Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 21, 2010 20:09 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

Tak!
Musze wrócić do pozytywnego myślenia! MUSZĘ.
Przez chwilę o tym zapomniałam, bo moja koleżanka z pracy mogłaby mieć na imię maruda :evil:
Jeeeeeeeeeeeejuuuuuu jak ona wiecznie narzeka na ciężkie życie, problemy finansowe itp...
I mnie niesamowicie dołuje.
Ale dość tego!
Mam nadzieję, że będziecie mi pomagać trzymać fason i dobry nastrój!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt paź 22, 2010 6:39 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

Cześć Słoneczka! :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt paź 22, 2010 7:57 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

A no spoko Mala :-) Kopnij Ty mnie w ..., to i ja Cie kopne :mrgreen: Tylko wiesz, moja noga jest trenowana, to moze troche bolec. :ryk:

Zycze milego, zimnego i zakichanego poranka. Obrazek

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt paź 22, 2010 7:59 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

No wiecie co, coś podobnego :roll:
Kopać mnie chcą od rana :?
A co to, ja piłka nożna czy jak? :wink:
Cześć Słonko! Nie kichaj na wszystko! :P

Erin

Post » Pt paź 22, 2010 8:05 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

Izunia, ja kuzynke chcialam kopac. Jak ona sie doluje tez, to moge....chyba.

SecretFire

Post » Pt paź 22, 2010 8:19 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

villemo5 pisze:Mam nadzieję, że będziecie mi pomagać trzymać fason i dobry nastrój!

:mrgreen: Jakby co, to służę kopniakiem :wink: Tylko zamień "muszę" na "chcę" -to zmienia nastawienie :wink:
Dziś piątek! :dance: 8) Nieważne co za oknem, ważne, że mamy piątek :wink:
Secret, podziwiam Twój zapał do pozbywania się rzeczy. Mi "wszystko się przyda" i przed samą przeprowadzką z wielkim bólem się pozbywałam :?

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pt paź 22, 2010 8:34 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

Ode mnie tez masz pozwolenie na kopy, bo inaczej sobie nie bede przypominac, ze trzeba sie brac w garsc a nie ubolewac. Chyba, ze dolek jest bardzo gleboki, to Gibutek znowu z drabina przyleci :mrgreen:

Wiesz mmk, zaczelam sie rzeczy pozbywac, jak mialam problemy finansowe. Chodzilam wtedy przez mieszkanie i szukalam czegos, co moge sprzedac, zeby chociaz miec na chleb do konca miesiaca. Zaczelo sie od moich ukochanych romansow, ktore w normalnej sytuacji nigdy bym nie oddala, bo ksiazka u mnie to jest swieta, czy romans czy rzeczowa. Jak przez wlasnie to przeszlam, przeszlo mi przez glowe, ze wiele rzeczy niby ukochanych nie potrzebuje i moge sprzedac. W ten sposob pozbylam sie bardzo duzo rzeczy. Z pieniedzy kupilam sobie jedzenie - i dla mnie i dla futer, i duzo innym kotom pomoglam. Z tego czasu, ktory nawet az tak dawno temu nie byl, pochodzi tez moj problem, ze chortuje jedzenie dla futer. Nie dla mnie, ale dla futer. Musze miec ta pewnosc, ze jak bedzie mi znowu tak zle szlo finansowo, ze moje futra nie beda na tym ubolewac. Dla mnie to jest wyobraznia horror. Jak sie tego juz nauczysz, to nie przywiazujesz sie wcale do rzeczy. Czekam na to, zeby moj braciszek sie wyprowadzil (mieszkanie super wczoraj ogladac bylismy), bo wtedy bym mu moja Sofa dala i tylko ta wielka poduche miala.

SecretFire

Post » Pt paź 22, 2010 8:42 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

Oj znam to, znam :(
Też kombinowałam jak tylko mogłam, bo nawet na bochenek chleba nie miałam :?
Wrrr, jak sobie to przypomnę ...

Erin

Post » Pt paź 22, 2010 8:47 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

Witam w klubie :twisted:

Przez 1,5 roku bezrobocia "zjadłam" moje autko ukochane, biżuterię i sprzęt audio/video :evil:
Było cieniutko a psu gotowałam na gnatach, które dawali za darmo w miesnych sklepach [sobie czasem też :roll: ]
Jak sobie przypomne to :evil: :evil: :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt paź 22, 2010 8:49 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

Erin pisze:Oj znam to, znam :(
Też kombinowałam jak tylko mogłam, bo nawet na bochenek chleba nie miałam :?
Wrrr, jak sobie to przypomnę ...

Lepiej nie wspominać! Wrrr :evil: :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt paź 22, 2010 8:51 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

Oj tak, lepiej nie :piwa:

Erin

Post » Pt paź 22, 2010 8:56 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

Najwiekszy problem jest, ze wszedzie podwyzki sie robia ale wiecej sie przez to nie zarabia. I wez tu obroc sie wszedzie.

SecretFire

Post » Pt paź 22, 2010 9:12 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

SecretFire - miałaś myśleć pozytywnie! :twisted:

mmk

Post » Pt paź 22, 2010 9:29 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

A no mysle. To bylo tylko opowiadanie. Z tym ze podwyzki sa naprawde a ja na sprzedaz juz nic nie mam. :ryk: :ryk: :ryk:

SecretFire

Post » Pt paź 22, 2010 9:32 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

Ale będziesz miała nową pracę, nowe mieszkanie i może... :wink:

mmk

[poprzednia][następna]