Cz-wa 6-kociąt już w domkach, szylkretka znalazła DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 22, 2010 17:32 Re: Cz-wa-niezdrowa szylkretka po steryl ma przechowanie dłużej

Ja mam takie pytanie.Dlaczego matka została odłączona od maluchów?Nie można jej dać do nich?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pt paź 22, 2010 17:45 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT

Nie można. Chcieli tylko kocięta odchować, mała klatka, zabrali z litości........

Samantha

Od: Śro sty 31, 2007 21:51

Post » Pt paź 22, 2010 17:47 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT

śledzę wątek bo wiem o Cyrance od początku dzięki stałej łączności z Samanthą. Czyli w ciemnej piwnicy Cyranka ma być do poniedziałku. Jest piątek wieczór to chyba pora żeby już załatwiać tymczas lub hotelik :!: dziewczyny na wątku praktycznie załatwiły wszystko nawet kaskę :1luvu:. Samantho do dzieła :ok: zamiast rozpaczać przecież wszystko podane jak na tacy tylko skorzystać dla dobra kotki. :kotek:
A ja wracam na wątek do moich 4 tymczasków-nas niewielu odwiedza :cry:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Pt paź 22, 2010 18:55 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT/S

podrzuć wątek iwonac,to zajrzymy :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pt paź 22, 2010 18:56 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT/S

ASK@ pisze:podrzuć wątek iwonac,to zajrzymy :ok:

:!:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt paź 22, 2010 18:57 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT/S

Asiu to ten pierwszy bannerek w podpisie Burasek......
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Pt paź 22, 2010 18:59 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT/S

Tylko on nigdzie nie odsyła...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt paź 22, 2010 19:04 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT/S

viewtopic.php?f=1&t=69435 - to ten wątek autoryzowany przez wibryskę - ostatnie strony

Samantha

Post » Pt paź 22, 2010 19:37 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT/S

Witam ,zostawiłam wiadomość na pw,ważne.
Anna Kubica

Post » Pt paź 22, 2010 19:41 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT/S

hanelka pisze:Tylko on nigdzie nie odsyła...

To samo chciałam napisać. Bo zanim poprosiłam to się nawciskałam.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pt paź 22, 2010 20:24 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT/S

A ja to Wam powiem Drogie Panie, że się martwię, martwię się i już - taka moja uroda. No bo tak: dlaczego nie wiadomo nic o DT maluszków, niby miał być niedoświadczony dlatego rozdzielił maluszka z siostrami i ten się darł przez trzy dni (może dwa nie pamiętam) ale na sugestie aby koteczkę wyjąć z ciasnej klatki bo się boi to kazało się, że w jednym pokoju kot, w łazience kot - a więc jednak zakocony, dlaczego nie ma zdjęć kociaków i żadnych konkretnych info 8O dlaczego nikt z forum nie może się dowiedzieć w jakim są mieście aby ktoś podszedł i sprawdził, pomógł,doradził na miejscu, obfocił.
No i kwestia mamusi: siedzi bieda w ciasnej klatce w ciemnej piwnicy (serce się kroi) nie ma nic załatwione ani DT, ani hoteliku.Są deklaracje finansowe, a kotka ma opuścić "lokal" w poniedziałek, gdzie się podzieje, kiedy zdążą dojść pieniądze.Czemu służyło założenie tego wątku, aby szargać czyjeś nerwy :evil: A Samantha pisze "hej" 8O
Nie wiem może ja głupia jestem ale nie mogę nic z tego zrozumieć o co tu chodzi :?:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pt paź 22, 2010 22:53 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT/S

Ewan, wspaniała dziewczyno przydałabyś się w Częstochowie, zmieniłybyśmy razem mentalnośc jej mieszkańców i nie byłoby kłopotów, co zrobić z oswojonym kotem wyrzuconym z domu i bezdomnymi kociętami, choćby chodziło tylko o właściwe funkcjonowanie schroniska nastawionego dotychczas prawie wyłącznie na psy. Ale wracając do wątku, nie martw się, te kotki w innym mieście mają lepszą szansę na życie, a teraz opiekę i są już razem w 1-klatce.
A szylkretka? Musi wytrzymać do poniedziałku, bo jeszcze w klatce miałaby odrobaczanie, a potem ..... może łatwiej będzie o jakieś DT

Samantha

Post » Pt paź 22, 2010 23:19 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT/S

Tak w skrócie wypiszcie mi gdzie ona jest teraz gdzie idzie w poniedziałek...bo się zakręciłam i nic nie wiem :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob paź 23, 2010 12:35 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT/S

CatAngel masz priw, będę prosić o ogłoszenia, ale najpierw muszę sprawdzić co z kotką ( w poniedziałek), jej zdrowie i zachowanie. Będę w kontakcie.

Samantha

Post » Sob paź 23, 2010 14:33 Re: Cz-wa-kocięta okay,szylkretka po steryl szuka pilnie DT/S

Ojej, no ja też się martwię. Ciagle zaglądam na miau, żeby sprawdzić, czy jest coś nowego Cyrance.
Wiem, jakie są realia, wiem, że kocia nie miała się gdzie podziać... no ale mimo wszystko... może hotelik lepszy od ciemnej piwnicy. Samantho, pamiętaj o mojej deklaracji finansowej.
Mam nadzieję, że kotka nie trafi w poniedziałek na ulicę. :(

amcia

Od: Czw lis 01, 2007 19:23

[poprzednia][następna]