Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
babajaga pisze:Pomponie, je UWIELBIAM akwaria!!!! Kurde, jak tylko przestanę kaszleć jak pies............
babajaga pisze:Za bardzo się nie znam ale nie wszystkie ryby można trzymać razem, bo albo się zeżrą wzajemnie albo mają całkiem odmienne wymagania i jedne będą się telepać z zimna a drugie się ugotują.
babajaga pisze:Za bardzo się nie znam ale nie wszystkie ryby można trzymać razem, bo albo się zeżrą wzajemnie albo mają całkiem odmienne wymagania i jedne będą się telepać z zimna a drugie się ugotują.
pomponmama pisze:zapomniałam jak się nazywają
pręgacze, czy jakoś tak..., a Zuzia chce jeszcze do nich parkę welonów łaciatych, takich z niewyłupiastymi oczami
Dorta pisze:(...)
w sklepach to oni sie nie bardzo znaja, ciezko trafic na sprzedawce znajacego sie na tym co sprzedaje (...)
Iiiii....wielkie mi akwarium...4 rybki....pomponmama pisze: Czekamy nieustająco - mamy 4 rybki,
shira3 pisze:Iiiii....wielkie mi akwarium...4 rybki....pomponmama pisze: Czekamy nieustająco - mamy 4 rybki,U mnie chyba z 6 tys pływa....
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 89 gości