Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
J.D. pisze:weż zapakuj w paczkę i wyslij kurierem-[żartuję oczywiście]-miałam i mam koty z różnych części Polski tylko od ciebie nie wychodzi
J.D. pisze:Niestety to były wakacyjne wyjazdy i teraz w twoje strony to wogóle nie mam żadnego transportu.A koty są piękne
-widziałam zdjęcia-i te mniejsze i te większe!Żebyś ty była starsza to byłoby trochę łatwiej.....
J.D. pisze:weż zapakuj w paczkę i wyslij kurierem-[żartuję oczywiście]-miałam i mam koty z różnych części Polski tylko od ciebie nie wychodzi
KMagda pisze:J.D. pisze:weż zapakuj w paczkę i wyslij kurierem-[żartuję oczywiście]-miałam i mam koty z różnych części Polski tylko od ciebie nie wychodzi
Czy to znaczy, że te maluchy mogłyby pojechać do J.D. na tymczas tylko brakuje transportu?
J.D. pisze:To nie tak,że się wycofuję,Kinga wie,że ja zawsze pomogę jak mogę[rymuję nawet] ale ponieważ z powodu braku czasu nie biorę dzikusów ważne jest aby koty były oswojone.Następna sprawa-ze względu na całkowite "unieczynnienie" małej kociarni przez KITĘ nie mam na dzień dzisiejszy możliwości dłuższej izolacji kotów jeśli potrzebują leczenia."Przejściówka" jak sama nazwa wskazuje jest tylko na okres przejściowy-14dni-okres aklimatyzacji i tak na wszelki wypadek....Tam nie ma okna tylko sztuczne światło i dłuższy pobyt nie byłby wskazany.Więc jeśli koty są oswojone i zdrowe to nic nie stoi na przeszkodzie aby do mnie dojechały [np.2-3] tylko nie czarne ani pingwinki-Kinga wie-bo sama mam 3całkowicie czarne i 3pingwinki.Piszę o tym wszystkim po to żeby ktoś nie zarzucił mi,że jestem gołosłowna-ale naprawdę brakuje mi czasu a nie jestem kolekcjonerką i jak biorę koty to chcę aby poszły do adopcji.Jeśli będą dzikie to ich nie złapię bo duża kociarnia jest duża jak sama nazwa wskazuje
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot] i 390 gości