Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 22, 2010 9:39 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

Prowadziliscie juz kiedys rozmowy o stawke? Dla mnie to jest najgorsze co moze byc. Wiem ile jestem warta ale jak to powiedziec pracodawcy?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt paź 22, 2010 9:50 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

Ja zawsze mówiłam ile bym chciała. Po prostu.

A tak w ogóle, to trzeba będzie zaraz kolejną seteczkę zakładać :piwa:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt paź 22, 2010 9:55 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

To sie zalozy :-) Innym tez sie udaje. Jestem tylko nadal w szoku, ze tak szybko dobilo do 100 8O

SecretFire

Post » Pt paź 22, 2010 10:01 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

Bez 2 dni 2 miesiące :piwa:

Czekamy niecierpliwie na drugą część :)

Erin

Post » Pt paź 22, 2010 10:10 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

:mrgreen: Jako résumé moge powiedziec, ze ten krok byl super pomyslem i jak dlugo bede mogla, bede pisac i dzielic sie klopotami, dobrymi rzeczmi i roznosciami.
Dziekuje Wam za czas ze mna spedzony i odwiedzanie. Poczekamy spokojnie do setki, buchniemy szampana i bedzie dalej wesolo.

SecretFire

Post » Pt paź 22, 2010 10:31 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

To my dziękujemy - za wątek, za pomoc, za to, że jesteś :1luvu:
I Twoje kociaki również :1luvu: :kotek: :1luvu:

Erin

Post » Pt paź 22, 2010 10:36 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

:oops:
Przepowiednia sie sprawdzi i bede miala wiecej kasy, to i na pomoc starczy :-)
Tone w robocie dzis. Moj aniolek, ktory tu wczoraj spal, do mnie akurat mowil, czemu ja robote mojego szefa robie? No czemu?! Bo on nigdy tego nie robi! Po co ma niewolnikow? :roll: Kto z Was by robil zdjecie, jak mu niedlugo powiem, ze odchodze? Ten wyraz mordy bym chciala miec uwieczniona. Ups...jest to pozytywne?

SecretFire

Post » Pt paź 22, 2010 10:40 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

Jak najbardziej! :ok:
A fotkę sama mu zrobisz.
I będzie mógł Ci nagwizdać co najwyżej :mrgreen:

Erin

Post » Pt paź 22, 2010 10:44 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

SecretFire pisze::oops:
Przepowiednia sie sprawdzi i bede miala wiecej kasy, to i na pomoc starczy :-)
Tone w robocie dzis. Moj aniolek, ktory tu wczoraj spal, do mnie akurat mowil, czemu ja robote mojego szefa robie? No czemu?! Bo on nigdy tego nie robi! Po co ma niewolnikow? :roll: Kto z Was by robil zdjecie, jak mu niedlugo powiem, ze odchodze? Ten wyraz mordy bym chciala miec uwieczniona. Ups...jest to pozytywne?

Jak najbardziej :mrgreen: :twisted:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pt paź 22, 2010 10:52 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

:mrgreen: Witam Cie spozniono ale serdecznie kotka doroty. :1luvu:

SecretFire

Post » Pt paź 22, 2010 11:03 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

Chcialam sie jeszcze z Wami podzielic, jaki moj aniolek z pracy naprawde jest aniolek. Nie dosc, ze on latami sie zajmowal zbieraniem na cele karytatywne dla dzieci, to teraz od roku czasu mi pomaga zbierac na zwierzeta z naszego schroniska.
Do tej pory dawal mi kupe rzeczy, ktore moglam na pchli targ dac dalej i koce itp.
Od poniedzialku tego tygodnia zaczal zbierac we firmie u tych dziwnych innych ludzi i juz nawet mamy przeszlo 100 Euro na nasze schronisko. Do tego dojda moze jeszcze pare kocow. Ciesze sie ogromnie, ze on tak mi pomaga, bo nie raz nie pojade tam, bo nic nie mam. Wczoraj oddalam tez caly worek pustych butelek, ktore nasze pracowniki zostawiaja po katach. Pieniazki te tez zawsze przeznaczam na koty. Wczoraj w sumie bylo to nie cale 5 Euro, ale na ulicy tez nie lezy i wiec tego doszlo tez do skarbonki.
Za jego pomoc dostaje ode mnie zawsze mnostwo ciasta pieczonego i na Boze Narodzenie mnostwo ciastek, ktore pieke. :1luvu:

SecretFire

Post » Pt paź 22, 2010 11:09 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

Hello :D
Fajny aniołek :ok:
Ciasto,ciasteczka...mniam,mniam...
To teraz nie opedzisz się ode mnie :mrgreen: Bo ja baaaardzo lubię ciasto domowego wypieku i ciasteczka...mnaim,mniaaam..dawaj fotki ciasteczek ale to już 8)
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pt paź 22, 2010 11:14 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

Ale fajny ten aniołek :1luvu:

Erin

Post » Pt paź 22, 2010 11:18 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

kotka doroty pisze:Hello :D
Fajny aniołek :ok:
Ciasto,ciasteczka...mniam,mniam...
To teraz nie opedzisz się ode mnie :mrgreen: Bo ja baaaardzo lubię ciasto domowego wypieku i ciasteczka...mnaim,mniaaam..dawaj fotki ciasteczek ale to już 8)

nieeee... :crying: bo mi język do tyłka ucieknie :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt paź 22, 2010 11:19 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

Gibutkowa pisze:nieeee... :crying: bo mi język do tyłka ucieknie :roll:

Obrazek
Aż taki długi masz?
Ty jaszczuro :mrgreen:

Erin

[poprzednia][następna]