Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 21, 2010 17:41 Re: Bąbel -oczko do usunięcia,a drugie?-już po pierwszym zabiegu

Jak to dobrze, że Pani okulistka tak szybko zareagowała. :1luvu:
Do poniedziałku to bardzo długo i nerwy by Asię wykończyły.

Ja wciąż nie wierzę, że Bąbelek nie widzi. Nie ma żadnej różnicy między resztą stworków.

Smużkę miałam okazję wczoraj poznać. Cudo kotka. Chudziutka, ale to stan przejściowy.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw paź 21, 2010 18:10 Re: Bąbel -oczko do usunięcia,a drugie?-już po pierwszym zabiegu

Naprawdę wsapniały Człowiek z Pani dr okulistki :ok: :ok: :ok:
oby wszystko dobrze się ułożyło :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw paź 21, 2010 20:39 Re: Bąbel -oczko do usunięcia,a drugie?-już po pierwszym zabiegu

Asiu, wielkie kciuki za Bąbelka. :ok: Miło , że pani okulistka tak zareagowała. :1luvu: Trzymaj się koci aniele. :1luvu:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Pt paź 22, 2010 1:42 Re: Bąbel -oczko do usunięcia,a drugie?-już po pierwszym zabiegu

[quote="grazyna mizera"]Asiu, wielkie kciuki za Bąbelka. :ok: Miło , że pani okulistka tak zareagowała. :1luvu: quote]

Grażynko, tak bardzo, bardzo Ci dziękuję za ten kontakt z Panią doktor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteś kochana, pomyślałaś o Bąbelku i zobacz jak teraz to nam pomogło :D :D :D Zwłaszcza, że koci okuliści będę dostępni dopiero w przyszłym tygodniu, więc czułam się potwornie bezradna.

Bąbel właśnie szaleje w najlepsze 8) Oczko zakroplone, biegnę spać :wink:

Grażynko, jeśli ktoś tu jest aniołem kocim, to właśnie Ty, a nie ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt paź 22, 2010 6:49 Re: Bąbel -oczko do usunięcia,a drugie?-już po pierwszym zabiegu

Asieńko-dopiero przeczytałam,co wczoraj przeżywałaś!-o matko-współczuję!
Pani wetka wspaniała jest-ech gdzie się klonuje takich ludzi????
Za Babelka wielkie i nieustające :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: ,za Ciebie Aniele też! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt paź 22, 2010 7:37 Re: Bąbel -oczko do usunięcia,a drugie?-już po pierwszym zabiegu

o Bąbelku przeczytalam na wątku Smużki i z przerażenia zamarłam :strach:. Bąbelku trzymaj się dzielny koteczku :ok:

Wielki szacun dla pani doktor :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt paź 22, 2010 7:52 Re: Bąbel -oczko do usunięcia,a drugie?-już po pierwszym zabiegu

kiche_wilczyca pisze:Wielki szacun dla pani doktor :1luvu:

fajna kobitka być musi :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt paź 22, 2010 7:57 Re: Bąbel -oczko do usunięcia,a drugie?-już po pierwszym zabiegu

Georg-inia pisze:
kiche_wilczyca pisze:Wielki szacun dla pani doktor :1luvu:

fajna kobitka być musi :ok:

oj napewno jest git- babka! :ok:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Sob paź 23, 2010 16:33 Re: Bąbel -oczko do usunięcia,a drugie?-już po pierwszym zabiegu

Kochane, właśnie wyszła Pani okulistka.
Oczko Bąbelka niestety ma się znacznie gorzej, pęknięcie się rozeszło i nie ma szans na zasklepienie :( . Zapadła decyzja o usunięciu, bo uznałyśmy, że jakiekolwiek inne zabiegi na oku, które i tak nie widzi są bezsensownym ryzykiem i narażaniem kotka na cierpienie. W tej chwili ta rana to otwarte wrota do infekcji, nawet neurologicznej np. zapalenia mózgu. Muszę aplikować antybiotyk co 2 godziny by do tego nie doszło. Umówiłam operację na poniedziałek, bo w weekend nikogo z "operatorów" nie ma :evil:
Bardzo się martwię i denerwuję, ale wierzę, że wszystko będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MUSI być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bąbelek, mimo wszystko jest uśmiechnięty - mój dzielny, mały ślepek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bardzo Was prosimy o kciuki i przesyłamy całuski :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Sob paź 23, 2010 16:38 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Operacja w poniedziałek.

Będzie dobrze, musi być. Bądź dzielny Bąbelku. :ok: Asiu, trzymam kciukasy. :1luvu:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Sob paź 23, 2010 17:43 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Operacja w poniedziałek.

:strach: trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Sob paź 23, 2010 19:16 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Operacja w poniedziałek.

Usunięcie oczka to najlepsze rozwiązanie, a teraz już niezbędne.
Bąbelek bardzo szybko wróci do formy.

:ok: :ok: :ok: :ok:

Byle do poniedziałku.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob paź 23, 2010 19:32 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Operacja w poniedziałek.

Biedny Bąbelek :( ale po zabiegu będzie już tylko lepiej...

Będę o Was cieplutko myśleć w poniedziałek :!:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie paź 24, 2010 8:45 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Operacja w poniedziałek.

Asiulek-jestem z Wami sercem i myślami!
Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie paź 24, 2010 9:33 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Operacja w poniedziałek.

Kciukasy ogromne!!!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Cieplutkie myśli Wam wysyłamy. :1luvu:
Asiu, mnie się zdaje że usunięcie oczka to dobry pomysł.
Jakoś odnosiłam wrażenie, że to oczko to taka bomba zegarowa z opóźnionym zapłonem.
Buziale, mizianki, głaski. Nie denerwuj się, bo się Bąblowi udzieli.
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

[poprzednia][następna]