni ? ( ulica ?) nie znam tego osiedla , wczoraj byłam tam 2-gi raz w życiu...
gosiakot pisze:gosiakot pisze:babajaga pisze:A w biedronce? Tam tyle ludzi chodzi a u nas to najlepiej wieszać na sklepiki "U Soni"
Jest na przystankach obok Biedronki ale w biedronce też zawieszę, gdzie jest ten sklep u soni ? ( ulica ?) nie znam tego osiedla , wczoraj byłam tam 2-gi raz w życiu...
W BIEDRONCE SIĘ NIE DA NIC ZAWIESIĆ- rozmawiałam z kierownikiem sklepu ( przynajmniej taką osobę prosiłam) powiedziała mi że u nich nich nic wieszać nie wolno.
mar_tika pisze:Monika zrobi ranny wtorkowy dyżur.Poproszę ją zeby obsłuchała Hator czy te szmery z oskrzeli zniknęły.
Bona zrobi ranny 1 listopada:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 326 gości