Axa76 pisze:gosiakot, nie trać nadziei, Tigra jeszcze może się znaleźć, wychodzący kot, który wie, gdzie wracać, to coś innego niż domowy pieszczoch. Trzymam kciuki![]()
![]()
Dziękuję, będę jej jeszcze szukać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Axa76 pisze:gosiakot, nie trać nadziei, Tigra jeszcze może się znaleźć, wychodzący kot, który wie, gdzie wracać, to coś innego niż domowy pieszczoch. Trzymam kciuki![]()
![]()
Axa76 pisze:mar_tika pisze:Axa76 pisze::evil: http://allegro.pl/sliczne-rude-malutkie ... 12887.html
Cholera to P.Ania z huty buczka.Przecież tam wszystkie koty wysterylizowałyśmy.Nie wiem o co chodzi zaraz do niej zadzwonię
Ale wychodzi, ze chce sześciotygodniowe koty oddać... zresztą ostatnio znalazłam ogłoszenie (podczas ogłaszania innych kotów), że ktoś chce oddać 2-tygodniowe kocięta, nie trzeba ich karmić, same jedzą
terenia1 pisze:[
Iwonka jak masz na zbyciu to chyba by się przydało można zastosować na kafelki do drugiego pomieszczenia zawsze to jakaś dodatkowa warstwa izolacyjna, jeśli chodzi o bazarek Twój piękny to też jestem w szokupozytywnym oczywiście
gosiakot pisze:Axa76 pisze:gosiakot, nie trać nadziei, Tigra jeszcze może się znaleźć, wychodzący kot, który wie, gdzie wracać, to coś innego niż domowy pieszczoch. Trzymam kciuki![]()
![]()
Dziękuję, będę jej jeszcze szukać
terenia1 pisze:DYŻURY NA TYDZIEŃ W KOCIEJ CHATCE od 25.10-31.10.
25.10. pon. rano brak wieczór Teresa
26.10. wtorek rano brak wieczór Mara
27.10.środa rano brak wieczór brak
28.10.czwartek brak wieczór Mara
29.10.piatek rano brak wieczór Kasia
30.10.sobota rano Martyna wieczór Teresa
31.10 niedziela rano Dorotka wieczór Kasia
Proszę o zapisy
Mara dzięki
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 358 gości