Latarenka nie może wrócić na śmietnik. Adoptowana :-)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 21, 2010 13:39 Latarenka nie może wrócić na śmietnik. Adoptowana :-)

Latarenka ma 2 - 3 dni na znalezienie DT albo domu. Tyle udało mi się ubłagać.

Jana pisze:No i jest zajebiście.

Niecały miesiąc temu łapałam kociaki ze śmietnika (dwa, bo dwa zniknęły) viewtopic.php?p=6432410#p6432410

Wczoraj zadzwoniła do mnie karmicielka. Biało czarny kocurek już dawno wrócił do siebie, ale czarno-biała koteczka pochorowała się i do teraz jest w Koterii. I OSWOIŁA SIĘ :crying: :crying: :crying: Co zresztą wcale mnie nie dziwi, od początku byłą najodważniejsza i najbardziej kontaktowa ze całego rodzeństwa. Ale - karmicielka odnawia zabrania jej. Bo jak oswojona to ma znaleźć dom. I co ja mam zrobić?...

Mam tylko takie zdjęcie:
Obrazek

Kotka jest młodziutka (ma ok 5 - 6 miesięcy), zdrowa, odpchlona, odrobaczona i wysterylizowana. Na mój koszt można ją zaszczepić. SZUKAM DLA NIEJ MIEJSCA :| :| :|

W dodatku we wtorek przyjedzie do nas posikujący pers...

Efcia1 pisze:Oj, widziałam wczoraj tę gołąbeczkę w Koterii, jest słodka :1luvu:
Jana, zrób jej ładne zdjęcia i szybko ogłoś (może poproś CatAngel?), ona jest naprawdę urocza. Darła japkę, zaczepiała nas łapką przez kraty, nie dawała odejść. Nie może wrócić na ulicę!

Nazwałam ją Latarenka. Ma na pyszczku jakby smugi światła rozchodzące się od latarni morskiej. Taki mi się skojarzyło...
http://sztukamruczenia.blog.pl/latarenka,15101036,n
Ostatnio edytowano Sob paź 23, 2010 13:01 przez Jana, łącznie edytowano 1 raz

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Czw paź 21, 2010 14:46 Re: Latarenka kocha ludzi, nie może wrócić na śmietnik. Ma 2 dni

Ojej, to jest ta klonka Siupsiupka genowefy :love:

Wczoraj przyjechał do mnie 10-letni Gramek z Ostródy, nie oddałam jeszcze Tulisi, chciałabym zabrać któregoś z tych koteryjnych całych czarnych...
Willa pilnie poszukiwana. I dobrze płatna praca. Albo jeszcze lepiej bogaty kochanek :twisted:

:(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw paź 21, 2010 16:20 Re: Latarenka kocha ludzi, nie może wrócić na śmietnik. Ma 2 dni

Uwaga! Oswojona kotka. Nie można miziaka wypuścić na śmietnik. Ludzie ją skrzywdzą!
Szukamy pilnie DT!
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Czw paź 21, 2010 17:09 Re: Latarenka kocha ludzi, nie może wrócić na śmietnik. Ma 2 dni

No Siupsiupcia :(

Ja bym ją wzięła choćby przez sentyment, ale... niestety mi się też jedna kotka oswoiła w Koterii - dorosła, czarna. Bardzo chorowała na zapalenie płuc i siedzi tam już ponad miesiąc. Testy jej zrobili - ujemne, chociaż tyle mam z głowy. Postaram się namówić aby Panie ją zabrały do Komorowa, ale nie wiem czy się uda, bo już jednego oswojonego kota stamtąd zabierają. Trzy zostają, będą karmione, mają kanciapę. Także pożyczenie klatki jest chwilowo nieaktualne :D
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Czw paź 21, 2010 17:52 Re: Latarenka kocha ludzi, nie może wrócić na śmietnik. Ma 2 dni

Kto się zlituje nad kicią? :(

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw paź 21, 2010 18:36 Re: Latarenka kocha ludzi, nie może wrócić na śmietnik. Ma 2 dni

Wielbłądzio pisze:Ojej, to jest ta klonka Siupsiupka genowefy :love:

I klonka mojego Cyzia...

Podrzucam ślicznotę!
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Czw paź 21, 2010 20:18 Re: Latarenka kocha ludzi, nie może wrócić na śmietnik. Ma 2 dni

Cudna pingwinka :1luvu: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw paź 21, 2010 20:45 Re: Latarenka kocha ludzi, nie może wrócić na śmietnik. Ma 2 dni

Aleba pisze:
Wielbłądzio pisze:Ojej, to jest ta klonka Siupsiupka genowefy :love:

I klonka mojego Cyzia...

I jeszcze Rokisi, kocicy mojej Babci (z miotu moich pierwszych tymczasów od jopop - wzięłam wtedy całe 5 kociaków na raz :strach: Rokisia była najładniejsza, więc uchowałam ją dla Babci. wszystkim chętnym tłumaczyłam, że jest już zamówiona - a Babci oczywiście wmówiłam potem, że nikt jej nie chciał, została bidulka sama jedna :oops: ... udało się :mrgreen: bestia ma już 4,5 roku i jest rozpuszczona gorzej nawet niż moja osobista Buśka :wink: ):
Obrazek

Hop śliczna, powinny po Ciebie stać kolejki...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw paź 21, 2010 20:53 Re: Latarenka kocha ludzi, nie może wrócić na śmietnik. Ma 2 dni

Nie ma nic śliczniejszego niż kreska na nosku i pućki :1luvu: :1luvu: i pewnie jeszcze białe łapki :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Czw paź 21, 2010 20:54 Re: Latarenka kocha ludzi, nie może wrócić na śmietnik. Ma 2 dni

Gdyby ktoś zechciał uratować Latarenkę, zapewniam test FeLV i szczepienie oraz kilka kilo bardzo dobrej suchej karmy. I zrobię jej masę ogłoszeń!!!

Jana

Post » Czw paź 21, 2010 21:27 Re: Latarenka kocha ludzi, nie może wrócić na śmietnik. Ma 2 dni

Podrzucam - niestety, tylko tyle mogę zrobić :oops:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw paź 21, 2010 21:32 Re: Latarenka kocha ludzi, nie może wrócić na śmietnik. Ma 2 dni

Mam zdjęcia Latarenki z Koterii

Obrazek

W poniedziałek musi opuścić Koterię.

Jana

Post » Czw paź 21, 2010 21:36 Re: Latarenka kocha ludzi, nie może wrócić na śmietnik. Ma 2 dni

Ależ do Siup-siupka Genowefy podobna.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt paź 22, 2010 6:35 Re: Latarenka kocha ludzi, nie może wrócić na śmietnik. Ma 2 dni

W górę Pingusiu :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt paź 22, 2010 8:33 Re: Latarenka kocha ludzi, nie może wrócić na śmietnik. Ma 2 dni

Może przyda się banerek?
:ok:
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=118883][img]http://miau.strefa.pl/Wwa-Latarenka.gif[/img][/url]
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

[następna]